Universelt Barnesengefeste for Babycall

Opprinnelig pris var: 521 kr.Nåværende pris er: 347 kr.

Tilbud!

Universelt Barnesengefeste for Babycall

Opprinnelig pris var: 521 kr.Nåværende pris er: 347 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Aldri mist barnet ditt av syne

Ortorex barnesengemontering tar babyovervåking til neste nivå. Den unike designen gjør at du kan plassere enheten slik du ønsker uten problemer. Materialer av høy kvalitet garanterer holdbarhet og pålitelighet, noe som gir deg trygghet. Dette festet er et must for oppmerksomme foreldre!

Svært kompatibelt
Takket være den justerbare sokkelen passer festet vårt til et stort utvalg av babymonitorer.
Enkel å bruke
Ortorex-festet monteres uten verktøy og på noen få sekunder.
Justerbar
Takket være det fleksible festet kan du alltid få den perfekte vinkelen.
Sklisikkert

Putene på begge sider holder skjermen på plass og hindrer den i å skli. De bidrar til å redusere risikoen for ulykker forårsaket av uventede bevegelser.

Myk

Ortorex-skjermfestet vil ikke skrape eller ripe opp møblene dine.

Holdbart

Den robuste aluminiumskonstruksjonen sikrer lang levetid.

4.69
17 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. P***a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg likte virkelig ideen bak dette monitorfestet. Den fleksible armen gir meg friheten til å plassere kameraet akkurat der jeg vil ha det, og sørger for at jeg ikke får noen blindsoner. Det er utrolig stabilt. God valuta for pengene!

  2. W***s (bekreftet kjøper)

    Norge

    Klemmemekanismen er sterk og holder skjermen godt på plass uten at den vakler. Installasjonen var enkel. Det er flott å bruke for å se hele barnesengen ettersom babyen min stadig ruller og beveger seg rundt i hele barnesengen.

  3. C****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Godt laget kamerafeste. Det er enkelt å sette opp på hvilken som helst vegg, hylle, barneseng osv. Gjør nøyaktig hva den sier at den gjør. Fungerer bra med babyovervåkningskameraet mitt. Jeg er utrolig fornøyd med dette kjøpet.

  4. M****n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg er forelsket i dette produktet! Den er super allsidig og passer komfortabelt på forskjellige overflater. Den holder seg på plass uansett hva. Det har gjort det så mye enklere å se på vår nyfødte. Anbefales på det varmeste!

  5. L***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg elsker denne babyvaktholderen. Jeg liker hvor enkel den er å bruke, men den er ikke laget for å tåle at småbarn leker med den. Sørg for å montere den høyt nok til å holde den utenfor babyens rekkevidde.

  6. S***n (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg har kameraet mitt festet til gardinstangen på barnerommet. Jeg har flyttet barnesengen og kameraet et par ganger i løpet av det siste året. Denne kameraholderen gjør det enkelt å flytte kameraet uten å lage en haug med hull i veggen min! Et godt kjøp!

  7. J****a (bekreftet kjøper)

    Norge

    Dette skjermfestet har gjort nattovervåking så mye enklere. Den justerbare armen gjør at jeg kan få den perfekte vinkelen på babyen min. Den sitter sikkert og er lett. Definitivt et flott tillegg til enhver babymonitor

  8. T***e (bekreftet kjøper)

    Norge

    Denne armen er justerbar og gir utrolig fleksibilitet for overvåking i alle vinkler. Den sitter godt på barnesengen og forblir stabil uten å skli. Oppsettet var veldig enkelt. Takk skal du ha!

  9. D****l (bekreftet kjøper)

    Norge

    Jeg liker virkelig stabiliteten og sikkerheten til dette barnesengfestet. Det holder seg godt på plass og støtter babymonitoren vår perfekt. Den fleksible armen er nyttig, men kan være vanskelig å justere til tider.

  10. K***s (bekreftet kjøper)

    Norge

    Vi elsker at dette festet er bærbart. Vi kan enkelt flytte den fra rom til rom uten problemer. Grepet er sterkt, og det holder seg på plass på barnesengen. Den er laget av slitesterke materialer, noe som er et stort pluss. Anbefaler dette festet på det varmeste!