Støyreduserende Silikon Ørepropper for å Sove

155 kr

Tilbud!

Støyreduserende Silikon Ørepropper for å Sove

155 kr

Beskrivelse

Oppnå fred og ro med letthet

Sørg for et støyfritt miljø med Ortorex øreplugger. De filtrerer bort enhver forstyrrelse som kommer utenfra. Disse øreproppene er laget av resirkulerbar silikon, og er ditt miljøvennlige valg. De er også gjenbrukbare og vaskbare, og garanterer service i mange år.

Ergonomisk

Utformingen av ørepluggene våre sikrer en smertefri opplevelse. De følger formen på ørene dine, og forhindrer irritasjon eller belastning. Du kan bruke dem i lange perioder uten å føle ubehag. De sitter godt i ørene og faller ikke ut, selv under aktive bevegelser.

Allsidig

Enten du prøver å jobbe, studere eller hvile, kommer Ortorex-ørepluggene for å hjelpe. Du vil ha én pålitelig løsning for alle situasjoner når du trenger stillhet. Dette gjør dem til et viktig tilbehør i hverdagen.

Lett

Du vil ikke engang vite at de er der. Våre gjenbrukbare øreplugger gir optimal støykontroll uten å forårsake en ubehagelig følelse.

4.85
13 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. H**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse fungerer godt nok. Jeg kan få litt søvn, de er komfortable og enkle å bruke. Jeg hører selvfølgelig fortsatt noe støy, men det demper lydstyrken like ved. Verdt pengene

 2. J****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse øreproppene har forbedret søvnen min betraktelig. Jeg kunne høre alt fra hunden som vasket seg til lyden av huset som la seg om natten. Det var så nyttig å blokkere alle disse lydene slik at jeg kunne sove rolig. Du kan fortsatt høre noen ting rundt deg, men mesteparten av støyen er blokkert

 3. K**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse øreproppene er enkle å bruke, ekstremt komfortable og ser fantastiske ut. De er et godt valg hvis du er ute etter ørepropper for å sove.

 4. C**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse blokkerer noe støy og er komfortable mens de sover. De holder seg også på plass mens de sover. Jeg vil si 4/5 på komfort og passform.

 5. V****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse ørepluggene er flotte!! De kommer med et fint etui for å holde dem beskyttet. Jeg ville alltid våkne når jeg sover, men etter å ha brukt disse øreproppene kunne jeg sove bedre!! Takk!👍❤

 6. D***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har supersensitive ører. Disse øreproppene passer uten smerter og de blokkerer akkurat den rette mengden støy for søvn. Jeg kan fortsatt høre alarmen min, men de overdøver naboens hunder og andre forstyrrende lyder. Anbefaler dem på det varmeste!

 7. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var på utkikk etter noen ørepropper som ville redusere støyen. Disse er flotte. Jeg elsker at de har et lite etui som du kan sette øreproppene i når du ikke bruker dem. Vil anbefale

 8. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har vanskelig for å sovne fordi en liten lyd vekker meg. Disse pluggene blokkerer biler utenfor, kjæresten min snorker og små lyder jeg kan høre i huset. Jeg elsker dem og vil anbefale dem på det sterkeste!

 9. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse pluggene hjelper definitivt med å dempe lyder, selv om du fortsatt kan høre lyder. De føles litt ukomfortable i begynnelsen, men du blir vant til det. Godt produkt

 10. L*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  UTMERKENDE PLUGGER!!! Jeg har prøvd så mange forskjellige typer ørepropper, og ingen så ut til å være fullstendig støydempende. Disse er mye bedre til å kansellere støy enn jeg forventet. De er enkle å sette inn og får du satt dem godt inn, kan de nesten fjerne all støy!