Justerbar Knestropp for Patellarsenen

Opprinnelig pris var: 580 kr.Nåværende pris er: 290 kr.

Tilbud!

Justerbar Knestropp for Patellarsenen

Opprinnelig pris var: 580 kr.Nåværende pris er: 290 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Styrke knærne på en enkel måte

Forbedre treningsytelsen din med Ortorex patellarsenestropper. De gir den nødvendige støtten til knærne under intense aktiviteter. Det pustende materialet forhindrer lukt og svetteutvikling.

Overlegen beskyttelse

Knestroppen vår bidrar til å fordele trykket og forhindrer unødvendig belastning eller potensielle skader.

Pålitelig støtte

Ortorex patellarsenebånd reduserer ustabilitet i kneet under trening.

Tett passform

Den sikre borrelåslukkingen holder stroppene på plass og gir støtte til enhver tid.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet er veldig enkelt å bruke. Jeg har ustabile knær, og det føles bra etter å ha brukt dem. Jeg vil absolutt anbefale

 2. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Stroppen kan justeres avhengig av hvor stramt du ønsker at den skal sitte. Det er definitivt nyttig hvis du har kneproblemer eller hvis du vandrer i høyden for å beskytte kneet mot mulig skade. Alt i alt ville jeg kjøpt den igjen

 3. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den holder knærne godt fast, og du slipper å bekymre deg for å skli ned. Enkel å bruke og bærbar. Jeg bruker den under trening. Anbefales på det sterkeste!

 4. W**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde ikke store forventninger, men bestemte meg likevel for å gi det en sjanse. Det er jeg glad for at jeg gjorde! Skinnen lindret smertene og ser ut til å ha hjulpet på tilhelingen. Det var verdt hver eneste krone!

 5. V*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at den er justerbar og veldig behagelig. Borrelåsene er sterke og slitesterke. Jeg har hatt to kneoperasjoner, og dette produktet hjelper meg virkelig med å lindre smertene.

 6. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har leddgikt og meniskproblemer, så jeg kjøpte denne for å se om den ville hjelpe meg når jeg er på beina. Jeg må si at den har overgått forventningene mine. Når jeg bruker den, gir den meg nok støtte til å lindre trykk og smerter. Jeg anbefaler denne stroppen på det sterkeste!

 7. R****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt som hjelper til med å støtte kneet mitt når jeg beveger meg. Den er behagelig nok til å ha på seg hele dagen og enkel å ta på. Vel anvendte penger

 8. P****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er fantastisk for kneet mitt! Utmerket støtte under og over kneskålen. Kneet mitt føles så mye bedre når jeg tar på meg denne

 9. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Knærne mine var hovne og væskefylte, og en vanlig knestropp ville ha forårsaket smerter på det tidspunktet. Dette produktet støtter kneet mitt akkurat som det skal. Lett å ta på, og den holder seg på plass. Anbefales.

 10. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en god kneskinne som er enkel å bruke. Jeg bruker den etter operasjonen for ekstra stabilitet. Flott kjøp, takk!