Nakke- Og Pukkelstillingskorrigerende Støtte For Livmorhalsbånd

290 kr

Tilbud!

Nakke- Og Pukkelstillingskorrigerende Støtte For Livmorhalsbånd

290 kr

Beskrivelse

Oppretthold en sunn holdning og lindre nakkesmerter

Hold deg beskyttet mot usunn press mens du leser, skriver eller bruker datamaskinen med Ortorex holdningskorrektor. Enheten gir optimal cervikal støtte for å forhindre usunn slingring i hverdagen, samtidig som den fremmer blodtilførselen til vertebrale arterier.

Enkel å bruke
Ortorex pukkelkorrektor kan brukes hjemme, på jobb eller på skolen. Den kan også brukes mens du står eller sitter.
Ergonomisk utforming
Den hule V-formen til Ortorex-nakkebøylen tilpasser seg perfekt rundt halsen.
Rett holdning
Ortorex støttebøyle beskytter nakken mot deformasjon på grunn av langvarig forovertilt ved hjelp av en datamaskin eller mobil. Det opprettholder din sunne ryggradsstruktur over en lengre periode.
Lettvekt

Laget av slitesterk mikrofiber og dempende skum.

Bærbar

Enkel å brette sammen og pakke uansett hvor du går.

Anti-lukt

Pustende rammeverk sikrer bedre luftpassasje enn konvensjonelle krager.

Flere grunner til å elske kragen vår
Hudvennlig
Borrelåslukkinger
Sklisikkert
Enkel Å Rengjøre
Forsiktig Bruk
4.75
8 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen fungerer definitivt! Jeg sitter mye ved skrivebordet mitt og har nylig utviklet noe nakkesmerter/sårhet. Du fester denne enheten på nakken din, og den ser ut til å passe godt på. Det som er så nyttig med det er at det hindrer nakken min fra å slenge seg, noe som sannsynligvis vil være hovedårsaken til nakkesmerter. Det lar nakken forbli i en nøytral stilling og ikke gjøre så vondt over lange økter med å sitte ved skrivebordet mitt. Vil anbefale

 2. E***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket enhet. Hjelper med å korrigere holdningen min i kontorarbeidstiden hjemme. Det er superlett, men solid, ser ut til å være godt laget. Ville være lett å bære den rundt

 3. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig dette nakkeverktøyet. Det holder hodet rett når jeg normalt ville ha hodet frem når jeg ser på TV eller leser. Veldig fornøyd med kjøpet!

 4. S**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne korrigereren har gitt meg en slik lettelse! Jeg våkner om morgenen med nervesmerter i begge hendene. Jeg bruker denne om morgenen en kort stund, og jeg kan få tilbake følelsen i hendene. Å bruke den for lenge gjør nakken svak.

 5. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne nakkebøylen er perfekt for noen som trenger å jobbe med holdningen, ikke kan bøye nakken på grunn av en ulykke eller bare for å holde nakken på plass i lange perioder. Den er ekstremt solid, lett å ta av og på og den fungerer!

 6. L***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne nakkebåren fungerer utmerket for å lindre smerter i nakken og for å korrigere holdningen min. Jeg jobber hjemme og sitter ved skrivebordet i lange perioder. Jeg har lagt merke til at holdningen min har vært veldig dårlig og har påført meg sterke nakke- og ryggsmerter. Å bruke denne båren har hjulpet meg enormt med nakke- og ryggsmerter. Den er veldig enkel å bruke og justere, behagelig å ha på seg også. Absolutt anbefale.

 7. M****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kan si at denne kragestøtten hjelper til med å lindre noe av trykket, det ser ut til å strekke nakken min, noe som føles bra. Det har også hjulpet med å lindre hodepine. Vil si det er verdt et forsøk hvis du har nakkeproblemer

 8. K**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Holder haken oppe og støtter hodet. Tok noen ganger å få den justert for komfort og støtte. Men det gjør jobben helt fint.