Dataspillbriller som blokkerer blått lys

Opprinnelig pris var: 248 kr.Nåværende pris er: 165 kr.

Tilbud!

Dataspillbriller som blokkerer blått lys

Opprinnelig pris var: 248 kr.Nåværende pris er: 165 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Reduser visuelt stress og belastning på øynene for til slutt å nyte din digitale tid!

Langvarig eksponering for blått lys kan føre til tretthet i øynene og stress. Fra TVer til nettbrett og datamaskiner til mobiltelefoner, hovedkilden til blått lys i hverdagen er det skadelige blåfiolette lyset som sendes ut av våre digitale skjermer. De vanlige symptomene som stammer fra langvarig skjermstirring inkluderer migrene, hodepine, søvnløshet, tørre øyne, tåkesyn, grå stær og makuladegenerasjon. I stedet for å behandle disse tilstandene senere i livet, er det langt mer fordelaktig å forhindre dem alle sammen.

Ortorex databriller for menn og kvinner er det perfekte valget for enhver digital eventyrer. De er konstruert for å eliminere digital øyebelastning og anbefalt av leger for å beskytte synet ditt under bruk av datamaskiner og enheter. Brillene med anti-blått lys filtrerer bort det høyenergiblå lyset, reduserer dets sterke bølger, slik at du kan fokusere på spillet eller oppgaven du har for hånden. Uten effekten fra de skadelige strålene kan du få en sunnere kropp og god søvn som våre blålysblokkerende briller:

 • Filtrer blått lys og blokker UV
 • Minimer digital øyebelastning
 • Forhindre tørre øyne
 • Minimer gjenskinn
 • Forbedre søvnen

De er ideelle for å se på TV, spille dataspill, jobbe og gjøre hva som helst med digitale skjermer. Dessuten kan de brukes til nattkjøring — gule linser blokkerer gjenskinn fra frontlysene og gir deg et klarere syn i mørket og på regntunge eller tåkete dager, noe som gjør kjøringen tryggere og mer praktisk.

HOVEDFORDELER

✔️ REDUSER ØYETREKK – Å bruke disse brillene i løpet av dagen kan bidra til å lindre øyetretthet, tåkesyn og hodepine forbundet med skjermtid.

✔️ BLÅTT LYS OG UV-BESKYTTELSE — Linsene kan absorbere blått lys med høy energi og er 400UV-klassifisert, noe som betyr at de kan blokkere 99%-100% av både UVA- og UVB-stråling. UV400-klassifiserte briller er avgjørende for å beskytte øynene dine mot langvarig UV-skade og holde øynene sunne.

✔️ BEDRE SØVN — Ettersom brillene reduserer anstrengelser for øynene og hodepine, kan du nyte en avslappende og dypere søvn om natten.

✔️ STILIG RAMME — Gir deg et superstilig utseende. Den lette rammen er designet for forskjellige hoder, egnet for mennesker fra hele verden.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket kvalitet og de fungerer veldig bra

 2. L***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  utmerket produkt samsvarer med det som er angitt i beskrivelsen

 3. S***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer bra, alt som beskrevet

 4. T***f (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker disse for å jobbe på datamaskinen min. De er komfortable, de ser bra ut og gjør underverker for å fjerne belastningen fra øynene mine. Gode ​​briller!

 5. A***M (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjelper virkelig mot tretthet i øynene!! Jeg bruker dem nesten hver dag.

 6. M***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for å ha på deg hver dag hvis du jobber på en datamaskin hele dagen. Nå kan jeg bruke dagen på å jobbe hjemmefra uten belastningen på øynene. Takk skal du ha.

 7. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Følte meg så hyggelig og hjalp meg mye! Jeg la virkelig merke til at øynene mine ikke er anstrengt, og tørket ut. Jeg vil anbefale dette til alle som opplever digital øyebelastning!

 8. B***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk produkt for å beskytte øynene dine mot blå stråler. Skulle ønske jeg hadde begynt å bruke disse for mange år siden!

 9. I***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Meget gode rammer. Eliminer hodepine fra spill hele natten. Super lett for øynene. Elsker det.

 10. V***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker disse brillene!! Jeg har brukt i bare en uke, men jeg liker følelsen! Det er avslappende å jobbe med de brillene. Og de er så stilige