0,5 Tog Sovepose

330 kr345 kr

Tilbud!

0,5 Tog Sovepose

330 kr345 kr

Beskrivelse

Hold barnet ditt varmt med Ortorex Tog soveposer!

ORTOREX™ soveposen er designet for babyer som trenger mindre isolasjon når de sover. Den brukes til å opprettholde babyens 0,5 tog-vurdering både sommer og vår, holde dem ved den ideelle behagelige temperaturen hele natten uten overoppheting. TOG-soveposene er også perfekte som overgangstepper fordi de ikke er for tunge. De gir akkurat nok varme slik at den lille kan føle seg koselig inne i søvnmiljøet uten å føle seg begrenset i noen form eller form.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ Tog sovepose:

 • Gir en komfortvurdering på 0,5 tog både sommer og vår
 • Laget av 100% bomull for et behagelig søvnmiljø
 • Holder babyen din varm uten å overopphete dem
 • Fremmer sunn og trygg søvn hele natten

Våre 0,5 tog soveposer kommer i et bredt utvalg av farger og morsomme design, slik at du kan finne den som matcher din lille persons personlighet perfekt. I tillegg til dette er de laget av 100% bomullsstoff, noe som gjør dem trygge for bruk av barn som har sensitiv hud eller allergier. De inneholder også null fluorescerende blekemidler og ingen tilsetningsstoffer som kan irritere den lille huden din eller endre soveposens generelle kvalitet. Soveposene våre kan også vaskes i maskin, noe som gjør dem enda mer praktiske.

HOVEDFORDELER:

✔️FINDER OVEROPPHETING OM NATTEN — ORTOREX™ Tog-soveposene er designet uten ermer for å forhindre at babyen din blir overopphetet mens den sover.

✔️GIR EN TRYGG OG GODT SØVN – Ved å kose babyen din, hjelper soveposene våre med å skape et trygt og godt søvnmiljø for babyen din som er fri for løst sengetøy, dyner eller dyner.

✔️HAR EN TO-SIDIG GLIDESLÅP — Sammen-soveposene har en tosidig glidelås, som lar deg enkelt åpne og lukke soveposen om nødvendig uten å vekke barnet eller forstyrre søvnmønsteret.

✔️IKKE GIFTIG OG HUDVENNLIG – Laget av 100 % pustende bomull, noe som gjør dem utrolig myke og behagelige for babyen din å sove i.

STØRRELSESGUIDE:

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den har mye benplass for den voksende babyen. Komfortabel og myk, men glidelåsen er litt frustrerende, spesielt når du har det travelt.

 2. W**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Materialet er tynnere enn forventet, men jeg liker konstruksjonen. Utskrifter er innebygd i stoffet.

 3. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Passet ikke min 12 måneder gamle baby. Måtte returnere, hadde ingen problemer med refusjonen. Takk. Jeg vil nå bestille riktig størrelse fordi soveposene virker veldig fine for babyen min.

 4. V***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en veldig fin sovepose. Materialet er mykt, det virker varmt nok for kjølige netter, men også kjølig nok for varme kvelder.

 5. X****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Barnebarnet mitt elsker dem. De er veldig myke for babyens hud!

 6. H***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fin sovepose. Det holder min nyfødte varm og han har benplass til å bevege seg rundt, pluss at jeg ikke trenger å bekymre meg for at han trekker et teppe over hodet.

 7. S***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kom veldig fort og passer babyen min veldig bra. Skal bestille mer!

 8. J*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med denne soveposen. Babyen min elsker det mye! Stoffet er perfekt, det er veldig mykt og godt for babyens hud. Jeg vil absolutt anbefale denne til alle som ønsker å kjøpe en sommersovepose.

 9. T****k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble overrasket over hvor god denne soveposen er. Den generelle kvaliteten er veldig bra. Designet er superlekkert og søtt, teksturen er pustende, så det passer å bruke dette materialet om sommeren. Feltplassen er stor og babyen virker veldig komfortabel i den. Ville kjøpt et par til.

 10. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Datteren min ser ut til å elske denne soveposen. Jeg føler meg veldig trygg når jenta mi er i den. Denne soveposen er flott, spesielt om sommeren når det er supervarmt ute. De to glidelåsene er også flotte og gjør det enkelt å skifte bleier. Alt i alt, flott produkt!