Konturert Ortopedisk Minneskumpute for Nakkesmerter

Konturert Ortopedisk Minneskumpute for Nakkesmerter

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Email me when stock available

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Oppgrader søvnen din. Oppgrader livet ditt.

Denne minneskumputen støtter hodet, nakken og skuldrene komfortabelt for uavbrutt natts søvn!

 • Sov bedre – mye, mye bedre
 • Sett en stopper for frustrerende søvnløse netter
 • Send energien din til himmels

 

 

 

Enten du lider av nakkesmerter eller bare leter etter en komfortabel pute som er tilgjengelig for en overkommelig pris – minneskumputen fra ORTOREX er valget for deg!

Denne puten har en strategisk ergonomisk design for å støtte og trøste hodet, nakken og skuldrene, og er spesiallaget for å hjelpe deg med å gå inn i uavbrutt søvn hver eneste natt.

Takket være minneskumet mister ikke denne puten formen! Du kan stole på at den gir timer etter timer med støtte – alt på et tidspunkt da forskere bedre enn noen gang forstår viktigheten av å få en god natts søvn.

Faktisk kan IKKE sove godt føre til en hel rekke helseproblemer, inkludert:

 • Tretthet på dagtid
 • Irritabilitet
 • Økt risiko for å være i en ulykke
 • Lavere sexlyst
 • Depresjon
 • For tidlig aldring av huden
 • Glemsomhet
 • Vektøkning
 • Pluss en økt risiko for lidelse: hjertesykdom, hjerteinfarkt, hjertesvikt, uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, hjerneslag og diabetes!

Sørg for at du får best mulig hvile med den ortopediske puten fra ORTOREX!

Denne puten plasserer hodet i en naturlig sovestilling, har fordypninger som lar deg enkelt legge armen under puten og den støtter området på ryggen mellom skulderbladene.

Tenk deg å gå gjennom en dag med grenseløs energi i stedet for å føle deg utslitt … Tenk deg å ha et mye skarpere mentalt fokus på grunn av å være mer uthvilt … Tenk deg å kunne sovne så snart hodet treffer denne komfortable puten …

Legg inn din bestilling nå…

Sørg for at du begynner å våkne med følelsen

Helt uthvilt og uthvilt!

(Og fri for nakkesmerter)

30 natt prøveversjon

Du har 30 netter til å bli forelsket i Ortorex-puten din. Ikke elsker det? Bare kontakt oss, så ordner vi hele refusjonen din.

Spørsmål om Ortorex pute med minneskum

 • Er det en prøveperiode for Ortorex-puten?
  Du har 30 netter på deg til å forelske deg i Ortorex-puten. Liker du den ikke? Bare kontakt oss, så ordner vi med full refusjon.
 • Hva er Ortorex-puten med minneskum laget av?
  Puten er fylt med viskoelastisk polyuretanskum, også kjent som minneskum.
 • Er minneskummaterialet trygt?
  Ja, minneskum er trygt. EPA har erklært at minneskum ikke er giftig, og en rekke studier har vist at minneskum ikke forårsaker helseproblemer. I motsetning til mange andre materialer er minneskum allergivennlig og fritt for veggedyr.
 • Må jeg bruke et ekstra putevar over Ortorex-puten med minneskum?
  Det er ikke nødvendig. Men hvis du ønsker å gjøre puten din mer personlig med et annet putevar, er det helt opp til deg.
 • Hvordan kan jeg vaske Ortorex-minneskumputen min?
  Det ytre trekket kan vaskes i maskin og egner seg for tørketrommel. Kjernen kan bare rengjøres med flekk. Legg puten flatt til tørk etter vask.

* Vær oppmerksom på at leveranser påvirkes i enkelte land på grunn av koronaviruset. Vi behandler og sender ut bestillinger på ordinær måte, men ditt lokale postkontor kan oppleve små forsinkelser på grunn av situasjonen. Ikke bekymre deg, vi gir sporingsnummeret for hver bestilling.

4.91
23 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 23 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en fantastisk pute for å lindre nakkesmerter. Den holder seg myk, i motsetning til vanlige puter, som flater ut og stivner jo lenger du lener deg på dem.

 2. M***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en fantastisk pute for å lindre nakkesmerter. Den holder seg myk, i motsetning til vanlige puter, som flater ut og stivner jo lenger du lener deg på dem.

 3. W***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  For første gang på to måneder våknet jeg uten nakkesmerter. Jeg brukte bokstavelig talt hundrevis av dollar på å finne en pute som ville lindre nakkesmerter. Jeg fant endelig Ortorex og bestemte meg for å prøve denne puten. Jeg kan si at denne puten er en game changer på markedet. Fin pute med høy kvalitet!

 4. X***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte en ortopedisk pute, siden nakken var veldig vond av de vanlige og angret ikke. Og det som egentlig overrasket meg veldig: nakken sluttet å gjøre vondt, jeg begynte å få nok søvn, irritabiliteten forsvant og det ble færre rynker i ansiktet. En veldig behagelig pute, jeg kan ikke engang sove uten den lenger.

 5. A*******a K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har et smart design i midten som jeg kan slappe av i nakken når jeg legger meg ned, slik at jeg ikke våkner neste morgen og kjenner at nakken er stiv! Jeg vil anbefale denne puten, den er behagelig,

 6. D***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tok omtrent fire uker å komme frem, men jeg har aldri hatt en så god natts søvn siden jeg fikk den, vil anbefale denne puten til hvem som helst.

 7. E*a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har lenge ønsket å bytte ut de vanlige dunputene med ortopediske. Siden puter av utilstrekkelig kvalitet ofte finnes selv i annonserte butikker, bestemte jeg meg for å bestille en original pute her. Nettsiden var enkel å navigere og det var ganske enkelt å bestille. Jeg er veldig fornøyd med puten fordi den har forbedret søvnkvaliteten min. Anbefaler selskapets tjeneste og deres produkter på det sterkeste.

 8. MR (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk pute som gir støtte der jeg trenger det. Kombinert med kiropraktiske justeringer har jeg nå ingen nakkesmerter. Materiale (minneskum) lukter ikke kjemikalier.

 9. D**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Konturert ortopedisk minneskumpute for nakkesmerter

 10. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har kjøpt rundt 15 puter de siste årene, og sender dem alltid tilbake innen en uke. Dette er den eneste puten jeg ikke har sendt tilbake. Siden jeg kjøpte denne puten har jeg aldri våknet med vondt i nakken. Takk for dette kvalitetsproduktet!