SAD lysterapilampe

604.99 kr

Tilbud!

SAD lysterapilampe

604.99 kr

Utsolgt

Beskrivelse

Opplev solnyanser på dagtid for mer fokus, energi og bedre søvn selv på regnværsdager!

ORTOREX™ Terapilampen er spesialdesignet for å påvirke ditt velvære ved å gi deg det nødvendige lyset i kaldere årstider. Den vekker den biologiske klokken din og hjelper deg gjenopprette fra sesongmessig affektiv lidelse (SAD) som er assosiert med mangelen på sollys som oppstår i vintermånedene.

Bruken av lampen vår stimulerer produksjonen av serotonin, det “lykkelige kjemikaliet”, og nevrotransmittere som forbedrer helsen og humøret ditt. Det anbefales sterkt for de som lider av søvnløshet, tretthet, tretthet, depresjon, vinterblues, jetlag og humørsvingninger. Dessuten hjelper ORTOREX™ terapilampen tilpasse døgnrytmene dine og forbedre søvnmønsteret ditt.

Fordeler med å bruke ORTOREX™-terapilampen:

 • Hjelper med å bekjempe SAD
 • Stimulerer hormoner og nevrotransmittere
 • Fremmer ro og holder deg fokusert
 • Støtter en sunn søvnsyklus
 • Gjør humøret lettere og øker energien

Vår terapilampe utnytter hele spekteret av LED-lyset. Den produserer opptil 12000 lux lysstyrke for å etterligne de ekstra timene med sollys. I tillegg er den absolutt sikker for synet siden den filtrerer ut alle skadelige UV-stråler. Lampen er liten i størrelsen og helt bærbar. Du kan bruke den hjemme, på kontoret, sovesal eller mens du reiser, slik at du alltid kan føle deg best uansett hvor du er. For ekstra bekvemmelighet kan terapilampen vår fungere veggmontert eller frittstående med det foldbare stativet.

Med tre lysstyrkenivåer (30%/60%/100%) kan du justere favoritten din med et enkelt trykk. Utstyrt med tre justerbare timere, lar ORTOREX™-terapilampen deg stille intervaller fra 10 til 30 minutter. Den vil automatisk slå seg av med tiden, slik at du kan nyte en avslappende søvn uten å bekymre deg for sikkerheten. For ikke å sette opp dine foretrukne innstillinger hver gang, har lampen vår en minnefunksjon. Det vil hjelpe deg raskt å slå på lyset ved de forrige innstillingene du brukte.

 

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR TURAPISK BELYSNING — Lampen vår gir naturlig lysstyrke for den medisinsk anbefalte mengden lysbehandling. Det er effektivt for å kurere døgntidssøvnforstyrrelser, tretthet og andre tilstander.

✔️ EFFEKTIV BEHANDLING FOR TRIST — Den leverer opptil 12.000 lux intensitet for å holde din mentale og fysiske helse på rett spor, og gir effektiv lysterapi for å hjelpe deg med å bekjempe sesongmessig affektiv lidelse.

✔️ ØKER ENERGINIVÅER — ORTOREX™ Terapilampen øker energien din ved å bruke lysets helsefordeler, og stimulerer sinn og kropp. Det hjelper å føle seg energisk og stimulerer produktiviteten.

✔️ STØTTER EN SUN SØVN — Lampen vår utsetter deg for det kunstige lyset som etterligner solen, og forbedrer søvn- og våkenmønsteret ditt.

✔️ FORBEDRER LIVSKVALITETEN — Ved å forbedre kroppens døgnrytme, forbedrer lampen også ditt generelle velvære og livskvalitet, slik at du føler deg forynget og mer aktiv.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kom fort! Lampen er veldig lyssterk. Jeg har sensitive øyne, men det er ikke vondt å se på det. Virker høy kvalitet.

 2. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne lampen har hjulpet meg mye mer enn jeg trodde den ville. Det hjalp meg virkelig med hudproblemene mine. Jeg bruker det hele tiden nå, og jeg har sett så fantastiske resultater. Anbefaler sterkt!

 3. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne lampen er veldig lyssterk! Det er enkelt og lett å betjene. Den er veldig godt laget og er solid og lett. God støtte for områder som ikke får naturlig sollys. Kommer garantert til å bruke den!

 4. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  For en så enkel enhet utgjør dette en enorm forskjell. Jeg mangler vitamin D i de lange vintrene, men denne lille lampen hjelper meg veldig mye. Den er så utrolig enkel å bruke, spesielt med bare 3 knapper. Fantastisk lampe, jeg er imponert.

 5. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne terapilampen lyser virkelig opp et rom. For de med sesongproblemer kan dette være en ekte gave. Virkelig enkel å bruke, og jeg elsker lysstyrkeinnstillingene. Flott produkt.

 6. V**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg føler meg øyeblikkelig glad etter å ha slått på lyset. Elsker det! Kom veldig fort, takk, Ortorex!

 7. P****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette lyset er så effektivt. Det hjelper virkelig å gi meg energi og holder meg i bedre humør på kontoret uten vinduer. 5 av 5.

 8. J***b (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket kjøp! Jeg elsker denne lampen, den er fantastisk! Fungerer perfekt. jeg anbefaler 100%

 9. K***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte den fordi jeg har problemer med huden min, den hjelper meg ikke ennå. Håper å se resultatet snart!

 10. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg tror lysterapi er en gammel teknologi, men lyset fungerer bra!