Barselpute

398 kr

Tilbud!

Barselpute

398 kr

Beskrivelse

Nyt perfekt støtte for ryggen og babybulen!

Ortorex barselpute justerer din voksende kropp gjennom hele svangerskapet. Det bidrar til å forbedre holdningen og reduserer smerter i rygg, ben, hofter og skuldre. Det beste av alt er at denne puten øker blodsirkulasjonen og fremmer bedre søvn.

Fast støtte
Vår gravidpute passer formen til en gravid kropp. Det gir tilstrekkelig støtte og stabilitet.
Søvnforbedring
Denne puten sørger for at din sidelengs søvn er behagelig. Dette fremmer igjen en natt med dypere og mer avslappende søvn.
Smertelindring
Ved å gi støtte øker Ortorex puten blodstrømmen. Det bidrar til å lindre smerte i hele kroppen.
Spenningsutløser

30°-vinkeldesignet lindrer effektivt stress og slapper av muskler.

Justerbar bredde

Borrelåsremmen gjør det mulig å regulere bredden når magen vokser.

Flerbruks

Puten vår kan legges under hodet og bena eller brukes til amming.

Flere grunner til å elske puten vår
Lett
Kompakt
Avtagbart Deksel
Kan Vaskes I Maskin
Støvmiddbestandig
Hudvennlig
4.58
12 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E******n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tilbyr et høyt nivå av støtte. Det føles trygt når det er rundt meg og magen min. Jeg bruker det hver natt for å sove, og det hjelper. Jeg ruller fortsatt på ryggen, men det er fortsatt behagelig.

 2. G***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde veldig vanskelig for å sove på siden da jeg var gravid. Denne puten gjorde en stor forskjell. Den støtter både ryggen og magen. Jeg fødte for 2 måneder siden, men jeg fortsetter å bruke det. Jeg fant ut at det hjalp meg mens jeg ble frisk. 5/5

 3. D**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har reddet meg! Jeg slengte og snudde meg hele natten før og våknet til hoftesmerter på grunn av trykket på isjiasnerven. Men nå kan jeg virkelig holde meg i en posisjon hele natten! Og det gir fantastisk støtte, så jeg våkner uten rygg- og hoftesmerter nå.

 4. P******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er gravid i uke 19 og har allerede mye vondt i ryggen. Jeg kjøpte en helkroppspute, og den fungerte ikke for meg siden den var for stor og klumpete og jeg kunne ikke bevege meg som jeg ønsket. Denne puten er perfekt! Den er superkomfortabel, akkurat passe mengde fast og myk. Det gir meg muligheten til å snu sider lett og gir god støtte til ryggen og den voksende magen. Utrolig produkt!!

 5. C*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Høy kvalitet. Stoffet er veldig mykt og behagelig, og fyllet er bomull. Jeg liker veldig godt det veldig søte mønsteret. Puten gjør en god jobb med å holde meg komfortabel når jeg sitter eller ligger.

 6. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne puten. Det er også veldig søtt at det fulgte med en ekstra pute. Det gir umiddelbar lindring til ryggen min når jeg sitter på sofaen. Det gir den tette støtten jeg trenger på magen og ryggen. Absolutt verdt å kjøpe!!

 7. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne puten i løpet av mitt andre trimester, og det har vært en livredder!! Jeg har slitt med rygg- og isjiassmerter, og denne puten er den eneste grunnen til at jeg kan bli komfortabel nok til å sove. Jeg kan ikke anbefale det nok.

 8. F***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg sliter med å sove på siden under svangerskapet. Hver graviditetspute jeg kjøpte fungerte ikke for meg. Men denne er en game-changer! Jeg kan slenge og snu hele natten! Kilene er myke og gir god magestøtte på begge sider. A++

 9. C****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker denne putestøtten. Det hjelper meg med ryggsmerter og gjør det så behagelig om natten. Jeg elsker også at den ikke tar mye plass og er lett å vedlikeholde. Anbefaler det til alle!

 10. I***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en livredder for graviditeten min! Den er VELDIG støttende rundt magen og ryggen og tar av mye press. Jeg absolutt elsker det! Det har blitt så mye lettere å sovne. Tusen takk!!