Manuell Nakkemassør Triggerpunktrulle

330 kr

Tilbud!

Manuell Nakkemassør Triggerpunktrulle

330 kr

Beskrivelse

Beroligende terapi for å glatte ut nakken

Ortorex manuelle nakkemassasjeapparat bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og redusere stress, noe som gjør den til den mest fordelaktige investeringen for folk som kjemper mot hektiske arbeidsforhold. Produktet vårt legger direkte press på akupunkturpunktene i nakken og skuldrene for å lindre hverdagssmerter.

Ergonomisk utforming
Ortorex nakkemassasjerulle har justerbare håndtak med et stramt grep som lar deg tilpasse massasjeintensiteten etter spesifikk kroppstype.
Menneskelignende massasje
Med Ortorex-massasjeapparatet vil du oppleve følelsen av en massørs hånd når flere myke massasjeballer trenger inn i dine stramme muskler og lindrer underliggende ubehag.
Hudoppstramming
Ortorex triggerpunktrullen presser samtidig fronten og baksiden av nakken for å unngå henging og hjelper til med å gjenopprette myk og elastisk hudtekstur.
360-graders roterende aksel

Rullens retning kan justeres fritt for å spre absorbert fett.

Rask restitusjon

En enkel tre minutters økt vil etterlate deg uthvilt og ungdommelig.

Bærbar

Nyt en håndholdt personlig massasje hjemme, på kontoret eller i bilen.

Flere grunner til å elske massasjeapparatet vårt
Praktisk Oppbevaring
Lett
Slitesterk Materiale
Sklisikkert
Spa-lignende Effekt
4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. F****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg får ofte nakkesmerter av å sove i dårlig stilling. Dette massasjeverktøyet ser enkelt ut, men det er veldig kraftig for å lindre nakkesmerter. Takk!

 2. G****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjen har et stilig design og et hudvennlig og solid materiale. Jeg prøvde å vri den i en stor vinkel, og den går ikke i stykker eller til og med litt deformert. Komfortabel og enkel å bruke. Jeg vil anbefale denne massasjen hvis du ønsker å forbedre nakkeknuter, stivhet og sårhet!

 3. T*m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte den faktisk til faren min. Han lider ofte av nakkesmerter, og etter å ha brukt det en stund, sier han at han ikke har mer smerte. Det hjelper virkelig med å slappe av muskler og lindre nakkesmerter. Jeg prøvde det også og kjente stor spenningsløsing. Anbefaler det på det sterkeste!

 4. M*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en diskusprolaps i nakken og nakken kan bli veldig stiv! Denne massasjen gir meg så utrolig lettelse. Jeg bruker den før sengetid eller mellom jobbing når jeg føler meg for stiv. Jeg har allerede anbefalt den til noen av mine kolleger!

 5. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et flott produkt, jeg bruker det nå og da, det hjelper meg mye og sparer meg for mer penger på å gå til massasjesalonger… For prisen er dette en mirakelarbeider for nakken og bena etter en lang dag på jobb. Elsker det!

 6. C***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt denne nakkemassasjeapparatet i en uke nå, og jeg liker det veldig godt. Fordelen er at du kan kontrollere trykket du legger på den, slik at du kan starte lett og deretter gå dypere når det trengs. Anbefaler det absolutt

 7. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne til mannen min fordi han har mye vondt i nakken. Han sier det hjelper mot smerter og han bruker det til og med på bena. Gode ​​resultater!

 8. L**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjen fungerer bedre enn jeg trodde, og den er verdt pengene. Den gir akkurat den rette mengden trykk og massasje for å slappe av og lindre nakkesmerter. Føles bra etter en lang arbeidsdag

 9. E******h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er kontorarbeider, sitter ofte lenge, og nakken er ofte sår og stiv. Etter å ha brukt dette nakkemassasjeapparatet har nakkeproblemene mine blitt kraftig forbedret, og massasjeapparatet er veldig fast og kan vris og bøyes i stor vinkel.

 10. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ved å bruke denne nakkemassasjen er det lettere å håndtere nakkesmertene, og etter trening kan den også brukes til å slappe av stramme muskler i legger og lår, og det vaskbare materialet er lett å rengjøre.