Ortopedisk buestøtte innleggssåler

Opprinnelig pris var: 460 kr.Nåværende pris er: 230 kr.

Tilbud!

Ortopedisk buestøtte innleggssåler

Opprinnelig pris var: 460 kr.Nåværende pris er: 230 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Støtt føttene dine med Ortorex-innleggssåler som er designet for å gjøre enhver sko mer komfortabel og støttende!

Hvis du lider av fotsmerter eller har sko med svært lite støtte, kan ortotiske innleggssåler lett settes inn i favorittskoene dine for å gi ekstra demping, buestøtte og en bedre passform. De anbefales av fotterapeuter for lindring av fotsmerter, hælsmerter, leggsmerter, knesmerter og ryggsmerter.

Disse ortopediske innleggssålene fungerer både for menn eller kvinner, for sport eller arbeid, for flate føtter eller andre vanlige fotproblemer, for eksempel beinsporer. Designet med tynt materiale gjennomgående og en vuggehæl, innleggssålen støtter foten din med sin halvstive bue samtidig som den hjelper til med å fremheve riktig gangform. I tillegg er utformingen av innsatsen superkomfortabel, men likevel støttende og inkluderer et antibakterielt topplag. Innersålene er konstruert med anti-skli teknologi, som holder dem på plass og hælen på selve innsatsen.

Disse ortopediske innleggssålene kan brukes til alt fra manuelt arbeid til fotturer, fjellklatring eller lagsport, da bueinnleggssålene er designet med en dyp U-formet hælskål. Den hjelper med å stabilisere og støtte foten, forhindrer sklir og friksjon under store støt og lange avstander.

HOVEDFORDELER

✔️ SMERTELITTERING — Klinisk bevist å gi en umiddelbar og heldags lindring av slike hælsmerter som hælsporer, generell hælforverring og flatfotkorreksjon.

✔️ PUSTENDE MATERIALE — Det øverste laget er laget av mykt materiale av førsteklasses kvalitet. Det hjelper å holde føttene kjølige og komfortable ved å suge opp all svette og fuktighet selv i varme værforhold. Det anti-svette stoffet på skoinnsatsen hjelper føttene å holde seg tørre, kjølige under anstrengende aktivitet, og holder føttene komfortable, sunnere og blemmefrie.

✔️ U-SHAPE DESIGN — Hjelper med å fordele vekten din jevnt og justere skjelettsystemet ditt for å beskytte hælen under alvorlige landingsstøt, under gange eller løping. De ergonomisk utformede lette innleggssålene gir langvarige timer med komfort og støtdemping.

STØRRELSESOVERSIKT:

Disse allsidige innleggssålene passer inn i skostørrelser for menn eller kvinner fra 35-40 EU (4-9,5 US) eller 41-46 EU (10-13 US). Innersåler kan kuttes og skreddersys for å passe enhver fot.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Var skeptisk til disse innleggssålene, men jeg trengte buestøtte, og disse så bra ut. Det viste seg å være mer behagelig enn jeg håpet. Penger vel anvendt.

 2. F***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har flate føtter og jeg har alltid hatt problemer med å finne innsatser som støtter de flate buene mine. Disse fungerer utmerket for meg! Kommer til å kjøpe mer!

 3. Z***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg trengte de ortopediske innleggssålene for plantar fascitis. Stor støtte!

 4. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er en løper. Disse hjalp virkelig med et akillesproblem jeg hadde for et par år siden, og de varer lenge.

 5. E***u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har planter Faciitis og disse er perfekte for å holde meg unna hælene! Føttene mine føles mye bedre nå!

 6. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker disse innleggssålene så mye! De har bokstavelig talt reddet føttene mine på jobben! Takk for et godt laget og støttende produkt.

 7. M***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Innersålene er veldig komfortable og buestøtten er flott! Etter noen slitasje for å venne seg til dem, gjorde de en merkbar forskjell! Skal få et annet par.

 8. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  God støtte for smerter i bue og hæl!!

 9. W***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet ble levert til rett tid og nøyaktig i orden. Disse innsatsene ga meg akkurat den støtten og puten jeg trengte for løpeskoene mine. Sterkt anbefalt.

 10. A***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Liker disse virkelig!! Virkelig hjulpet med å lette planter fasciitis. Jeg bruker dem i støvlene og joggeskoene for ekstra pute og komfort. Anbefaler sterkt!