Visir med full ansiktsskjerm

Opprinnelig pris var: 353 kr.Nåværende pris er: 177 kr.

Tilbud!

Visir med full ansiktsskjerm

Opprinnelig pris var: 353 kr.Nåværende pris er: 177 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Beskytt øynene og ansiktet mot farlige mikrober med ORTOREX Full Face Shield Visir!

ORTOREX™ Full Face Shield Visir beskytter deg mot uønskede dråper, støv eller farlige mikrober som kan forårsake ubehag og senere bli årsaken til alvorlige sykdommer. Derfor er helskjermvisirer så viktige. Mens ansiktsmasker kun beskytter nesen og munnen, blir øynene dine ubeskyttet. De luftveisdråpene som produseres når noen hoster eller nyser, kan komme inn i kroppen din gjennom øynene. Ansiktsvisirene våre dekker ansiktet ditt på toppen, sidene og under haken. Som et resultat er brukeren beskyttet mot selv de minste dråper.

Hele ansiktsskjoldet vårt er laget av antiduggmateriale som gir klar synlighet og overlegen optikk som lar maksimal mengde lys passere gjennom. På grunn av sitt førsteklasses materiale og komfortable design, tilbyr den 180-graders beskyttelse mot spytt, støv eller andre uønskede dråper. Selv om den brukes over lengre tid, vil det være ingen tretthet, og den er ideell for langvarig bruk.

ORTOREX™ Full Face Shield Visir sitter komfortabelt på ansiktet ditt med en innfatning som legger seg rundt ørene som et par briller og blir på plass mens du beveger deg. Skjoldet kan enkelt rengjøres eller skiftes ut etter behov. I tillegg kan du passe den over de fleste briller. Dessuten er den lett. Helvisiret er en uerstattelig ting når du reiser i en pandemi og er ideell for de fleste arbeidsplasser. Du kan ha flere av disse sikkerhetsansiktsskjermene i dagsekken, hjemme, på jobben eller i bilen og bruke dem når du er ute, på kjøkkenet eller kontoret.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR HELT ANSIKTSDEKKING – Den dekker området fra toppen av øyenbrynene til haken, og holder spytt, støv eller andre uønskede dråper ute av ansiktet ditt.

✔️ BESKYTTER FRA VIRUS — De luftveisdråper som produseres når noen hoster eller nyser, kan komme inn i kroppen din gjennom øynene. Vårt ansiktsskjermvisir beskytter hele ansiktet ditt, inkludert øynene, og forhindrer mulige virus.

✔️ BLIR ALLTID PÅ PLASS  — Den sitter komfortabelt på ansiktet ditt med en innfatning som legger seg rundt ørene som et par briller og blir stående mens du beveger deg.

✔️ SVEKER IKKE SYNET — På grunn av det antiduggende PET-materialet gir det klar synlighet og lar maksimal mengde lys passere gjennom skjermvisiret.

✔️ KAN RENGJØRES ELLER BYTTES — Det viktigste er at etter å ha brukt det flere ganger, kan du enkelt rengjøre skjoldet eller erstatte det med et nytt.

✔️ TILBYR BRED ANVENDELSE – Helansiktsskjoldet vårt er allsidig for ulike bruksområder, inkludert industri- og hjemmemiljøer.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Venner, disse er mye bedre enn de vanlige ansiktsmaskene! De er veldig komfortable og enkle å bruke! Min lille stjal den fra meg =)))

 2. K***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er veldig behagelig å bruke. Jeg kjøpte disse skjoldene for å beskytte meg mot koronaviruset, og nå er jeg veldig fornøyd!

 3. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig lettheten til disse skjoldene. De er veldig praktiske, dugger ikke

 4. J**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Til å begynne med var skjoldet ikke klart. Jeg innså senere at den har en beskyttende film på skjoldet, og jeg glemte å fjerne den! Fjern den før du bruker den!

 5. G**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Skjoldet er veldig behagelig og blir liggende mens du bruker det. Men jeg skulle ønske vi ikke trengte å bruke masker lenger…

 6. T***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg føler meg veldig trygg og selvsikker med denne ansiktsbeskytteren. Takk skal du ha

 7. D**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utsikten gjennom skjoldet er veldig klar. For meg er det det første og det viktigste! Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt

 8. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Beskyttelse er hyggelig og dekker et utrolig behov, spesielt nå som det kreves masker. Enkel å bære og til og med se film

 9. N***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg jobber på en klinikk med gjentatte ukentlige besøk. Jeg trengte ansiktsmasker som var holdbare nok til å desinfiseres og gjenbrukes med samme pasient. De fungerer utmerket, og det er ingen problemer med visuell klarhet

 10. M**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler disse skjoldene på det sterkeste og gir dem gjerne de velfortjente fem stjernene for deres høye kvalitet og super beskyttelse!