Øretermometer

Opprinnelig pris var: 790 kr.Nåværende pris er: 395 kr.

Tilbud!

Øretermometer

Opprinnelig pris var: 790 kr.Nåværende pris er: 395 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Hold barna dine rolige mens de måler temperaturen med Ortorex øretermometer!

ORTOREX™ øretermometer er et utmerket alternativ for foreldre som ønsker å holde barna sine rolige og avslappede mens de gjør det. I tillegg kan du bruke det hvor som helst og på hva som helst – du trenger ikke bekymre deg for å ha den riktige typen termometer for hånden når du er ute og reiser. Øretermometeret vårt er et FDA-godkjent produkt du kan stole på. Hudleger og barneleger har testet det for å sikre at det er trygt for barn og gir nøyaktige resultater hver gang.

ORTOREX™ øretermometer er ideelt for sykepleiere og helsepersonell som krever det mest presise og pålitelige utstyret og for ansvarlige foreldre. Dette termometeret er den beste temperaturenheten fordi den bruker infrarøde stråler for å måle kroppsvarmen. Vårt termometer får ikke barn til å føle ubehag eller smerte under målinger. Den avgir ingen skadelig varme under bruk på grunn av dens lave energiforbrukshastighet. I tillegg krever det ikke direkte kontakt med babyens hud for å fungere, noe som betyr at det er ingen risiko for kryssinfeksjon.

Fordeler med å bruke det multifunksjonelle ORTOREX™-termometeret:

 • Gir nøyaktige resultater på bare 1 sekund
 • Roer ned barnet ditt
 • Vekker ikke babyen
 • Forhindrer risikoen for kryssinfeksjon
 • Passer for alle aldre
 • Kan brukes på gjenstander

ORTOREX™ øretermometer er utmerket for barn siden det eliminerer behovet for å vekke dem for å måle temperaturen. Bare plasser termometeret ved pannen, trykk på knappen og les verdien på LCD-en uten å forstyrre babyen din. Dessuten er øretermometeret vårt også egnet for voksne. Det er fire moduser å velge mellom – voksenmodus, barnemodus, øremodus og objektmodus. I tillegg kan du bytte mellom Celcius og Fahrenheit skalaer for å vise temperaturen i den foretrukne enheten.

Øretermometerets innebygde minnesystem registrerer opptil 40 avlesninger slik at du kan holde styr på barnets sykehistorie over tid. Det er en utmerket funksjon hvis den lille har kronisk feber eller andre helseproblemer som krever regelmessig overvåking. Dette produktet er også perfekt for små barn som kanskje ikke er komfortable med tradisjonelle termometre. Denne gir resultater bare på ett sekund og forårsaker ikke noe ubehag.

HOVEDFORDELER:

✔️GÅR IKKE UBEHAG — Takket være den berøringsfrie teknologien er det ikke nødvendig å berøre babyen din direkte med termometeret, noe som forårsaker angst og panikk.

✔️GIR NØYAKTIGE TEMPERATURAVLESINGER — Øretermometeret vårt er utstyrt med en spesiell mikrobrikke og en følsomhetssensor som jobber sammen for å sikre nøyaktige resultater hver gang.

✔️GIR RESULTATER PÅ 1 SEKUND — ORTOREX™ øretermometer har en unik sensor som hjelper deg med å finne temperaturen på bare ett sekund. Det er ikke lenger nødvendig å vente eller prøve det flere ganger for å se om du har en nøyaktig avlesning.

✔️LAGER TIDLIGERE MÅLINGER — Historiemodusen lagrer opptil 40 tidligere målinger. Du trenger ikke en dagbok eller noe annet – ta barnets temperatur når de har feber og få umiddelbare avlesninger fra det siste legebesøket.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott termometer. Veldig nøyaktig. Enkelt å bytte mellom panne- og øremodus. Den lagrer også tidligere avlesninger. Vil definitivt anbefale dette termometeret fordi det er effektivt og veldig enkelt å bruke.

 2. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var veldig fornøyd med dette produktet. Det var enkelt å bestille og raskt sendt. Termometeret var akkurat som beskrevet. Jeg elsker brukervennligheten og nøyaktigheten til termometeret. Det er av god kvalitet og jeg anbefaler det på det sterkeste.

 3. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette digitale termometeret er flott! Den holder en oversikt over den siste registrerte temperaturen din, noe som er så nyttig. Dette var en stor oppgradering fra min gamle. Prisen var også bra.

 4. M*****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt for raske små barn som ikke står stille lenge! Takk!!!

 5. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg absolutt ELSKER dette! Jeg har en nyfødt baby som har hatt problemer med å regulere kroppstemperaturen, og jeg har brukt dette for å holde et øye med det. Det er en livredder! Den er superenkel å bruke, og du trenger ikke engang å komme i kontakt med huden.

 6. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Pålitelig termometer for tidskontroll og indre ørekontroll for feberbasert pandemi. Den er lett og veldig brukervennlig. Har både celsius og fahrenheit for de av oss alle med ulik målegrad.

 7. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er en veldig omsorgsfull mor, ethvert tegn på sår hals, hoste eller snus øker angsten min. Jeg trengte virkelig dette termometeret for å gi meg litt trygghet. Fungerer fint. Babyen min liker den fargerike skjermen. Anbefaler sterkt.

 8. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette termometeret! Den er enkel å bruke og har nøyaktige avlesninger. Den er for både voksne og barn og har forskjellige moduser. Jeg vil definitivt anbefale det!

 9. B****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Testet dette termometeret på is, varmt vann og forskjellige personer for å se nøyaktigheten. Det fungerer utmerket! Det er også en umiddelbar lesing, og jeg liker de mange funksjonene.

 10. O*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg trengte noe raskt og enkelt for å ta barnas temperatur. Skoledistriktet vårt krever at hvert barns temperatur må måles og eventuelle symptomer på COVID rapporteres daglig på hvert barn før skolen starter. Dette termometeret har gjort oppgaven rask og enkel for meg! Enkel å bruke og ganske nøyaktig. Et must-have i disse skremmende tider.