Trekantet kilepute for sidesviller

1,070 kr

Tilbud!

Trekantet kilepute for sidesviller

1,070 kr

Utsolgt

Email meg når lager tilgjengelig

Beskrivelse

Er du lei av å slenge og snu om natten? Hvil hodet på denne kileputen og nyt en hel natts søvn!

Bruk av ORTOREX™ kilepute vil gi større støtte til nakke og skuldre, slik at kroppen din faller inn i den perfekte nøytrale posisjonen. Ved å støtte øvre del av ryggen og skuldrene, fremmer sengen kilepute bedre søvn. Dessuten kan du justere vår multifunksjons kilepute for å gi en vinkel på 30° eller 60°. Som sådan kan det bidra til å lindre nakke- og ryggsmerter, sure oppstøt, snorking, allergier og andre pusteproblemer.

Helsefordeler ORTOREX™ kilepute gir:

 • Reduserer snorking
 • Reduserer nakke- og ryggsmerter
 • Lindrer sure oppstøt
 • Reduserer knesmerter
 • Lindrer pusteproblemer
 • Forbedrer blodsirkulasjonen
 • Lindrer smerter i åreknuter

 • Bare len deg tilbake mot kilen for å se på TV eller lese en bok før leggetid

Streamer du favorittprogrammet ditt eller leser fra sengen? Plasser den korte, brede enden av kileputen på madrassen med den lange, flate siden mot veggen eller sengegavlen. Du vil være i stand til å sitte rett, lene deg litt tilbake, i den mest ergonomiske vinkelen for å se på TV eller krølle deg sammen med favorittboken eller magasinet. I stedet for å lene deg mot en kald, hard vegg eller hodegjerde, vil puten på kileputen din klemme deg tilbake, og gi deg en komfortabel stilling for å nyte nedetiden.

 • Legg den under knærne for å øke sirkulasjonen i bena

Å plassere kileputen under knærne kan avlaste trykket på korsryggen og forbedre benas sirkulasjon, noe som hjelper mot slitne muskler og ømme, hovne føtter. Å korrigere problemer med sirkulasjonen forhindrer ytterligere helsekomplikasjoner som åreknuter og dyp venetrombose (DVT).

 • Legg den på fanget for å støtte nettbrettet, eller sov i skråning for å forbedre pusten

Noen ganger kan soverommene våre bli til litt kontorlokaler. Hvis du sender e-post før du legger deg eller jobber hjemmefra, legg kileputen på fanget og bruk den som et minibord for den bærbare datamaskinen eller nettbrettet. Denne posisjonen holder enheten i en komfortabel vinkel og lar håndleddene slappe av på puten mens du jobber bort.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR SUNN SØVN — Sengeputen fremmer en bedre søvnposisjon ved å støtte øvre del av ryggen og skuldrene.

✔️ LAGET AV MINNE SKUM — Kjent for sine terapeutiske kvaliteter og komfortable støtte, former memoryskum seg raskt etter konturene av skuldre, nakke og hode for å gi deg en komfortabel, avslappende søvn. Pustende bomullsmateriale, mykt, hudvennlig. I tillegg er den antimikrobiell og motstandsdyktig mot allergener og støvmidd.

✔️ HAR ET AVTAGBART TREKK — Utstyrt med et mykt, pustende trekk som er avtagbart og maskinvaskbart.

✔️ FLERE FUNKSJONER — Bruk den som en sengepute, plasser kilen oppreist mens du ser på TV eller leser i sengen, eller flytt den til fotenden av sengen for å heve bena og føttene.

PRODUKTSTØRRELSE:

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Jeg lider av fibromyalgi og er en sidesovende. Problemet mitt er at skuldrene mine føles som de har vært sammenpresset hele natten og jeg kan knapt bevege meg. Med denne kilen legger jeg puten min oppå den slik at skuldrene hviler på minneform-kilen. Jeg våkner ikke med skuldersmerter lenger. Veldig fornøyd med kjøpet.

 2. W***w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt sure oppstøt i årevis, men har plutselig blitt verre. Jeg kunne ikke sove i sengen. Mitt eneste alternativ var å sove i en stol. Med denne puten kan jeg sove i sengen igjen. Jeg har hatt den i et par uker og den fungerer utmerket.

 3. O***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Memoryskummet på kilen har akkurat passe tykkelse for å gi god støtte og for ikke å forårsake klump der kilen og madrassen møtes nederst på ryggen. Jeg vil anbefale denne kilen.

 4. T***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Godt laget produkt som fungerer etter hensikten. Vi har brukt den til å redusere snorking, hjelpe til med bedre søvn når overbelastning kan holde oss våkne når vi ligger flatt og av og til – puten gjør det bedre å se på TV i sengen. Anbefale.

 5. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Denne puten er virkelig godt utført og veldig nyttig for sure oppstøt. Kvaliteten er fantastisk for prisen, og du kan virkelig sove godt om natten mens du kontrollerer syre. Jeg er takknemlig for at jeg fant denne puten fordi den har hjulpet meg mye med sure oppstøt. Denne puten er definitivt en redningsmann.

 6. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Jeg begynte å bruke Wedge-puter for et par år siden på grunn av nakke-, rygg- og sure oppstøtsproblemer… Jeg vil aldri gå tilbake til å legge meg flat. Jeg la imidlertid merke til at Wedge-putene blir litt myke etter 6-9 måneder, og jeg må kjøpe en ny så den blir fin og fast igjen. Jeg brukte den gamle kilen til å legge under bena mine… Totalt sett er det fantastisk søvn, og en natt med en ny wedge har alle plagene forsvunnet igjen.

 7. M***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette fungerer så bra, jeg er så fornøyd med det! det hjelper meg med mine Gerd-problemer, det er behagelig. Jeg har brukt den i en uke nå, og jeg har ikke hatt svie i halsen og oppstøtene midt på natten. For alle som lider av Gerd anbefaler jeg virkelig dette.

 8. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten har hjulpet mannen min med snorking, så han vekker meg ikke lenger om natten. Takk skal du ha!!

 9. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Seriøst, jeg trodde aldri det skulle være så enkelt. Dette kurerte refluksen min fullstendig. Siden jeg har hatt denne puten, har de eneste morgenene jeg har våknet med en brennende mage vært morgenene jeg ved et uhell rullet av denne puten. Jeg har bare jobbet med refluksen min i årevis; dette er et av de beste kjøpene jeg har gjort for å forbedre livskvaliteten.

 10. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

  Jeg elsker denne puten. Jeg hadde slitt med søvnmangel i et par år. Jeg sover på kileputen min hver natt, og det har aldri vært bedre. Når det er sagt, det tok litt å bli vant til, men resultatet er flott!