Laserplasmapenn for fregne, hudmerke, flekk, føflekk, fjerning av tatoveringer

365 kr

Tilbud!

Laserplasmapenn for fregne, hudmerke, flekk, føflekk, fjerning av tatoveringer

365 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Du trenger ikke å bekymre deg for ufullkommenhetene dine lenger! Bli kvitt føflekker, fregner, hudmerker og tatoveringer på bare én økt!

Laser Plasma Pen er klinisk validert mikronålsenhet for fjerning av tatoveringer, fregner, føflekker, hudmerker og aldersflekker. Den elektriske ionkarbonatiseringsteknologien til laserplasmapennen gjør det mulig å fjerne flekkene på huden din umiddelbart uten å skade andre vev rundt. Det stimulerer celleregenerering, fjerner mørke flekker og hudpigmentering trygt og uten blødninger.

Laser Plasma Pen er flott for hjemmebruk og har 9 intensitetsnivåer for ulike hudbehandlinger: de lavere nivåene brukes på flekker og fregner mens de sterkere nivåene brukes på føflekker og hudmerker. Du kan starte fra det laveste nivået, og deretter justere laserpennen gradvis til passende nivå. LED-skjermen viser arbeidsintensiteten og batterinivået som hjelper deg med å overvåke enheten i tide. For din fulle bekvemmelighet går den med forskjellige nålestørrelser for å imøtekomme alle typer flekker på huden din. En annen fordel med enheten er at den er oppladbar via USB-port og fungerer mer enn 5 timer med en enkelt lading.

Laser Plasma Pen blir mer og mer populær i personlig hudpleie hjemme så vel som i skjønnhetssalonger. Det viste seg å være mye mer effektivt, tryggere og mer praktisk enn utdaterte laserterapier. Bruk den nye generasjonen laserplasmapennteknologi og nyt de fantastiske resultatene den gir.

✔️ MULTIFUNKSJONELL – Du kan enkelt fjerne føflekker, fregner, tatoveringer og hudmerker.

✔️ TRYGG OG HYGIENISK – Ingen blødninger eller arr igjen etter behandlingen.

✔️ LETT Å BRUKE – Slå på enheten, juster intensitetsnivået og sett pennenålen mot stedet der du vil operere med.

✔️ BÆRBAR OG RIMELIG – Designet for hjemmebruk, er det mye mer økonomisk enn å gå til en skjønnhetssalong eller en hudlege.

 

ADVARSEL: Ifølge eksperter kan det å ha visse typer føflekker sette deg i høyere risiko for å utvikle melanom. Ta kontakt med legen din for personlig medisinsk rådgivning.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er fantastisk! Jeg har hatt en stor føflekk i ansiktet siden jeg var barn som jeg alltid var så selvbevisst om. En søknad og den er borte!

 2. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette fungerte veldig bra! Hvis du kombinerer dette med å være forpliktet til å bruke en anti-arrbehandling etter at føflekken er borte, har resultatene vært fantastiske. Jeg har faktisk blitt sjokkert over hvor godt det har fungert, jeg var skeptisk til å begynne med. Vil definitivt anbefale dette produktet.

 3. A***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har brukt den til hudmerker og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med resultatene så langt. De små lappene tørker opp og faller av i løpet av et par dager. Noen av de større bruker flere applikasjoner, men det er definitivt en merkbar reduksjon i størrelse etter hver bruk. Jeg har ikke lagt merke til andre bivirkninger enn en lett brennende, prikkende følelse etter påføring av produktet. Dette forteller meg bare at det fungerer. Jeg vil anbefale dette produktet på det sterkeste.

 4. F***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har ventet på å få plasmapennen min! 3 år i hudpleiebransjen og jeg har endelig fått en mikroneedlingpenn av høy kvalitet! Intensiteten kan kontrolleres, det følger med flere nåler, alle sterile. Alt jeg trenger for å eldes bakover og hjelpe andre til å gjøre det samme!

 5. L***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det fungerer fantastisk. Påliteligheten og byggekvaliteten er stor. Jeg elsker teknologien til microneedling. Denne enheten oppfylte alle mine forventninger. Anbefale!

 6. R***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt tusenvis på å få profesjonell microneedling, og denne pennen er akkurat som en estetiker uten den vanvittige prislappen. Pennen beveger seg, så det er mindre smerte og ingen mikrorivning. Jeg klarer det mye raskere. Elsker denne lille tingen!

 7. L***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det ser ut og føles som et veldig profesjonelt medisinsk instrument. Dette ville være en perfekt gave til en estetiker. Jeg vil sterkt anbefale å se videoer for å lære hvordan du bruker den riktig. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet. Jeg er sikker på at jeg vil se forbedringer i huden min med kontinuerlig og konsekvent bruk.

 8. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker absolutt denne pennen. Den er så vakker og så enkel å bruke. Jeg har brukt det på noen arr som jeg har hatt i årevis etter et hundeangrep, og jeg har allerede merket en slik forskjell. Resultatene er så verdt det.

 9. P***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet fungerte som lovet. Det er veldig enkelt å bruke. Og holder en ladning i lang tid. Jeg har lånt den til begge søstrene mine, og i løpet av en uke hadde de begge kjøpt hver sin.

 10. D***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt denne enheten en kort stund nå og ser allerede resultater. Den kommer pakket med steril nål og en instruksjonsguide for hva det er oss er for. Det faktum at det reduserer mange av de mørke flekkene mine og hjelper også med andre skavanker er en bonus jeg ikke trodde kunne gjøres hjemme
  Dette reduserer fargen på de mørke flekkene mine veldig bra