Kanin Baby Sovepose

Opprinnelig pris var: 638 kr.Nåværende pris er: 350 kr.

Tilbud!

Kanin Baby Sovepose

Opprinnelig pris var: 638 kr.Nåværende pris er: 350 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør babyens første måned varm og koselig med Ortorex Rabbit Soveposer!

Med ORTOREX™ kaninsøveposer vil babyen din være varm og koselig fra de første dagene av livet! De er designet for å være pustende og trygge for babyen din. Materialet er rent og inneholder ingen skadelige kjemikalier eller giftstoffer som potensielt kan skade babyen din. Dessuten er den hypoallergen og vil ikke forårsake irritasjon eller kløe. Soveposene våre for babyer har passert internasjonale sikkerhetsstandarder, så du trenger aldri å bekymre deg for at barnet ditt er i fare mens det har på seg eller sover i dem.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ babysovepose:

 • Laget av 100 % pustende stoff
 • Gir varme og komfort
 • Får babyen din til å føle seg trygg med sin innelukkede form
 • Kan brukes fra den første dagen av babyens liv
 • Egnet for bruk i enhver årstid
 • Gir babyen din et søtt utseende

Våre søte soveposer holder den perfekte temperaturen for babyen din og føles som en mors klem. I tillegg er de egnet for bruk i både kaldere og varmere måneder. Disse soveposene er lette og gir ikke babyen ekstra bulk, og sørger for at den lille ikke blir overopphetet. Dessuten gjør den lille størrelsen og vekten til disse soveposene dem lette å bære rundt på for å ta dem med deg overalt.

ORTOREX™ babysovepose vil hjelpe spedbarnet ditt føle seg trygg i det nye miljøet mens de tilpasser seg livet utenfor livmoren. De har en knappeåpning som lar deg enkelt legge babyen i soveposen og sørge for at de ikke løsner klærne. De dobbelte mansjettene med knapper lar deg velge om du vil ha babyens hender ut for mer luftsirkulasjon eller holde dem inne for å forhindre at barnet klør seg i ansiktet.

HOVEDFORDELER:

✔️ FREMMER ET VARMT OG KOMFORTABELT MILJØ — Våre babysoveposer gir det ideelle koselige miljøet for babyen din ved å gi dem den innelukkede formen de ønsker seg. Den lille kan sove godt, vel vitende om at hendene deres er fanget inne i den.

✔️ GI LUFTSIRKULASJON — Laget av 100 % pustende materiale, våre soveposer lar luften sirkulere og holder babyens kroppstemperatur akkurat. De lar også babyen din puste fritt og holde seg frisk.

✔️ FORBEDRE NATTENS SØVN — ORTOREX™-soveposene gir den ideelle varmen til nyfødte gjennom hele natten, slik at de kan få en god natts søvn.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. F***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så søtt antrekk! Jeg elsker materialet og fargen og designet.

 2. T**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gutten min er så søt i dette. Den passer som forventet og prisen var verdt det!

 3. D***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min nyfødte elsker det! Den er veldig myk, strikking og knapper holder seg godt i vask. Det er en veldig praktisk og vakker sovepose.

 4. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne er supermyk! Jeg hadde ikke forventet at dette skulle være så stort eller mykt. Men det er!

 5. H***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg får så mange komplimenter for dette teppet. Skulle ønske jeg hadde bestilt den i flere farger. Det holder babyen min varm og koselig, og han elsker å være i den.

 6. B*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kvaliteten er fantastisk!! Jeg er overrasket over hvor god kvaliteten på dette teppet er!

 7. L**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Supersøt for den lille gutten vår! Elsker materialet. Gjør jobben for prisen.

 8. D*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne kaninsoveposen er fantastisk! Det er definitivt ikke billig laget. Det er også et veldig nyttig produkt for min nyfødte, det holder henne god og varm. Hun ser også supersøt ut i den, akkurat som en ekte liten kanin!

 9. V******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne er supermyk! Virkelig fint tykk strikket garn. Fargen er akkurat som på bildet. Hvis du leter etter noe søtt, varmt og lett, er dette det. Skal bruke den når den lille kommer. Jeg gleder meg til å se henne i denne soveposen. Takk skal du ha!

 10. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Akkurat det vi lette etter! Vår 2 måneder gamle sønn sovner hver gang han har den på seg. Kvaliteten er god, ingen lukt, og føles veldig myk. Jeg kan kjøpe en andre! Absolutt verdt hver krone. Anbefaler sterkt!