Justerbar Dråpe Fotstøtte Fot Up Afo Brace

310 kr

Tilbud!

Justerbar Dråpe Fotstøtte Fot Up Afo Brace

310 kr

Beskrivelse

Komfort og lettelse natt og dag

Denne revolusjonerende ortosen gir en synlig forbedring i gangart som gir støtte for drop foot eller lignende klager. Konstruert med slitesterkt, hudvennlig fløyelsmateriale og sandwichsvamp, er støtten mer behagelig og pustende for langvarig daglig bruk. Den er lett og gir maksimal komfort, i motsetning til andre store seler.

Ergonomisk design
Ortorex fotstøtte har en bøybar skinne på vristen, som kan justeres fra 90 til 85 grader for maksimal komfort og optimal restitusjon.
Enkel å justere
Ortorex AFO Brace kommer med myk og pustende skumpolstring som gir deg en dempende effekt.
Øyeblikkelig lindring
Vårt produkt holder foten strukket og lindrer smerte.
Justerbare stropper

En stropp gir spenning og den andre kompresjon for å støtte ankelen.

Polstret liner

Ortorex AFO Brace kommer med myk og pustende skumpolstring som gir deg en dempende effekt.

Allsidig

Passer for både menn og kvinner.

Flere grunner til å elske fotstøtten vår
Lettvekt
Vendbar
Universell Passform
Hudvennlig
Slepesikker Lukking
4.56
9 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er flott å ha på deg mens du sover fordi det holder foten i riktig bøyning for smertelindring. Jeg var i stand til å stå opp om morgenen og sette foten på gulvet uten smerter. Vel verdt pengene

 2. R****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vil anbefale denne støtten for å helbrede plantar smerte. Smerten er definitivt mye bedre etter bruk av dette. Og støtten er myk og behagelig.

 3. N***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Lindrer smerten selv om du ikke tror det fungerer. Jeg har vært i så mye smerte med hælen min i flere måneder om hvor jeg ikke kan gå på foten min i det hele tatt. Jeg kjøpte denne lille selen og i løpet av timer gikk smertene mine bort. I dag var den første dagen i måneder at jeg våknet opp i stand til å gå ordentlig uten smerter. Jeg er så takknemlig for dette produktet. Anbefaler.

 4. A***x (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg prøvde denne støtten bare en gang, i går kveld, men jeg er dypt imponert. Det holdt foten min bøyd opp. Men ja, det tar noen minutter å bli vant til. Uansett… DET ER FLOTT!

 5. S****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en game changer! Det har gjort en stor forskjell for meg. Jeg bruker den ved sengetid til jeg våkner en gang midt på natten. Hvis du bare begynner å slite med plantar fasciitt, handle nå og få denne selen!

 6. K**r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne skinnen er enkel å bruke og behagelig. Borrelåsstroppene kan enkelt justeres for å passe dine ønskede støtte- og fotfleksbehov. Borrelåsen er supersterk og slipper ikke grepet, noe som er flott når den bæres under søvnen. Jeg har brukt skinnen i nesten en måned, og jeg har redusert smerte når jeg først går om morgenen. Anbefaler dette produktet på det sterkeste 👍

 7. D****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  En flott enhet for den morgenen fot og ankel smerte! Det er behagelig å sove med og har hjulpet foten min fra så mye smerte.

 8. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Komfortabel spenne, det holder foten bøyd uten å være ubehagelig. Tar litt tid å tilpasse seg følelsen, men det fungerer

 9. V****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til et produkt for å korrigere plantar fasciitt, men overraskende nok fungerte det. Du må bruke den hver kveld til det bidrar til å strekke bunnen av foten. Plantar fasciitten har ikke kommet tilbake – men det er godt å vite at jeg har en løsning hvis det skjer igjen.