Babysoveposer med ben

640 kr830 kr

Tilbud!

Babysoveposer med ben

640 kr830 kr

Beskrivelse

Hold babyen eller pjokk varm og koselig uten at de føler seg begrenset!

ORTOREX™ babysoveposer med ben gir den perfekte kombinasjonen av komfort og sikkerhet for den lille når de driver av gårde til drømmeland. Det myke stoffet gir varme uten å være for tungt eller begrensende, mens benhullene gir dem god plass til å sparke rundt.

Soveposene våre for babyer fremmer sunne søvnvaner fra en tidlig alder, slik at du ikke trenger å bekymre deg for oppvåkning midt på natten. Den lille vil nyte uavbrutt søvn mens du fortsetter å nyte livet uten stress. Soveposene skaper en koselig plass som vil oppmuntre til ro og komfort, noe som betyr at du vil kunne hvile lettere og vite at de føler seg glade. Dessuten kan de brukes til nattsøvn, lur og leketid på dagtid.

ORTOREX™ babysoveposer har toveis glidelåser som lar deg sjekke barnet ditt uten å vekke det, og tilbyr nok plass som gjør bleieskift enklere. Den utvidede benromsdesignen gir babyen din plass til å bøye bena og bevege seg komfortabelt med ingen begrenset bevegelse. Dessuten kan du enkelt ta av hylsene for å gi luftsirkulasjon og hindre overoppheting. Soveposene våre med ben er ikke bare funksjonelle, men også stilige. Disse søte tegneseriedesignene vil gi babyen din en ekstra boost av søthet som garantert vil få deg til å bli hodestups forelsket på nytt.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ babysoveposer med ben:

 • Gi den perfekte mengden varme til babyen din
 • Beskytt mot kulde om vinteren og varme om sommeren
 • Fremme bedre søvnvaner
 • Gjør det enklere å skifte bleier
 • Tillat luftsirkulasjon
 • Tilby en rekke søte tegneseriedesigner

Våre babysoveposer er laget av 100% bomull, noe som gir pusteevne og komfort. De er hypoallergene og vil ikke irritere babyens sensitive hud slik andre syntetiske stoffer kan. I tillegg kan de vaskes i maskin, noe som gjør dem enkle å holde rene og hygieniske for den lille.

ORTOREX™ babysoveposer er egnet for alle fire årstider av året. Tykke bomullssoveposer er perfekte for vintre med et temperaturområde på 0-10 grader Celsius (32-50 grader Fahrenheit). Tynne bomullssoveposer vil være ideelle for varmere vær med temperaturer på 5-15 grader Celsius (41-59 grader Fahrenheit). Til slutt, vår-høst soveposer er et utmerket alternativ for varmere vær og lavere temperaturer. Temperaturområdet er 18-23 grader Celsius eller 64-73,5 grader Fahrenheit.

HOVEDFORDELER:

✔️ TILLATER LETTERE BLIESKIFTE — Soveposene våre gjør bleieskift enklere da det er to glidelåser på hver side av posen. De gjør det enkelt å skifte spedbarn uten å måtte fjerne hele antrekket hver gang du skal gi dem en ny bleie. Å enkelt kunne skifte en våt bleie vil redusere eventuelle forstyrrelser mellom lurer eller om natten.

✔️ HOLD BABYEN PÅ EN KOMFORTABEL TEMPERATUR — ORTOREX™-soveposene for babyer bidrar til å holde spedbarn komfortable ved å la babyer opprettholde kroppstemperaturen uten å ha noen ekstra tepper rundt, noe som kan utgjøre en kvelningsrisiko.

✔️ PASSER FOR ALLE SESONGER — Soveposene våre passer for alle årstider da de har et bredt temperaturområde. De tillater utmerket luftsirkulasjon for å holde babyen din kjølig om sommeren og forhindre overoppheting om vinteren.

STØRRELSESGUIDE:

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. G****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min lille blir superkald, så vi trenger en sekk tykkere, men bortsett fra det er det en flott sekk!

 2. U***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt for småbarn som ikke er klare for et vanlig teppe. Det er varmt og koselig.

 3. R**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Barna mine ELSKER dem. De er i stand til å bevege seg i dem, og disse svøttene har blitt som et sikkerhetsteppe for barna våre. Vi ville ikke vurdert noe annet svøp. Anbefaler sterkt.

 4. C***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Riktig tykkelse for vintertid. Vil gå for en større størrelse fordi den ser ut til å krympe litt etter et par vask, eller kanskje fordi barnet mitt vokser…

 5. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en flott sovepose! Den er myk og varm. Jeg foretrekker at det er plass til at sønnen min kan bevege seg om natten. Kvaliteten er god og jeg vil definitivt kjøpe den igjen!!

 6. E****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Myk, varm og lett. Holder gutten vår fin og toasty, selv på kalde netter. Faktisk er den så behagelig at han ikke ser ut til å legge merke til at den er på når han våkner, så han vil bare løpe rundt og ha den på seg! Han elsker det mye. Takk!

 7. R****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne soveposen er perfekt tung for å gi litt vekt til brystområdet for å berolige babyen. De avtakbare ermene er babyens favorittfunksjon. Den er pustende og supermyk, sannsynligvis den mykeste soveposen jeg noen gang har kjøpt!

 8. A******n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne dressen er av meget høy kvalitet. Veldig myk og ikke for tykk. Babyen min elsker å bruke den, og hun liker også disse tegneserietegningene. Noen ganger er det en kamp å få henne ut av denne soveposen! Hun føler seg veldig komfortabel i det. Anbefaler sterkt!

 9. M****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min ELSKER denne soveposen! Vi introduserte den for ham rundt 7 måneder, men den større størrelsen passer ham godt nok. Han har fortsatt plass til å vokse, men halsen er ikke stor på ham, noe jeg var bekymret for. Sønnen min blir glad for å ta den på seg og forbinder den med nattesøvn!

 10. C***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne soveposen er utmerket for oss. Selv om huset vårt er behagelig varmt, blir rommet til sønnen min ekstremt kjølig om natten. Men denne soveposen holder ham veldig varm uten å risikere å dekke ham med tepper eller noe! Flott produkt.