Brillerensesett Solbriller Microfiber Brush Cleaner

Opprinnelig pris var: 580 kr.Nåværende pris er: 290 kr.

Tilbud!

Brillerensesett Solbriller Microfiber Brush Cleaner

Opprinnelig pris var: 580 kr.Nåværende pris er: 290 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Lei av å få fingeravtrykk på brillene? Denne renseren holder brillene dine krystallklare uten klut!

Denne Solbrillebrillemikrofiberbørstensrensen tørker av brillene dine enkelt og effektivt, og etterlater linsene like rene som den dagen du fikk dem. Det er praktisk å fjerne fingeravtrykk, flekker, striper og fett uten å bruke spray eller klut — et godt sveip og skitt og fett forsvinner!

For å holde linsene krystallklare bruk den ripebestandige børsten for forsiktig å fjerne støv og slipende partikler. Plasser deretter linsen mellom tanghodet og la rengjøringsputene tørke av olje og fingeravtrykk – selv på vanskelig tilgjengelige steder. Børstehodet er laget av mykt mikrofibermateriale av høy kvalitet, noe som gjør det holdbart og trygt for bruk på alle optiske linser, enten det er designerbriller eller lesebriller. Mykt mikrofibermateriale vil ikke skade, ripe eller skrape briller. Dessuten er den selvrensende, rengjøringsputematerialet fylles på når du skyver det tilbake i holderen.

Solbrillebrillemikrofiberbørstensrengjøring er virkelig en god hjelper for studenter, barn, voksne som bruker lesebriller og de som liker å bruke solbriller om dagen. Kompakt design og bæreveske gjør brillerenseren hendig og enkel å ta med hvor som helst. Det er den beste innovative tingen for å rengjøre brillene og solbrillene dine og holde dem rene.

✔️  100 % FJERNING AV STØV OG SKITT – Eliminerer fingeravtrykk, flekker, striper og fete rester.

✔️  KOMPAKT OG LETT – Design i lommestørrelse er lett å ta med seg og perfekt for reiser.

✔️  TRYGG Å BRUKE – Laget av trygt materiale av høy kvalitet, fungerer med alle typer linser.

✔️  UTVALG AV FARGER – Velg den perfekte fargen for deg selv, familien din og venner.

4.72
19 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Renseren gjør en god jobb med å rense linsen min, dette produktet fungerer, jeg elsker å rengjøre linsen min med den, kjøpte en til meg og mannen min.

 2. P***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Brillene mine ser ut til å bli skitne ofte, og det er fint å ha en av disse rengjøringsmidlene på nøklene mine, slik at jeg alltid har en med meg.

 3. J***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne varen! Den er liten, passer i vesken uten å ta opp mye plass; det gjør underverker for å rengjøre glassene i siste liten – så praktisk. Elsker fargen. Selv mannen min brukte den og ble overrasket over at den gjorde en god jobb!

 4. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Som et alternativ er dette ment for å slippe å få væske for å rense linsene dine. Så levetiden til produktet avhenger av hvor ofte du renser børstene med karbonputene. Dette er spesielt foretrukket når du reiser med væskebegrensede regler, og bidrar til å spare plass i bagasjen.

 5. V***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt briller for alltid, og det verste er alltid å prøve å huske slitasje. Jeg har brukt rengjøringssprayen og kluten. Med denne renseren kan jeg finne den hver morgen i vesken min. Det beste er at det faktisk renser brillene mine bedre enn sprayen.

 6. S***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Linsene mine er nå veldig klare. Jeg kan bruke den så mye jeg vil uten å måtte kjøpe store pakker med linserenser. Jeg skulle ønske det var en for telefoner og nettbrett.

 7. S***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er enkel å bruke, kompakt og rengjør brillene mine veldig godt.

 8. S***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med denne varen. Jeg kjøpte også 2 til min sønn og mannen min. Den er lett å ha med seg i gadgetvesken din, men du vil alltid ha den med deg. Anbefalt.

 9. V***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne brillerensen fungerer utmerket — den delen jeg liker best er at den rengjør veldig tett inntil kanten av linsen der den møter innfatningen (ved å bruke en klut jeg aldri kommer veldig nær kanten) — definitivt en fin gjenstand å bruke og egen. Ville også vært en flott gave.

 10. Y***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig brillerenseren min. Den er kompakt, lett å ta med deg, godt laget og gjør en fantastisk jobb! Veldig fornøyd med produkt og service!