Bærbar stativ for sengebord for sofa Justerbar holder

Opprinnelig pris var: 983 kr.Nåværende pris er: 655 kr.

Tilbud!

Bærbar stativ for sengebord for sofa Justerbar holder

Opprinnelig pris var: 983 kr.Nåværende pris er: 655 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Si farvel til nakke-, rygg- og skuldersmerter etter å ha sett på bærbar PC lenge! Nyt smertefri produktivitet!

Justerbart laptopstativ er en nyttig enhet som gjør deg fri for nakke-, skulder- og ryggsmerter ved å plassere den bærbare datamaskinen i den mest komfortable posisjonen. Den lar deg arbeide praktisk med den bærbare datamaskinen din hvor som helst i hjemmet eller på kontoret. Den sitter godt på bordet, sofaen og til og med på sengen. Du kan justere stativet og låse det i hvilken som helst høyde, helning og rotasjon, noe som gir deg 360º fleksibilitet for å dekke dine behov best mulig. Dette er fremtiden til hjemmebord.

Når du sitter ved et skrivebord, lar det deg opprettholde en riktig holdning og nakkestilling, noe som utvilsomt er gunstig for helsen din. Hvis du ikke liker å sitte ned hele dagen, bruk Justerbar Laptop Stand som et stående skrivebord hjemme eller på kontoret. Bare plasser den på skrivebordet og hev den til en behagelig ståhøyde. Det har aldri vært så behagelig å jobbe hjemmefra.

Det Justerbare bærbare stativet er alt i én løsning for databehandling når sitter på sofaen eller ligger i sengen. Den konstante vekten av enheten på fanget sammen med varmen som genereres kan være ekstremt ubehagelig. Å holde enheten på denne måten kan begrense luftstrømmen og forårsake potensiell skade på den bærbare datamaskinen på grunn av feil ventilasjon. Konstruert med ventilasjonshull, panelet til det Justerbare bærbare stativet hjelper datamaskinen med å spre varmen i tide og holde den kjølig. Alt du trenger å gjøre nå er å justere stativet slik at du ikke trenger å gå på nakken for å se skjermen tydelig og nyte å se favorittfilmene dine som aldri før.

✔️ FLEKSIBEL OG BÆRBAR – Ta den med deg uansett hvor du går, og juster stativets høyde og vinkel til et nivå som passer perfekt for deg.

✔️ ERGONOMISK DESIGN – Laget med sterk ABS-plast og aluminiumslegering oppnå høy kvalitet og kompakt design, musematte inkludert.

✔️ MULTIFUNKSJONELL – Bruk den bærbare datamaskinen mer komfortabelt omtrent hvor som helst: i sengen, på sofaen, på skrivebordet, på teppet osv.

✔️ FORHINDR OVEROPPHETING – Aluminiumspanel med ventilasjonshull øker luftstrømmen og forhindrer at den bærbare datamaskinen overopphetes.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjapt levert, godt pakket

 2. V***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig rask levering selv i denne COVID-tiden. Kvaliteten er enda bedre enn jeg forventet. Den eneste lille skaden skjedde sannsynligvis under transport (nedre venstre hjørne er litt bøyd), siden den er pakket i esken. Men den er veldig liten og ikke synlig hvis man ikke vet om den.

 3. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig nyttig ting, anbefales på det sterkeste

 4. S***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker det!!

 5. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig lett og håndterlig som er det jeg trenger. Takk og 100% anbefalt!

 6. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kan ikke leve uten dette stativet akkurat nå. Jeg kjenner forskjellen umiddelbart!

 7. D***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt!

 8. T***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer perfekt for å sitte på en rekke steder. Elsker det!!

 9. L***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har begrenset plass på skrivebordet, så dette bærbare stativet er et veldig fint tillegg. Jeg plasserte den store skjermen min på den, og kan nå bruke plassen under stativet til andre forsyninger og filer jeg trenger hver dag. Plattformen er ekstremt solid og godt ventilert for å tillate luftstrøm. Anbefaler sterkt!

 10. A***S (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig solid og multiposisjonen er hendig. Jeg bruker den på sofaen, kjøkkenbenken, uteplassen og i sengen. Rått!