Databriller som blokkerer UV-blått lys

275 kr

Tilbud!

Databriller som blokkerer UV-blått lys

275 kr

Beskrivelse

Bruk elektronikk uten belastning og nyt din digitale tid!

UV-blålysblokkerende datamaskinbriller gir heldagsbeskyttelse mot skadelig lys som vi alle utsettes for i hverdagen. De er perfekte for daglig bruk og gir best pleie for øynene dine både innendørs (blålysbeskyttelse) og utendørs (UV-beskyttelse).

UV-blålysblokkerende datamaskinbriller er utstyrt med profesjonelle anti-blå linser, som filtrerer skadelig UV (Ultrafiolett) og HEV-lys (blått lys), som finnes i alle lyskilder, men er spesielt konsentrert i våre daglige enheter som telefoner, datamaskiner, nettbrett, TV. Overeksponering for blått lys forårsaker hyppig hodepine, trette og tørre øyne, tåkesyn, anstrengte øyne, tretthet i synet og søvnforstyrrelser. Filtreringsløsning for blått lys som finnes i databrillene våre hjelper deg lindre alle de negative symptomene, reduserer effektivt belastningen på øynene og forbedrer søvnen om natten. Deres HEV-absorberende teknologi reflekterer skadelige blå stråler rett direkte, forhindrer dem fra å passere gjennom linsene til øynene dine.

Designet til briller inkluderer to sidestykker koblet til frontrammen med metallhengsler som sikrer både solid og jevn åpning og lukking. De er trendy og kommer i flere farger. UV-blålysblokkerende datamaskinbriller er perfekte for folk som bruker digitale enheter hver dag.

✔️ UV- OG BLÅLYSBLOKK – Blokkerer opptil 80 % av skadelig lys 3 ganger mer enn standardlinser.

✔️ REDUSERER ØYNEBELASTNING – Reduser digitale øyebelastningssymptomer som trette og tørre øyne, hodepine, visuell tretthet.

✔️ FORBEDRER PRODUKTIVITET OG SØVN – Beskytt øynene dine under skjermtid, slik at du fokuserer mer effektivt på arbeidet og forbedrer øyekomforten for bedre søvn.

✔️ DIVERSE DESIGN – Den perfekte balansen mellom stilig og effektiv for det beste utseendet og følelsen.

4.88
17 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. G***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte disse brillene fordi jeg har undervist hjemmefra siden midten av mars. Jeg har aldri sittet foran en datamaskin så mange timer i løpet av en dag, og jeg hadde lagt merke til at jeg har fått mer migrene. Jeg bestilte disse brillene for å se om dette ville hjelpe. Jeg har hatt dem i noen dager og har brukt dem hver dag når jeg jobber på datamaskinen i 8-10 timer om dagen. Jeg har sett en nedgang i migrene i løpet av de 2 dagene jeg har brukt dem, og det har virkelig hjulpet meg med å kunne gjøre jobben min i den grad jeg forventes å gjøre. Jeg vil på det sterkeste anbefale disse brillene til alle som sitter ved en datamaskin over lengre tid.

 2. V***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dem! Super søt og god kvalitet! Klar til å få et annet par

 3. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte disse etter å ha jobbet hjemmefra i noen uker. En venn av meg brukte dem, og jeg tenkte hvorfor ikke prøve for denne prisen. den FØRSTE dagen jeg tok dem på merket jeg en forskjell. Jeg skjønte ikke engang hvor anstrengte øynene mine var før jeg begynte å bruke dem og jeg ser en forskjell!! De jobbet for meg! Så jeg antar at de vil fungere for deg! Verdt kjøpet!

 4. I***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Supersøte briller, spent på å rocke dem i sommer! Vil anbefale!

 5. P***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse fungerer utmerket når du bruker datamaskinen mye. De er også søte!

 6. H***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Etter en hel dag på PC-en var øynene mine alltid anstrengt. Vennen min anbefalte meg å kjøpe disse brillene. Jeg oppdager at belastningen på øynene nesten har forsvunnet når jeg har den på meg. Det er kjempebra. De er nyttige for meg.

 7. H***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket for tretthet i øynene fra skjermen. Jeg merket en forskjell fra første gang jeg brukte dem. Lettvektsramme føles flott.

 8. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott investering i briller! Siden jeg begynte å bruke disse, spesielt om kvelden mens jeg sitter på datamaskinen eller ser på TV, har jeg merket en markant forbedring i søvnmønsteret mitt og opplever langt mindre hodepine.

 9. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er superfornøyd med mine nye briller. Elsker at jeg kan kombinere både med ulike antrekk og det moderne designet de har. De er veldig lette, kommer med eget etui og prisen er grei.

 10. А***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsker hvor godt bygget, stilig og rimelig disse brillene er. Kjøpte disse brillene for å motvirke all datamaskin/skjermtiden jeg engasjerer meg i. Flott kjøp! Kan ikke slå prisen!