Masajeador Ansiktsmodeller Av Papada

Opprinnelig pris var: 578 kr.Nåværende pris er: 385 kr.

Tilbud!

Masajeador Ansiktsmodeller Av Papada

Opprinnelig pris var: 578 kr.Nåværende pris er: 385 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Få profesjonell spa-lignende anti-aldringsbehandling hjemme!

Ortorex ansiktsmassasjeapparat gir elektromuskelstimulering for oppstramming av huden. Det forbedrer blodsirkulasjonen og gir en ansiktsløftende effekt. Som et resultat reduserer ansiktsformeren vår dobbelhake og rynker. I tillegg gir den en mild vibrasjonsmassasje for forbedring av cellemetabolismen.

Ansiktsbehandling
Vår ansiktsmassasje løfter og forynger huden. Det hjelper også mot hevelser og hevelser.
Enkel å bruke
Ortorex ansiktsmassasjeapparat er brukervennlig. Bare ta på enheten, juster båndet og velg modus og intensitetsnivå. Det anbefales å brukes i 15 minutter flere ganger i uken.
Mikrostrømteknologi
Formeren vår bruker en sikker elektrisk strøm. Det øker produksjonen av kollagen og stimulerer ansiktsmusklene.
Rødt og blått lys

De røde og blå strålene fra massasjeapparatet vårt øker elastinproduksjonen og bekjemper bakterier som forårsaker akne.

Justerbar design

Vår enhet oppfyller formen og størrelsen på hodet, og gir en personlig passform.

Ulike moduser

Velg mellom de fem behandlingsmåtene og juster intensiteten på hver av dem.

Flere grunner til å elske massasjeapparatet vårt
Sammenleggbar
Lett
Bærbar
Automatisk Avslåing
Håndfri
Trygg
4.69
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. H****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en så flott massasjeapparat! Jeg kan føle effekten selv etter bare én bruk – kinnene mine er strammet og fastere. Den har flere moduser som føles veldig bra. Og det viktigste er at den er håndfri – du kan ta den på deg og gjøre hva du vil. Elsker det! Tusen takk!!

 2. D***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fin shaper! Den ser solid ut og fungerer bra. Jeg elsker det justerbare båndet, mamma og jeg kan bruke den samme enheten bare ved å justere størrelsen. Takk skal du ha!

 3. E**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fikk dette produktet for å redusere ansiktsfettet mitt. Jeg har brukt den i omtrent tre uker. Når jeg ser meg i speilet, kan jeg se at ansiktet mitt ikke er så lubben som før. Jeg trente ikke mye i løpet av disse tre ukene, så jeg vil gi kreditt til denne ansiktsformeren. Anbefalt.

 4. N****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne ansiktsmassasjen. En venn av meg anbefalte det til meg. Hun har fantastiske resultater etter å ha brukt den, så jeg bestemte meg for å prøve den også. Huden min føles flott. Det hjelper virkelig mot hevelse nesten umiddelbart! Håper det også reduserer dobbelthaken min!

 5. S**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg brukte bare denne massasjen noen få ganger. Men det føles bra og haken min føles tonet etter økten!

 6. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har ventet lenge nok på å skrive denne anmeldelsen. Det er en måned siden jeg begynte å bruke denne massasjen. Jeg kan definitivt si at det fungerer! Den løfter slapp hud og former kjevelinjen. Dette er en veldig viktig del av min hudkur nå for å opprettholde en fast nakke. Det er veldig avslappende og massasjefunksjonen er fantastisk! Verdt hver krone brukt!

 7. M***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  WOW det føles bra etter bruk! Anbefaler denne massasjen på det sterkeste hvis du ønsker å stramme opp kjevelinjen. Det gir pulsering ved kjevelinjen og kinnbeina. Jeg har hatt det i tre uker nå og ja! Jeg kan kjenne og SE at musklene ble strammere og kjevelinjen ble sterkere. Anbefaler det på det sterkeste!!

 8. A*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker denne massasjen så langt. Den er justerbar slik at du kan tilpasse passformen. Det er flere forskjellige moduser slik at du kan velge den som er best for deg. Min favoritt er elting. Jeg kan ikke snakke om resultatene ennå, men jeg håper det vil fungere!

 9. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg tok på denne massasjen om morgenen i bare 10 minutter. Planen min er å gjøre det et par ganger i uken og se fremgangen. Må vente å se det.

 10. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var veldig skeptisk før jeg bestilte denne enheten … jeg var bekymret for at det ville gjøre vondt eller ikke gi noen resultater. Men det overgikk alle mine forventninger! Det er veldig enkelt å bruke og gjør ikke vondt i det hele tatt, det føles til og med avslappende på et tidspunkt. Jeg har allerede lagt merke til at musklene mine er mindre løse. Fantastisk massasjeapparat!