Elektrisk Brystpumpe

605 kr620 kr

Tilbud!

Elektrisk Brystpumpe

605 kr620 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør ammeopplevelsen din enkel og smertefri med Ortorex elektriske pumper!

ORTOREX™ elektriske brystpumper er den perfekte løsningen for ammende mødre som pumper melk regelmessig for å gi babyen morsmelk når de ikke er i nærheten. Brystpumpene våre gjør pumping enklere og mer effektiv for mødre ved å gjøre hele prosessen raskere enn manuelle. De kan også brukes hvor som helst, hjemme eller på kontoret. Dessuten reduserer brystpumpene våre smertene ved amming, minimerer sårhet og brystopphopning. Det er en viktig enhet for mødre som må være borte fra babyene sine i lang tid eller de som lider av ammingsproblemer.

Vår elektriske pumpe er designet spesielt for å replikere sugebevegelser som etterligner den lille når den ammer. Det gjør det enkelt og naturlig på mors kropp. Våre elektriske pumper reduserer også stress og angst fordi du enkelt kan bruke dem hjemmefra uten problemer. I tillegg er de bærbare, slik at du kan bære dem med deg mens du reiser eller drar på biltur. Dessuten er ORTOREX™ brystpumper lett vaskbare. Du kan opprettholde sanitærforholdet ved å vaske dem med såpe og vann etter hver bruk.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ elektrisk brystpumpe:

 • Gir mamma friheten til å pumpe når hun vil
 • Minimerer melkelekkasje, overfylling og sårhet
 • Replikerer babyens naturlige matmønster
 • Etterligner sugebevegelser
 • Reduserer stress og smerte
 • Sikrer jevn melkesekresjon
 • Kan brukes på unilaterale og bilaterale bryster

ORTOREX™ elektriske brystpumper er laget av matgodkjent solid silikonmateriale. Alt tilbehør er BPA-fritt som er trygt for enhver mor og baby. Du kan trygt bruke flaskene til melkelagring og fôring. Pumpene opprettholder et lukket system som holder dem sanitære, slik at mødre ikke trenger å bekymre seg for mugg eller mugg når de bruker dem. De er også bygget med stille teknologi slik at du kan pumpe i alle rom i hjemmet ditt uten å være bevisst på å forstyrre andre.

Den elektriske brystpumpen ORTOREX™ har tre moduser — massasje, prolaktin og pumping som du enkelt kan bytte mellom med et enkelt trykk på knappen. Hver modus er designet for å stimulere en mors melkeproduksjon og hjelpe henne med å amme. Dessuten er det fire nivåer av sugestyrke som mor kan velge mellom for å oppnå best mulig resultater.

Hvordan å bruke:

Først av alt, vask hendene med såpe og vann. For det andre, rengjør produktet ved å tørke av det med isopropylalkohol eller varmt såpevann. Deretter setter du sammen produktet i henhold til instruksjonene i produktets håndbok. Sørg for at alle delene er sikre før du begynner å pumpe melk fra brystene dine til en flaske eller en valgfri oppbevaringsenhet. Slå til slutt på den foretrukne modusen og velg sugenivået. Etter prosedyren, fjern flasken, lukk den med et deksel og sett den i kjøleskapet.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR BABYEN MELK — Ved å tilby tre pumpemoduser, stimulerer produktet vårt produksjonen av melk og sikrer jevn sekresjon.

✔️ GJØR AMMING SMERTEFRI — Brystpumpen vår reduserer smerten forbundet med bitt og eliminerer brystopphopning ved å lage et vakuumsystem som etterligner babyens naturlige matmønster.

✔️ REDUSERER STRESS OG ANGST — ORTOREX™ brystpumpens innovative teknologi reduserer stress ved å gjøre det enkelt å utpresse morsmelken og sikre maksimal komfort og sikkerhet.

✔️ LAR Å PUMPE NÅR DU VIL — Takket være produktets bærbare design og vekt, kan du bruke det nesten overalt, enten hjemme eller når du er borte.

✔️ MINIMERER MELKLEKKASJE — ORTOREX™ elektriske pumpe minimerer melkelekkasje på grunn av det lukkede systemets design med overløpsbeskyttelse ved settet.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne pumpen er en gudegave for reiser. Det er så enkelt å bruke på farten. Jeg pumpet inn bilen, selv diskret på et fly. Det er veldig stille. Jeg kan ikke leve uten det nå.

 2. A*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastiske brystpumper. Smertefri pumping! Jeg er så glad jeg har investert i det. Det er absolutt verdt det!

 3. H***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kvaliteten er super bra. Det er veldig effektivt. Hjelper mye med opphopning!

 4. S***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er helt fornøyd med det. Enkel å installere og bruke. Bruk én pumpe om gangen for maksimalt sug, eller bruk begge for å spare tid. Ingen irritasjon eller smerte. Jeg er imponert!

 5. E***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Game changer! Flott pumpe, veldig enkel å bruke. Hjalp melkeproduksjonen min som gikk ned! Jeg bruker også en pumpe-BH for håndfri. Flott opplevelse

 6. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en utmerket pumpe. Veldig stillegående, sugekraften er stor. Enkel å bruke, tar ikke mye tid å tilpasse seg det. Jeg elsker det.

 7. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjøpte denne som en midlertidig pumpe mens jeg lette etter en langsiktig løsning. Jeg hadde ikke forventet at denne pumpen ble den langsiktige løsningen for meg. Jeg har brukt den i 3 måneder nå, den fungerer utmerket.

 8. T****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde aldri trodd at dette lille produktet ville endre det helt for meg. Sugekoppen sitter så perfekt på kroppen og er veldig behagelig. Sugekraften og forskjellige moduser gjør det veldig praktisk. Og med massasjefunksjonen kan jeg virkelig få all den ekstra melken til babyen min. Jeg anbefaler denne pumpen til enhver ammende mamma!

 9. G*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til å begynne med, men jeg kom til å finne ut at dette produktet er virkelig flott! Suget er kjempebra. Jeg har brukt den i et par måneder nå uten problemer. Den er oppladbar via USB! Superenkel å bruke. En livredder!

 10. H*****h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er absolutt ingenting å mislike med denne brystpumpen. De ulike sugenivåene og modusene gjør det lettere å finne den mest komfortable måten å utpresse melk på. Pumpen er enkel å bruke og rengjøre. Hjelper mye, takk!