Baby Tørk Varmere

Opprinnelig pris var: 790 kr.Nåværende pris er: 385 kr.

Tilbud!

Baby Tørk Varmere

Opprinnelig pris var: 790 kr.Nåværende pris er: 385 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør babyen din ren og frisk uten stress og irritasjon!

ORTOREX™ Wipe Warmer for babyer er den perfekte løsningen for rengjøring av barnet ditt.Med vårt produkt trenger du ikke å bekymre deg for å forårsake ubehag for babyens følsomme hud med kalde kluter. Vår varmere brukes til å ta vare på eksponerte engangs våtservietter for å opprettholde fuktighetsnivået mens holde dem varme. Det gir ideelle lagrings- og oppvarmingsforhold for babyens våtservietter. Videre holder det dem friske og fuktige uten overoppheting eller tørking av dem. Det er et effektivt rengjøringstilbehør for alle omsorgsfulle foreldre som ikke vil skade sine små.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ Wipe Warmer:

 • Forhindrer bleieutslett og andre hudproblemer forårsaket av kalde kluter
 • Forårsaker ikke allergier og irritasjon
 • Beroliger babyen din
 • Holder våtservietter friske, fuktige og klare til bruk
 • Forhindrer at våtservietter tørker ut
 • Overopphetes ikke
 • Bidrar til å unngå krysskontaminering av bakterier

ORTOREX™ Wipe Warmer er også et utmerket alternativ for reiser. Vårt produkt har en kompakt design og kan enkelt legges i en pose. I tillegg kommer den med en USB-kabel som du kan koble til og med i bilen.

Kalde kluter kan være svært skadelige for babyens hud, spesielt hvis de brukes over lengre tid. Heldigvis hjelper vår varmere for våtservietter å unngå dette problemet ved å holde våtserviettene på en sikker, varm temperatur. Den øverste varmeplaten er designet for å varme opp serviettene fra topp til bunn. Det holder dem varme på toppen samtidig som de forhindrer at de tørker i bunnen. Dessuten kan du justere temperaturen mellom 40°C/104°F og 60°C/140°F, avhengig av vær- og temperaturforhold. Jo kaldere det er, jo varmere bør serviettene være.

ORTOREX™ serviettvarmeren består av tre lag med 100 % trygge og holdbare materialer. Dessuten er det en innebygd termisk beskyttelse og en automatisk avstengning-funksjon for å forhindre overoppheting. Den slår seg automatisk av hvis temperaturen er for høy, og sparer deg for uønskede ulykker. I tillegg har den et etui med stor kapasitet for oppbevaring av opptil 120 våtservietter i forskjellige størrelser.

VIKTIGE FORDELER:

✔️ GIR BABYEN FRISKHET OG KOMFORT – Vår tørkevarmer gir en innovativ og skånsom måte å holde babyens bunn frisk og tørr. Våtservietter som er lagret i ORTOREX™ Warmer kan effektivt fjerne alt smuss fra babyens kropp og holde det rent.

✔️ FORÅRSAKER IKKE IRRITASJON — Vårt produkt opprettholder den perfekte temperaturen for våtservietter som ikke vil forårsake irritasjon eller allergier når du kommer i kontakt med babyens følsomme hud.

✔️ BEROLIGER BABYEN — De riktig oppvarmede våtservietter vil berolige og pacify babyen uten å forårsake stress eller panikk, spesielt når du bytter bleier sent på kvelden.

✔️ BIDRAR TIL Å UNNGÅ BAKTERIEDANNELSE — Vår varmere kommer med et plastdeksel som lar deg lagre brukte våtservietter uten å bekymre deg for at de tørker opp eller blir utsatt for bakterier, spesielt viktig for nyfødte med sensitiv hud.

✔️ HOLDER VÅTSERVIETTER FRISKE LENGER — Ved å skape og bevare det komfortable fuktighetsnivået til våtservietter, lar varmeren vår deg bruke dem i lengre tid i stedet for å kaste ut delvis brukte pakker.

✔️ JUSTERBARE VARMEMODUS — ORTOREX™ tørkevarmeren tilbyr justerbare moduser som passer for forskjellige temperaturer avhengig av babyens behov og gjeldende utetemperaturforhold.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. U***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør akkurat det den skal gjøre! Min nyfødte foretrekker når vi bruker våtservietter fra varmeren.Anbefaler!

 2. B***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det beste noensinne! Ingen flere kalde start og opprørte babyer.Alle mammaer trenger denne tingen!

 3. P****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har ikke nok ord til å si hvordan denne varmere har hjulpet meg! Jeg pleide å tro at våtservietter var meningsløse, men datteren min gråt alltid under bomsendringer til vi begynte å bruke varme våtservietter.En game-changer!!!

 4. J****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Varmeren kom veldig fort. Så langt friker ikke min nyfødte ut når vi renser rumpa hans.Vi er fornøyd med det!!

 5. L*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gutten min pleide å skrike og tisse da vi skiftet bleier på grunn av de kalde våtservietter. Men etter at jeg bestemte meg for å kjøpe denne varmere, roer han seg mye ned, da våtservietter er varmere enn romtemperatur.Verdt det.

 6. E***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg nølte med å få en tørke varmere på grunn av at så mange fortalte meg at de tørker ut våtservietter eller ikke fungerer. Min venn ba meg prøve denne, og jeg ble virkelig overrasket.Det fungerer bra! Våtservietter er varme og tørker aldri ut!Flott oppfinnelse!!!

 7. D****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt. Våtservietter er fine og varme. Veldig enkel å bruke.Ikke noe jeg ikke liker med det. Takk for at du fant opp denne tingen!

 8. W****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne varmeren opprettholder den perfekte temp og tørker ikke ut som andre varmere.Jeg er overrasket over kvaliteten. Jeg elsker også designet, super søt og nøyaktig hva en baby ønsker!Fungerer bra så langt.

 9. P*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en av de beste tingene jeg noensinne har kjøpt til babyen min!! Hun var veldig irritert på kalde våtservietter, men etter at jeg begynte å varme dem i denne tørkevarmeren, er hun faktisk ok.Det gjorde livet mitt mye enklere. Anbefaler!!!

 10. C******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bleie tørker varmere er et must for alle mødre. Jeg syntes det var dumt å bli varmere, men det gjør bleieskifte litt mer behagelig for deg og babyen din. Fine og varme våtservietter hver gang! Veldig enkel å bruke, bare sett inn våtservietter og koble den til! Elsker dette produktet!