Baby Sovepoddle Pod

875 kr1,385 kr

Tilbud!

Baby Sovepoddle Pod

875 kr1,385 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Legg babyen din flatt på 10 minutter!

ORTOREX™ sengeredet for babyer er designet med alle funksjonene foreldre trenger for en spedbarns søvnløsning. Det gir babyer god plass til å strekke seg ut eller krølle seg sammen som de vil, samtidig som den gir komfort og sikkerhet. Podens design er basert på strukturen til en mors livmor, som lar babyer sove naturlig mens de er nær nok til at mødre kan overvåke babyene sine til enhver tid. Kantene på soveputen er faste nok til å hindre at babyen din velter, men likevel myk nok til at babyen kan føle seg trygg mens han sover. Det ortopediske designet passer til ryggraden til babyen din og forhindrer melkekvelning.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ babynest:

 • Etterligner en mors livmor
 • Gir babyen trygge omgivelser
 • Beroliger babyen i løpet av sekunder etter berøring takket være de myke materialene
 • Beskytter abyen mot forstyrrelser under søvnen
 • Hjelper med å få babyen til å sove på kort tid
 • Leveres med et avtagbart deksel for enkel rengjøring

Sengereirene våre for babyer er 100 % bomull som er perfekt for babyens sensitive hud. De kommer med en tilpasset madrass som beskytter babyen din mot allergier, støvmidd, mugg og mugg, samtidig som de gir utmerkede hygieneforhold. Madrassen er fylt med miljøvennlig 100 % ren livsfiber, spesielt utviklet for å gi babyer den perfekte balansen mellom komfort og støtte.

ORTOREX™ sengeredet er kompakt nok til å tas med deg uansett hvor du går mens det passer inn i en hvilken som helst barneseng i standardstørrelse. Det vil garantert gi babyen din et koselig sted for lur, hviletid eller leketid. Den kan også brukes som et alternativ når du reiser, siden den lar babyer ha sin egen plass for å føle seg trygge og komfortable. Dessuten har soveputen vår også et deksel som enkelt kan tas av uten problemer, slik at du kan vaske den i maskin når den blir skitten eller stinkende.

HOVEDFORDELER:

✔️ BRINGER KOMFORT OG SIKKERHET — Vårt babyseng-rede gir babyen din et trygt miljø der de føler seg trygge og komfortable gjennom hele sovetiden.

✔️ FREMMER GOD BABYSØVN — ORTOREX™ babynest etterligner en mors livmor og beskytter babyen mot eventuelle forstyrrelser under søvnen. Du får nyte din egen plass mens barnet ditt får noen avslappende timer med søvn.

✔️ TRYGT FOR SAMMENSOV — Takket være de høye kantene på soveputen er barnet ditt beskyttet mot å velte. Den lar foreldre sove sammen med babyen trygt og komfortabelt uten å bekymre seg for kvelning eller fall.

✔️ BEROLGER BABYEN PÅ SEKUNDER — Vår babysøvnpute er laget av myke materialer som beroliger babyen i løpet av sekunder, noe som gjør det behagelig for dem å finne seg til rette.

PRODUKTSTØRRELSE:

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Z***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Størrelsen er kompakt og tar ikke mye plass. Det virker slitesterkt og behagelig for min lille. Jeg håper at jeg kan bruke den til mitt andre barn også.

 2. F***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at den er bærbar og lett å håndtere. Rengjøringen er også enkel og rask. Anbefales!!

 3. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt kvalitet og fargen er også veldig fin. Jeg valgte den blå. Min lille elsket det umiddelbart. Hun sover godt uten å forstyrre oss :))

 4. K***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble overrasket over kvaliteten og komforten! Puten er veldig myk og behagelig, den skader ikke babyens hud

 5. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kan bare si at dette er en livredder for mødre. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

 6. D**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er et must for alle med små barn. Enten du er hjemme eller på reise, vil det hjelpe deg mye. God!

 7. J***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vi kjøpte denne slik at babyen vår kunne sove i sengen vår. For øyeblikket føler vi oss mer avslappet fordi den lille er trygg hos oss

 8. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Babyen min sover veldig rolig i denne solsengen, og det er det jeg trenger. Dessuten er kvaliteten perfekt, du kan enkelt rengjøre den

 9. L**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Stoffet er mykt og pustende. Veldig behagelig for min lille. Takk, Ortorex!

 10. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig glad for at jeg endelig fant denne babyputen. Nå er jeg avslappet og kan gjøre wok i fred