⏰Salget avsluttes 26 feb. ⏰ 20-50% rabatt + gratis frakt

Beste puter for sidesover

Hva alle sidesovere trenger å vite om å få en rolig søvn og unngå nakkesmerter, skuldersmerter og hoftesmerter!

Oppdag hvordan du får maksimale fordeler … og minimal smerte … ved å sove på siden …

Det har lenge vært antatt at det å ligge på rygg er den optimale søvnposisjonen, men i nyere tid har forskere begynt å “synge lovsanger” for å sove på siden.

De potensielle fordelene forbundet med å sove på siden som forskere har vært raske med å påpeke inkluderer:

 • Reduserte ledd- og korsryggsmerter
 • Redusert snorking
 • Muligens forbedret hjernehelse
 • Forbedret tarmhelse

Det er noen ganske imponerende fordeler! La oss raskt se nærmere på hver enkelt.

 • Smerte – forskere sier at når den sovende ligger riktig på siden, kan den ta trykket fra korsryggen og andre ledd for å redusere smerte og sove bedre.
 • Snorking – forskere sier at snorking er mer tilbøyelig til å forekomme når du sover på ryggen. Å sove på siden kan også redusere effekten av søvnapné, som er en alvorlig tilstand som involverer pusteforstyrrelser og som kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer som diabetes, hjerteinfarkt og kognitive problemer.
 • Hjernehelse – faktisk sier forskere nå at å sove på siden også kan fremme den generelle hjernehelsen. Grunnen til de sier er at sideposisjonen tillater lettere fjerning av hjerneavfall, som da reduserer en persons sjanser for å få Alzheimers sykdom.
 • Tarmhelse – En annen stor fordel med sidesøvn er forbedret tarmhelse. Å ligge i sideleie gjør at fordøyelsessystemet fungerer bedre sammenlignet med å ligge på rygg. Dette kan da føre til mindre halsbrann, forstoppelse og oppblåsthet.

Men kan det å sove på siden forårsake skulder-, nakke- og hoftesmerter?

Det korte svaret er “ja, det kan det” hvis du ikke lyver ordentlig. Nøkkelen til å unngå å utvikle vond skulder, nakke eller hofte er å bruke riktig type pute.

En skikkelig pute vil holde ryggraden på linje og tillate deg å fordele vekten på riktig måte langs siden av kroppen i stedet for å fokusere den for mye på ett område – som skulderen.

Hvis du for eksempel bruker en dårlig pute som holder hodet for lavt, vil overflødig vekt legges på skulderen din og du kan utvikle smerter der.

Selvfølgelig, hvis du overkorrigerer og bruker en pute eller puter som er for høye, kan det selvfølgelig føre til at du får smerter i nakken.

Ideelt sett vil du ha en god, fast pute som holder hodet rett på linje med skuldrene.

Hvis du er en sidesover og har smerter i nakke, skulder, rygg eller hofte, finnes det puter som kan hjelpe deg med å lindre den smerten.

Her er 4 typer puter som kan hjelpe sidesovere med å sove uten smerter

Contoured Cervical Pute Memory Foam for sidesover (nakkesmerter)

Med en strategisk ergonomisk design hjelper denne puten med å støtte og trøste hodet, nakken og skuldrene – og holder dem alle på linje slik at ryggraden din er jevn og vekten likt fordelt.

Puten er nøye designet for å plassere hodet i en naturlig sovestilling og har fordypninger som gjør at du enkelt kan legge armen under puten. Den er spesielt laget for å støtte området på ryggen mellom skulderbladene og for å unngå unødig belastning på nakken.

Hovedpoenget er at denne puten er spesiallaget for å hjelpe deg med å gå inn i uavbrutt søvn hver eneste natt!

Klikk her for å få denne puten

Ortopedisk knepute for sidesover (rygg- og hoftesmerter)

Plassering av denne ortopediske puten mellom knærne justerer ryggraden og lindrer rygg- og hoftesmerter.

Denne spesielle puten kommer med en stropp som holder den på plass (ved enten øvre eller nedre ben) for skånsom støtte når du er i en sidesovestilling.

Det betyr at du ikke lenger leter på lakenet etter en tapt knepute, kneputen din beveger seg med deg for å holde hoftene og holdningen feiljustert, slik at du kan unngå klemte nerver, isjias og morgenleddsmerter.

Med denne puten kan du sette en stopper for å våkne med vond rygg!

Klikk her for å få denne puten

Trekantet kilepute for sidesviller (nakke- og skuldersmerter)

  Denne puten i kilestil er designet for å gi større støtte til nakken og skuldrene, og mer spesifikt lar den kroppen falle inn i en perfekt nøytral posisjon.

  Å sove i denne posisjonen vil da bidra til å forbedre sirkulasjonen, lindre trykkpunkter og redusere pustevansker. Det er derfor fordelene forbundet med bruken av denne puten inkluderer: redusert snorking, reduserte nakkesmerter, reduserte skuldersmerter, mindre sure oppstøt og mye mer.

  Noen andre måter du kan bruke denne puten på inkluderer: å sove i skråning for å forbedre pusten, å lene seg tilbake og se på TV, å legge under knærne for å øke sirkulasjonen til bena og å legge i fanget for å holde en bærbar PC eller nettbrett.

  Klikk her for å få denne puten

  Side Sleeper Graviditetspute for hele kroppen (ikke bare for graviditet – støtter rygg, hofter, knær, nakke og hode)

  Denne puten er designet for å vugge og støtte hele kroppen din for å redusere kasting og vending, holde nakke, skuldre, rygg og hofte på linje og sikre en god natts søvn.

  Puten kan enkelt formes til flere former for å gi støtte der det er nødvendig – for eksempel for å heve bena for å forbedre blodsirkulasjonen. Den er også flott for lesing, TV-titting, hvile, amming og andre aktiviteter.

  Denne U-formede puten kan enkelt erstatte alle de andre små putene på sengen din og gi deg komfortabel og god søvn!

  Klikk her for å få denne puten

  En stor fordel for alle disse putene er at de inneholder minneskum!

  Puter kan leveres med en rekke fyllinger som lateks, lo, fiber og minneskum.

  For å sikre best mulig støtte natt etter natt etter natt, anbefaler vi på det sterkeste memory foam.

  Slow rebound memory foam gir komfort og støtte for optimal søvnposisjonering, og det går alltid tilbake til sin opprinnelige form igjen og igjen.

  Du kan stole på at memoryskum ikke synker eller blir tynn i midten, slik andre puter gjør. Memory-skum mister ikke formen – du kan stole på at det gir timer etter timer med støtte.

  Ved å få den riktige puten, med minneskum, kan du sørge for smertefrie netter med å sove på siden!

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Jessica
  Jessica B.
  Kundelykkehelt
  Har du spørsmål?
  Vår prisvinnende kundestøtte er her for deg
  Send oss en e-post: [email protected]

  Medisinsk ansvarsfraskrivelse


  Individers medisinske tilstander varierer, og bruken av produktene våre er ikke garantert 100 % effektiv for alle.

  Hvis du har å gjøre med klinisk sykdom eller kronisk smerte, vennligst kontakt legen din for medisinsk råd angående din medisinske tilstand.

  Alle produkter med 20 % rabatt
  Rabatten din utløper i:
  0 0 0 0
  0 0 0 0
  0 0 0 0
  0 0 0 0
  0 0 0 0
  0 0 0 0