Fotokromatiske briller som blokkerer blått lys

299.97 kr

Tilbud!

Fotokromatiske briller som blokkerer blått lys

299.97 kr

Nullstill

Beskrivelse

Beskytt øynene dine mot skadelig lys i digitaliseringens tid! Forbedre kvaliteten på synet med bare ett par briller!

Photochromic Blue Light Glasses gir hele dagen beskyttelse mot skadelig lys som vi alle utsettes for i hverdagen. Fotokromatiske linser har en spesiell funksjon som beskytter øynene dine mot UV (ultrafiolett) lys ved å mørkne. Brillene blir gradvis mørkere i løpet av noen minutter når du er i solen og beskytter øynene mot dens skadelige virkning.

Photochromic Blue Light-briller bruker også profesjonelle anti-blå linser, som filtrerer skadelig HEV-lys (Blue Light), som finnes i alle lyskilder, men som er spesielt konsentrert i våre daglige enheter som telefoner , datamaskiner, nettbrett, TV. Overeksponering for blått lys forårsaker hyppig hodepine, trette og tørre øyne, tåkesyn, anstrengte øyne, tretthet i synet og søvnforstyrrelser. Blue Light-filtreringsløsning som finnes i Blue Light Photochromic Glasses hjelper deg lindre alle negative symptomer, reduserer effektivt belastningen på øynene og forbedrer nattesøvnen.

Photochromic Blue Light Glasses er perfekte for daglig bruk og gir den beste pleie for øynene dine både innendørs (Blue Light-beskyttelse) og utendørs (100 % UV-beskyttelse). Du kan beskytte øynene dine under arbeidstiden, fokusere på arbeidet mer effektivt, og holde deg tryggere når du kjører, siden brillene eliminerer gjenskinn.

Brillens design inkluderer to sidestykker koblet til frontrammen med metallhengsler som sikrer både solid og jevn åpning og lukking, og silikon neseputer, som gjør brillene mer stabile og behagelige å ha på. Den er perfekt for daglig bruk.

✔️ UV- OG BLÅLYSBLOKK – Blokkerer opptil 100 % av skadelig lys 3 ganger mer enn standardlinser.

✔️ REDUSERER ØYNEBELASTNING – Reduser digitale øyebelastningssymptomer som trette og tørre øyne, hodepine, visuell tretthet.

✔️ FORBEDRER PRODUKTIVITET OG SØVN – Beskytt øynene dine under skjermtid, slik at du fokuserer mer effektivt på arbeidet og forbedrer øyekomforten for bedre søvn.

✔️ ELEGANT DESIGN – Den perfekte balansen mellom stilig og effektiv for det beste utseendet og følelsen.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nydelig! Jeg elsker disse! Passformen er veldig behagelig i ansiktet og ørene, føles nesten som om de ikke er der engang.

 2. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kvalitet er bare en bombe! Jeg syntes at de var flotte i løpet av dagen. De er lette nok til å glemme at du har dem på og uten en tung fargetone som går inn og utendørs trenger du ikke å fjerne dem. Bra vare!

 3. F***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse fungerer som annonsert, og jeg er begeistret for dem! Jeg bruker dem innvendig og utvendig fordi de bare blir mørkere når det trengs. Og de er så stilige som gjør dem perfekte!

 4. E***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastiske briller! De bidrar til å redusere gjenskinn. Jeg gidder ikke engang med solbriller lenger, disse er mine favoritter! Jeg anbefaler dem for alle!

 5. E***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Emballasjen var flott, etuiet er godt laget og solid, og brillene er et spektakulært kjøp!

 6. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kule glass. Det er veldig vanskelig å kjøpe briller fordi de ofte ikke passer godt; men disse gjør det. Kvaliteten er god, veldig behagelig å ha på. De er også gode for dag- og nattkjøring

 7. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg tror dette er de mest passende solbrillene for meg. Fordi jeg kan bruke dem ikke bare til å forsvare solen, men også til å forsvare det blå lyset fra PC-en min. Det fungerer virkelig når du bruker det! Takk skal du ha!

 8. G***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Strålende solbriller til en god pris! Jeg sykler syv mil til jobb og tilbake hver dag. Brillene er suverene. Lett og veldig behagelig på nesen. Så raskt å mørke og lysere. Øynene mine føltes ok med dem under alle forhold. Veldig fornøyd.

 9. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse er flotte for utendørsaktiviteter! Jeg liker virkelig hvordan linsene skifter. De blir mørke nok til å blokkere solen. De er komfortable, og jeg trenger ikke fortsette å bytte synsfelt over brillene mine. Disse brillene er imponerende! Akkurat det jeg forventet!

 10. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket! Nå er mine favorittsolbriller, veldig godt laget og viser seg å være ganske holdbare. Linsene fungerer utmerket i strålende sollys og i mye mørkere skumring eller overskyet. Dette er mitt beste valg for å forlate huset for øyeblikket.