Baby Badesete

Opprinnelig pris var: 680 kr.Nåværende pris er: 340 kr.

Tilbud!

Baby Badesete

Opprinnelig pris var: 680 kr.Nåværende pris er: 340 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Sørg for beskyttelse når du bader babyen din

Ortorex nyfødtsete er et pålitelig hjelpeverktøy for barnets hygienerutine. Den robuste konstruksjonen gir optimal støtte, og garanterer en positiv badeopplevelse.

Forbedret komfort
Å vaske en baby kan være utfordrende siden du må holde og rengjøre den samtidig. Vår enhet hjelper deg å plassere barnet ditt sikkert i badekaret. Dette lar deg bruke begge hender til vannprosedyrer.
Sklisikkert
Babyputen vår er laget med skum som sikrer god oppdrift. Den lar ikke ungen gli nedover, og gir stabilitet i karet.
Ergonomiske konturer
Ortorex-setet har en buet design som imiterer mors livmor. Uten skarpe kanter gir den sikker bading for barnet ditt.
Hudvennlig

Sitteflaten forhindrer gnidning og irritasjon på kroppen. Dette gjør Ortorex flytebad egnet selv for de med sensitiv hud.

Allsidig

Takket være de fem justerbare stroppene kan setet vårt romme kar i forskjellige størrelser og former.

Plassbesparende

Den sammenleggbare konstruksjonen til denne puten gir kompakt oppbevaring.

Flere grunner til å elske vårt badesete for nyfødte
Helkroppsstøtte
Optimal Komfort
Slitesterk
Kvalitetsmaterialer
4.63
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjelper med å forhindre at barnet mitt synker i vannet. En må-ha.

 2. J****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker dette. Den er veldig solid og praktisk, men det ville vært bedre om den var lengre. Min 8 måneder gamle fortsetter å skli av det.

 3. W****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sørg for å fukte setet på forhånd med varmt vann slik at babyen din har noe varmt å starte badet med. Den holder tempen på vannet fint. Godt produkt.

 4. B****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vi elsker denne badeinnsatsen. Den flyter så jeg festet to store sugekopper på bunnen slik at den fester seg til babybaljen.

 5. A****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  UTROLIG badesete. Babyen min glir ikke ned som i andre badeseter jeg har brukt og hatet. Den er myk og behagelig og tørker raskt.

 6. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt ingenting å mislike med dette setet, det er fantastisk. Seriøst, det er veldig mykt for babyen min, og det gjør bading lettere! Kjøp den, du vil ikke angre!

 7. E****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et absolutt must for barnebading! Dette setet har en ideell form for å holde babyen min, og kvaliteten er veldig bra. Nå føler jeg meg mye mer avslappet når jeg bader babyen min. Dette produktet er spesielt egnet for nyfødte babyer. Hjelper meg mye! Det er også lett å rengjøre og det tørker veldig raskt, noe som er flott.

 8. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker alt med dette badesetet. Den har tre stropper for å trygt støtte babyen, og den kan lett flyte når babyen er i badekaret. Jeg bryr meg mye om materialet, og denne er perfekt for babyhud, den er veldig veldig myk. Anbefaler sterkt!

 9. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette babysetet passer perfekt til babybadekaret mitt. Min 1-måned gamle hatet badetid, men nå har han ikke noe imot å legge seg på toppen av denne badeputen. Jeg tror det er fordi det gir kos rundt kroppen og han føler mykheten i materialet. Denne tingen har fått babyens badetid til å gå fra vanskelig og ubehagelig til hyggelig for både meg og babyen min! Tusen takk!

 10. N*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er helt forelsket i dette badesetet. Babybadekaret mitt har hard bunn og det var veldig ubehagelig for meg å vaske babyen min med bare én hånd. Men dette badesetet er en livredder! Nå ligger babyen min trygt på noe mykt og ikke hardt mens jeg kan rense henne og bruke begge hendene mine. Pluss at det er veldig enkelt å sette opp og bruke!