Ryggpute for leseseng Pute til TV

675 kr

Tilbud!

Ryggpute for leseseng Pute til TV

675 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Slapp av i ryggen og les komfortabelt med null nakkestivhet!

Å ligge på sengen enten på ryggen eller magen for å lese kan være direkte ubehagelig. Derfor sitter mange mennesker oppreist og legger puter i ryggen for å avhjelpe situasjonen. Dessverre er ikke standard puter laget for dette formålet. Bruk av dem kan føre til buede ryggrader og svekkende smerte på lang sikt. Dette førte til oppfinnelsen av ryggputer.

Vår ryggpute for lesing har en fast støtte for hode, rygg, skulder og midje. Denne typen pute er et flott alternativ for å forbedre leseprosessen din og samtidig løse problemer med ryggsmerter eller dårlig holdning, siden den gir utmerket rygg- og nakkestøtte. Ryggputen har 3 justerbare nivåer: lav, middels og høy, for å imøtekomme den nøyaktige mengden komfort du trenger. Produktmålene: 45x45x20cm.

Puten er laget av myke, slitesterke og slitesterke stoffer. Innlegget er laget av myk, hudvennlig bomull. Den er egnet for folk som sitter eller hviler lenge. I tillegg er denne ryggputen en moderne og fasjonabel hjemmeinnredning som er tilgjengelig i flere farger: grønn, hvit, vinrød, blå, lys grå, mørk grå og kaffe. Med metallglidelåsen på det ytre ermet er det enkelt å ta av putetrekket for vask.

HOVEDFORDELER:

✔️ STRESSRELIEF – Gir en komfortabel stilling i sengen for å lese uten å forårsake nakke- og ryggsmerter.

✔️ JUSTERBAR HØYDE — Ved hjelp av sideknapper kan du enkelt justere puten til nødvendig høyde.

✔️ SIDLOMMEDESIGN — En sidelomme gjør puten praktisk og praktisk — du kan plassere mobiltelefonen, fjernkontrollen eller andre varer der, og den vil alltid være for hånden.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Bli den første til å omtale “Ryggpute for leseseng Pute til TV”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er ingen omtaler ennå.