Ansiktsformende Maske

390 kr

Tilbud!

Ansiktsformende Maske

390 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Få intensive anti-aldringseffekter uten operasjoner!

Ortorex-masken forbedrer ansiktskontureringen og strammer opp ansiktet. Den jevner ut kjevelinjen, og gir deg et yngre utseende. I tillegg reduserer ansiktsformeren vår rynker og fine linjer.

Tett grep
Vår V-maske gir tett støtte rundt ansiktet. Kompresjonen bidrar til å redusere hevelse og hevelser i ansiktet.
Forynget utseende
Ortorex-masken jevner ut aldringstegnene. Den kvitter seg effektivt med en dobbelthake og forhindrer henging.
Ansiktsløfting
Denne ansiktsformeren bruker en innovativ løfteteknologi. Den strammer opp nakkehuden, definerer den nedre delen av ansiktet og gir en slankende effekt.
Kontrollerbart trykk

Borrelåslukkingene gjør det lettere å justere.

Enkel å bruke

Juster ganske enkelt haken, juster ørene og kontroller stramheten.

Komfortabel passform

Masken vår har ørehull for en kontinuerlig prosedyre uten å skli.

Flere grunner til å elske masken vår
Justerbar
Lett
Bærbar
Hudvennlig
Pustende
Elastisk
4.56
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  PRØV DETTE!!! Den sitter perfekt på haken din og trekker den godt opp. Materialet er pustende slik at du til og med kan sove med det ved å bruke riktig trekktrykk. DU VIL IKKE ANGRE!!!

 2. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker veldig godt denne hakeløftende bandasjen selv om ørene mine ikke stikker helt ut av de to hullene på sidene, men den klebrige lukkingen på toppen gjør at den sitter godt rundt ansiktet mitt.

 3. N*****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har alltid hatt et kompleks med dobbelthaken min, og har vært desperat på jakt etter en løsning uten å måtte ty til invasive behandlinger. Dette produktet har vært fantastisk, jeg bruker det i en time daglig, og jeg kan se forskjellen. Det holder alt på plass, og ansiktet mitt ser bedre ut nå. Jeg elsker det og anbefaler det.

 4. D**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så langt så bra! Min store bekymring var om dette produktet ville passe godt og kvele meg. Overraskende nok er den ganske komfortabel. Produktet kan strekkes veldig godt.

 5. T**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne masken fungerer utmerket og den er slitesterk! Den passer også alle ansiktstyper. Jeg kan allerede kjenne at den fungerer så fort jeg tar den på meg!!! Ville kjøpt igjen!!!

 6. Z****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har sett folk på Instagram bruke dette, men jeg var litt skeptisk til hvor effektivt det er. Så jeg bestilte en og har brukt den hver dag i over en uke. Jeg pleier å bruke den 10 minutter før jeg legger meg. Jeg skal si at jeg så en liten forskjell i kjevelinjene mine, begge sider er strammet og forhøyet. Jeg er definitivt fornøyd med den og vil fortsette å bruke den for endelig å bli kvitt dobbelthakene mine!

 7. M*****m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fint tøybart materiale! Jeg har veldig sensitiv hud, så jeg var bekymret for denne masken i begynnelsen, men den føles faktisk fin og irriterer ikke. Jeg elsker også hvor justerbar denne masken er. Søsteren min ville bruke den også, men hodet og ansiktet mitt er større enn hennes. Vi kan fortsatt begge bruke samme maske bare ved å justere størrelsen. Flott ting.

 8. F***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Masken blir mer behagelig å ha på ettersom tiden går. Totalt sett liker jeg det. Jeg bruker den før jeg legger meg og etter å ha våknet for å redusere hevelser og hevelser om morgenen. Fungerer utmerket til det!

 9. I***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsket materialet fordi det sitter godt, men strekker seg samtidig. Når jeg først tok den på, var det ubehagelig, men etter 10 minutter kjente jeg det ikke engang i ansiktet mitt! Huden min føles mer tonet etter hver prosedyre. Vil anbefale!

 10. B****y N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er stramt og ubehagelig i ansiktet. Men det skal det være! Fordi det trekker opp huden. Etter bare 4 bruk på 45 minutter hver, så jeg allerede noen resultater! Takk skal du ha!