Profesjonell ansiktsluftfukter for ansiktsdamper

555 kr

Tilbud!

Profesjonell ansiktsluftfukter for ansiktsdamper

555 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ta med ansiktsspaet inn i hjemmet ditt med denne profesjonelle ansiktsdamperen!

De fleste hudpleieprodukter vil ikke fungere fordi porene dine er for tette til å la dem trenge dypt nok inn i huden din. Vår Facial Steamer hjelper deg å fikse det med merkbare resultater umiddelbart. Denne avanserte ansiktsbehandlingen med micro-steam-teknologi hydrerer og renser huden i ett enkelt trinn, og avslører en duggvåt og beroligende hudfarge. En ideell måte å starte enhver ansiktsbehandling hjemme på, ansiktsdamperen forbedrer fordelene ved enhver hudpleiekur, grunner huden for peeling og produktpåføring og akselererer absorpsjonen og effektiviteten til produktene som følger.

En lunken og skånsom temperatur på damperen frigjør porene, fjerner smuss, olje, keratin og rester av sminke, fremmer blodsirkulasjonen, forbedrer cellevitaliteten og hjelper huden med å gjenopprette en jevn, delikat hudtilstand. Det gir porene dine en dyp rens slik at huden din absorberer næringsstoffer og forhindrer hudormer og akne. Etter en periode med bruk kan symptomene på hudormer, fettgranulat og akne lindres betydelig.

Ansiktsdamping er den flotte måten å forhindre for tidlig aldring av huden og redusere de synlige tegnene på det. Ved å fukte ansiktet ditt naturlig med en beroligende damp, øker hudtemperaturen, noe som får oksygen og viktige næringsstoffer til å trenge inn i hudvevet ditt og holde huden fuktig og hydrert. Steam ansiktsbehandling forbedrer hudens fuktighetsbarriere betydelig og etterlater den lysere og mer balansert.

Enkelt og praktisk brukt med én nøkkeloperasjon, kan du utføre komfortabel hudpleie av en estetisk salong i ditt eget hjem. Det tar bare noen få minutter om dagen og vil etterlate huden din frisk, forynget og glødende som aldri før. Du kan tilsette eteriske oljer og enkelt nyte aromaterapi-spaet, som kan hjelpe deg med å berolige nervene og stimulere vitalitet. Ansiktsdamperen er ideell for folk som leter etter en enkel å bruke måte å opprettholde en sunn glød og strålende hud.

HVORDAN Å BRUKE

Trinn 1. Rens ansiktet grundig og tørk.

Trinn 2. Fyll opp 105 ml vanntanken med destillert vann.

Trinn 3. Sett vanntanken tilbake i huddamperen.

Trinn 4. Koble støpselet til strømuttaket.

Trinn 5. Slå på enheten og damp i opptil 9 minutter. For tørr, dehydrert hud, bruk i 8-12 minutter. For kombinasjonshud, bruk i 12-15 minutter. For fet hud, bruk i 15-20 minutter.

✔️ EFFEKTIV HYDRASJON —  Varm og beroligende damp hydrerer og mykgjør huden din, slik at hver pore blir fullstendig fuktet og åpen for dine behov etter damping.

✔️ DYP ANSIKTSRENSE — Åpner opp porene dine, fjerner kosmetiske rester og undertrykker akne ved å eliminere akne-forårsakende bakterieceller.

✔️ BEDRE ABSORPSJON — Forbedrer næringsopptaket for huden og lar den absorbere hudpleieprodukter opptil 20 ganger dypere.

✔️ ANSIKT HJEMME — Alt du trenger å gjøre er å slappe av og bruke ansiktsdamperen som tar vare på huden din hjemme.

4.63
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er fantastisk! Det føles som om du får damp fra et boblebad! Huden min ser fantastisk ut, den gløder! Jeg skulle ønske jeg kjøpte dette tidligere!

 2. C***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne er så enkel å bruke og ansiktet mitt føltes som silke etter første gang! Et gjennombrudd for meg, og denne damperen er superenkel å bruke og rengjøre. Porene mine er forelsket. Det er som en ansiktsbehandling hjemme. Det er fantastisk og jeg skjønte aldri hvor mye jeg trengte dette før jeg begynte å bruke en!Anbefales på det sterkeste!

 3. U***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker hvordan den åpner porene mine! Den hjelper også på bihulene mine! Enkel å bruke. Jeg er fornøyd med at den er enkel og så effektiv.

 4. P***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott ansiktsdamper. Avgir en god mengde damp. Sparer meg masse penger for ansiktsbehandlinger!

 5. D***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne ansiktsdamperen. Den er superenkel å bruke og etterlot porene mine åpne og huden min ren!

 6. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg sliter med tette porer og fet hud som jeg ikke klarer å kontrollere. Etter damping følger jeg alltid opp med min vanlige hudpleierutine. Jeg tilskriver dette produktet som en viktig faktor til at huden min allerede ser bedre ut og føles bedre. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet og anbefaler det til andre.

 7. F***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at den er så enkel å bruke. Vannet varmes opp og produserer damp så raskt. Dette er et utmerket produkt!

 8. N***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nå har jeg en idé om hvordan det ville føles å gå til et spa og bli bortskjemt med en ansiktsbehandling. Huden min føles forfriskende ren og glatt. Tusen takk skal dere ha!

 9. L***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne damperen er fantastisk fordi den får porene mine til å åpne seg, slik at jeg kan rense dem perfekt og unngå sammenbrudd. Helt siden jeg gjorde dette har jeg ikke hatt noen andre sammenbrudd. Jeg tror nøkkelen til å bli kvitt tette porer og kviser er å gjøre dette minst en gang i uken.

 10. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker ansiktsdamperen min så mye!!! Det er så deilig å kunne bruke denne hjemme og slippe å dra på spa for å få en fin liten damp. Jeg merker forskjell på huden min, den er mer fuktig og glatt.