Magnetiske Akupressur-Massasjesåler

165 kr

Tilbud!

Magnetiske Akupressur-Massasjesåler

165 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gjør det til en behagelig opplevelse å gå

Forbedre ditt generelle velvære med Ortorex magnetiske innleggssåler. De er designet for å stimulere vitale punkter i føttene, slik at du føler deg uthvilt.

Massasjeeffekt

Med disse innleggssålene blir alle par sko mer komfortable. De gir skånsom fotmassasje som bidrar til å redusere det daglige stresset. Få avslapping mens du står på beina!

Pustende materiale

Våre akupressursåler er laget av kvalitetssilikon og forhindrer svette og lukt.

Justerbar passform

Ortorex magnetiske innleggssåler kan tilpasses skostørrelsen, slik at de passer for alle.

Størrelsesguide
insole sizeUSUKEUlength
cminch
S5-92.5-6.535-4024.59.65
L9-11.56.5-1140-452710.63
5.00
13 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var veldig skeptisk til disse magnetiske innleggssålene. Jeg tenkte jeg skulle prøve dem. Jeg har store problemer med føttene mine og disse fungerer virkelig! Jeg kan faktisk gå riktig med dem. Takk skal du ha!

 2. F***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt på meg min hjemme og på jobb. Så langt kan jeg merke stor forskjell på at føttene mine ikke har vondt på slutten av dagen!

  null

 3. H***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Når jeg bruker dette produktet svetter jeg mye, jeg svetter vanligvis ikke. Jeg har brukt det i joggeskoene mine i ca. 2 uker og jeg så en stor endring i buksestørrelsen min, magen min blir veldig flat, til og med vennene mine spør meg hvis jeg trener. De er veldig komfortable, men jeg måtte klippe av deler på baksiden og foran, så jeg fikk en perfekt passform fordi størrelsen er litt større enn foten min.

  null

 4. G*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsker dem! Jeg står på beina hele tiden på jobb … og siden jeg begynte å bruke dem har ikke føttene mine vondt lenger i det hele tatt! Flott kjøp!!!!

  null

 5. D*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Likte disse virkelig! De er litt store, men det er slik at du kan kutte dem ned til den størrelsen du vil ha dem. Jeg synes de er superkomfortable å ha på seg og vil være et flott kjøp for alle på føttene.

  null

 6. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Legg disse i arbeidsstøvlene mine og de føles helt nye igjen. Sparte min $125 boot godtgjørelse fordi de føler at de kunne vare et år til.

  null

 7. T***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Til å begynne med kan disse få føttene til å føle seg litt ømme, men de er veldig fine og tar hevelsen ut av føttene mens de er på i timevis.

  null

 8. U***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktkvaliteten er virkelig god. Jeg prøvde den akkurat da jeg kjøpte den. Det er veldig behagelig å gå. Den kan også massere akupunkturpunktene på fotsålene for å lindre smerte. Kroppen er veldig avslappet, størrelsen er akkurat passe, føttene er ikke slitt, og prisen er veldig billig. Jeg liker det veldig mye

  null

 9. M***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kvaliteten er ok, ingen lukt, fotmassasjefunksjon. Akupunktstimulering er veldig behagelig og kan skreddersys, spesielt for eldre, veldig fornøyd med shopping.

  null

 10. E***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker det veldig godt, magneten kan gi nok massasje til fotsålene, fremme blodsirkulasjonen, lindre tretthet og effektivt lindre smerter i føttene. Dekke mine behov. Dette er min anbefaling.

  null