Justerbar ammepute

Opprinnelig pris var: 1,205 kr.Nåværende pris er: 695 kr.

Tilbud!

Justerbar ammepute

Opprinnelig pris var: 1,205 kr.Nåværende pris er: 695 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Si farvel til ubehagelig amming med Ortorex justerbar ammepute!

Få den perfekte låsen med en Ortorex ammepute som løfter babyen din til brysthøyde; å støtte vellykket sykepleie i det vent som føles riktig for deg. Vi forstår at amming kan være slitsomt. Denne ammeputen designet av pleieputen lindrer umiddelbart smerter i rygg, nakke, midje og arm mens du ammer en baby!

Den unike lagdelte puten justerer enkelt, løfter babyen til brystet med 3 høydenivåer, slik at den åpner for flere ammealternativer for mødre. Etter hvert som den lille vokser, kan du endre høyden for å tilpasse seg størrelsen. Dette designet lar deg amme babyen din over fanget (vugge og tverrvugge) eller ved siden av deg (fotball- eller clutchhold). Puten er helt avgjørende for mødre som kommer seg etter keisersnitt, da den vil holde trykket borte fra snittstedet.

HOVEDFORDELER

✔️ HELSE — opprettholde en god holdning under fôring – forhindre rygg, midje, nakke og smerter.

✔️ JUSTERBAR HØYDE —  løfter babyens hode i motsetning til alle andre ammeputer, det hjelper å støtte opp en baby i en mer oppreist stilling mens du ammer, noe som kan være nyttig for spedbarn med sure oppstøt eller gerd.

✔️ ENKEL RENGJØRING — laget av bomull, som er lett å rengjøre og restaurere. Denne puten kan maskinvaskes varm i en skånsom syklus og kan tørkes i tørketrommel senere.

✔️ KOMPAKT OPPBEVARING OG BÆRBARHET — når ammingen er fullført, brett puten i to og fest den med det fargerike båndet for kompakt og ryddig oppbevaring eller bæring mens du reiser.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er fornøyd med kjøpet mitt. Kjapp levering. jeg anbefaler 100%

 2. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Super praktisk!!

 3. C***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne puten til min første sønn, og ville ha en annen til denne babyen. Den er veldig fin for enhver form for mating, både i brystet eller på flasken. Det er fint å ha liggeputen.

 4. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne ammeputen er flott og veldig fast! Jeg er så glad for at jeg fant denne puten for å dekke alle babyens ammebehov!

 5. G***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er så behagelig, holder babyen min oppe i perfekt høyde!

 6. E***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne puten til amming. Muligheten til å tilpasse den akkurat slik du vil ha den er uvurderlig! Veldig enkel å bruke. Anbefaler sterkt!!

 7. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er nybakt mor, og denne puten er bare fantastisk! Ingen ryggsmerter eller ubehag i det hele tatt. Veldig fornøyd med dette kjøpet.

 8. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  SÅ enkel å bruke! Vil på det sterkeste anbefale for nybakte ammende mødre.

 9. P***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har hjulpet meg så mye!! Den er fast og holder seg på plass. Jeg anbefaler denne gjenstanden for nye mødre. Det er en slik game changer og har gitt meg så mye lettelse.

 10. D***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er veldig nyttig! Det gir mye støtte. Stoffet er mykt og selve puten forblir alltid på plass og gir bedre plassering av babyen min.