Baby Bambusplate Med Silikonsug Og Skjesett

420 kr475 kr

Tilbud!

Baby Bambusplate Med Silikonsug Og Skjesett

420 kr475 kr

Beskrivelse

Gjør avvenning enkel, trygg og sølfri!

Ortorex babyplate er spesielt utviklet som et matingssett for småbarn. Den kan brukes som en treningsplate når du lærer barnet ditt å mate seg selv, og reduserer foreldrenes stress. Dessuten er tallerkenene våre perfekte for daglig bruk og skader ikke babyens sensitive hud, i motsetning til plastfat.

100% bambus
Babyserviset vårt er laget av naturlig bambus, som er vegansk og biologisk nedbrytbart. Den er også sterk og bidrar til å beskytte platene mot sleng- eller fallskader. I tillegg tåler bambus flekker og lukt godt, sammen med at den er vannavstøtende.
Selvmatende oppgradering
Ortorex-tallerkenene og skjesettene er designet med dyreformer og søte farger. De tiltrekker barnets interesse og fokus, og gjør det lettere å venne et barn til selvstendig spising og utvikle finmotorikk mens de nyter et måltid.
Trygg for barn
Bambusmaterialet er varmebestandig, noe som betyr at det forhindrer at babyer ved et uhell skålder de sarte fingrene. Dessuten sørger myke silikonspisser på hver skje og gaffel for en skånsom følelse av tannkjøttet.
Enkelt for småbarn

De ergonomiske skjesettene passer til små fingre, mens de mange buede kantene med vinkler på platene gjør det enkelt å øse.

Stå på plass og sklisikker

Sugekoppen gjør at platen kan festes godt til overflaten for å forhindre at mat faller ned på bordet eller gulvet.

Sunt kosthold

Tallerkene våre er delt inn i 2-3 seksjoner for ideelle porsjoner og balanserte måltider.

Flere grunner til å elske tallerkenene våre
Lett
Bærbar
Hypoallergenisk
Giftfri
Miljøvennlig
Håndvaskbar
4.73
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. B***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min favoritt baby tallerken noensinne! Suger godt til barnestolen og bordet og gjør hvert måltid så estetisk tiltalende.

 2. G***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker det! Jeg burde ha fått hver form, noe jeg vil… Elsker treutseendet. Suget er sterkt og superenkelt å løsne.

 3. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Barnebarnet mitt liker veldig godt denne delte platen, og suget er veldig fint. Noen ganger velger jeg å fjerne suget og platen ligger fortsatt fint på bordet.

 4. M**k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Mamma, du vil ikke angre på å kjøpe disse! De er helt bedårende og gjør det interessant for en pjokk å spise fra dem. Absolutt et flott kjøp!!

 5. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt denne platen 3 ganger om dagen i et par måneder nå. Den har fortsatt veldig sterk sug og ser fortsatt helt fin ut, ingen matflekker eller misfarging. Og babyen min liker å spise av det. Jeg vil definitivt kjøpe en til med en annen form for å gjøre den mer interessant for gutten min.

 6. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Verdt pengene. Sønnen min og jeg elsker disse søte platene, søte og god kvalitet. Suget fungerer bra, men du kan bruke platen uten. Den er også enkel å vaske og ta vare på! Jeg vil definitivt kjøpe flere av disse bedårende treplatene!

 7. R****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket for min lille! Han elsker å plukke opp tallerkener og dumpe alt. Ikke med disse platene! Tusen takk og anbefaler på det sterkeste!

 8. F***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker at suget virkelig sitter fast. Designet er supersøtt og det er laget av ikke-giftige materialer. Den eneste ulempen er at den ikke tåler oppvaskmaskin

 9. M*a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Suge som faktisk fungerer! Småbarnet mitt fant ut de fleste sugeplatene, men ikke denne. Lett å vaske og vi bruker den til nesten hvert måltid.

 10. L****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bambus og dette suget er verdt pengene! 10/10 tallerkener!