Kinesiologi Tape for Ansikt Og Nakke for Rynker

170 kr

Tilbud!

Kinesiologi Tape for Ansikt Og Nakke for Rynker

170 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Se rynkene dine forsvinne

Forbedre sirkulasjonen og løft opp huden din med vår kinesiologiske ansikts- og nakketape for rynker. Utformet lateksfri med mykt akryllim, sørger tapen for optimal vedheft på ansikts- og nakkeområdene.

Slankende effekt
Ortorex ansikts- og nakkebånd bruker kinesiologiske prinsipper for å forbedre blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen for en synlig ansiktskontureffekt.
Flerbruks
Foruten ansiktsskulptur, kan Ortorex-halsbåndene brukes til å redusere dobbelhake og stramme slapp kalkunhals.
Oppløftende utseende
Strategisk taping av ansiktet hjelper til med å slappe av musklene ved å hindre dem i å bevege seg, og reduserer dermed rynker, nasolabiale folder og rynker på kråkeføtter.
Slitesterk materiale

Tapen vårs myke og pustende stoff kan vare i opptil 3 dager.

Strekkegenskaper

Tapens sterke elastisitet sørger for at den holder seg på plass.

Ikke-allergisk

Perfekt for sensitiv hud.

Flere grunner til å elske produktet vårt
Foryngende Utseende
Stoffri
Enkel Å Bruke
Ikke-Kirurgisk
Trygg Å Bruke
4.73
11 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Brukte disse til ansiktstaping over natten. Det fungerte bra! Ingen dårlige reaksjoner i ansiktet. Jeg teipet den hver kveld i en uke og fikk veldig gode resultater. Anbefales!!

 2. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker denne på pannen for å sove og egentlig når jeg er stresset. Bruk på pannen hjelper til med å slappe av musklene.

 3. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har prøvd alle kremer, spesielle puter, ubehagelige plaster, ingenting fungerte. Jeg er en sidesovende som klemmer ansiktet mitt, spesielt munnen min og forårsaker stygge vertikale rynker som har blitt stadig verre med alderen. Jeg bestemte meg for å prøve denne kassetten. Jeg laget en bart av tapen slik at overleppen ikke kunne klemmes. Da jeg dro av tapen (som løsner veldig smertefritt), trodde jeg ikke mine egne øyne! ALLE mine rynker var borte som jeg aldri hadde hatt noen, og huden min ble ikke skadet i det hele tatt! 10000% anbefaler det!

 4. C*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ansiktstapen er fantastisk! Jeg har brukt det i omtrent en måned hver natt og jeg merker en så stor forskjell i pannerynkene mine, de er ikke så dypt satt lenger. Jeg har også ekstremt sensitiv hud med eksem og denne tapen plaget ikke huden min i det hele tatt.

 5. M**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flotte ansiktstapes! Enkel av og på, ikke irriter huden eller etterlater røde merker. Hvis du vil se subtile og naturlige forskjeller til dine vanlige ansiktsuttrykk, bruk dette skjønnhetsproduktet.

 6. N***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er virkelig effektivt og gir god valuta for pengene. Jeg begynte å få fine linjer i pannen etter å ha født. Jeg brukte disse båndene i 2 uker i strekk, og de forsvant! De holder seg i sjakk, og så lenge du er konsekvent, vil du se flotte resultater

 7. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg får veldig dårlige søvnlinjer av ansiktssøvn. Etter hvert som jeg blir eldre, bruker de lengre og lengre tid på å forsvinne utover morgenen. Noen av linjene begynte å bli hele dagen. Siden jeg brukte denne tapen, våkner jeg uten dype bretter og de originale linjene mine er ikke like merkbare. Veldig fornøyd med denne teknikken

 8. O***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Definitivt vært nyttig så langt for å få ansiktsmusklene mine til å føles avslappet og forynget dagen etter! Hjelper meg også å puste bedre når jeg bruker dem på nesen. Jeg elsker å ligge med dem på!

 9. D****o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nå er jeg sikker på hvordan jeg skal beskrive dette, men jeg føler meg umiddelbart avslappet i ansiktet mitt etter å ha tatt dette på. Det er litt som å få en massasje. Jeg har ingen problemer med å fjerne det, litt som et veldig mykt lett bandaid

 10. L**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg synes denne tapen er lett å fjerne når jeg vil. Jeg har sensitiv hud og perioral dermatitt. Huden min har ikke hatt noen negative reaksjoner på denne tapen. Huden min ser også fantastisk ut. Det sletter rynker, i det minste midlertidig. Jeg er virkelig hekta!