Ortorex™ tøfler med massasjebunn

435 kr455 kr

Tilbud!

Ortorex™ tøfler med massasjebunn

435 kr455 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt

Beskrivelse

Nyt fotmassasje mens du er på farten!

ORTOREX™-tøflene vil hjelpe de trøtte føttene dine slappe av på minutter. Med sin dekompresjonseffekt kan de effektivt massere fotsålene dine mens de går. Dermed lindrer tøflene våre tretthet og sårhet samtidig som de gir komfort til føttene dine. Dessuten, med noen mellomrom mellom boblene, stimulerer de luftsirkulasjonen og utfører en deodoriserende funksjon. Det vil forhindre vann- og svetteakkumulering og redusere fotlukt, slik at du kan bruke dem hele dagen.

Tøflene våre er veldig lette og føles barbeint. Siden hver tøffel veier bare 180 gram, kan du enkelt bruke dem over lengre tid uten ubehag og overflødig tyngde. ORTOREX™-tøflene er tilgjengelig i 5 livlige farger for å matche enhver klesstil. I tillegg, med utvalget av størrelser, er de unisex. Når det gjelder deres unike egenskaper, kan du bruke dem hvor som helst! De er egnet for arbeid, turgåing, festing, hjemmerutiner, strender, svømmebassenger, etc.

Våre massasjetøfler er laget av hudvennlig EVA-materiale. Den er myk og vannavstøtende med anti-skli egenskaper. Bunnen av skoen er utformet med en hudet tekstur for å øke friksjonen med bakken. Den sklisikre designen gir dobbel sikkerhet når du går på vått underlag. Slike såler fremmer ikke bare god støtdemping, men beskytter også gulvet mot riper. Det viktigste er at tåhetten på tøflene er litt skrå ved 15°, noe som gir mer komfort og bedre avslapning.

HOVEDFORDELER:

✔️ AVLAST FOTPRESS & TRITHET — Bobledesignet til tøflene fremmer effektiv massasje som lindrer tretthet og ubehag.

✔️ FORHINDRE FØTTLUKT — ORTOREX™-tøflene puster da de har mellomrom mellom boblene. Det forhindrer opphopning av vann og sikrer luftsirkulasjon.

✔️ SLIFE SÅLE — På grunn av deres støtdemping og anti-skli egenskaper, vil ikke tøflene våre gli over overflater. Det gjør dem trygge å bruke på våte og andre glatte gulv.

✔️ FØLES SOM BARFOTT — Med sitt myke materiale og vekt på 360 gram, vil du glemme at disse tøflene er på føttene og vil ikke merke at dagen er over.

✔️ PERFEKT FOR ULIKE ANLEDNINGER — ORTOREX™-tøflene ser kule og uvanlige ut med praktisk talt ethvert antrekk, enten det er en kjole, en kontorsuite, en pasient eller en operasjonskjole, uformell stil, hjemmeklær eller en badedrakt. Disse tøflene er egnet for å jobbe, feste, svømme, gå eller bare slappe av hjemme.

STØRRELSESGUIDE:

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tøfler av høy kvalitet. Men de er små så jeg vil anbefale å kjøpe en størrelse opp.

 2. L*a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tøflene ser akkurat ut som på bildene. De øker og det gjør dem veldig behagelige å ha på seg

 3. J**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for svømmebassenger eller offentlige dusjer. De gjør ikke en pinlig klem

 4. E****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastiske tøfler!!! Jeg bruker dem rundt i huset, og de er gode for det. Alle i familien min vil ha et par også, så jeg kommer til å bestille flere😘

 5. T****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg trodde ikke de ville være så komfortable. Men det er de!!! De er virkelig flotte

 6. P**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vel, dette er nivået av mykhet jeg ville dø for

 7. S**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tbh, jeg kjøpte disse fordi jeg syntes de var morsomme. Men de er faktisk så behagelige og myke at jeg kommer til å bestille et par eller to i andre farger!!

 8. A****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Anbefaler disse tøflene på det sterkeste. Utmerket massasje for trette føtter

 9. J***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  A+++ tøfler av høy kvalitet. Jeg vil aldri ta dem av

 10. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Til å begynne med føltes de harde på føttene mine og jeg kunne bare bruke dem med sokker, men etter hvert som tiden går blir det mykere og mer behagelig å ha dem på.