Justerbar datamaskinarmstøttestøttepute

Opprinnelig pris var: 488 kr.Nåværende pris er: 265 kr.

Tilbud!

Justerbar datamaskinarmstøttestøttepute

Opprinnelig pris var: 488 kr.Nåværende pris er: 265 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Fremme sunn arbeidsstilling selv når du jobber hele dagen foran datamaskinen!

Støttepute for datamaskinarmstøtte er perfekt for å hvile armen, spesielt når du trenger å jobbe hele dagen foran datamaskinen. Den er ergonomisk utformet for å redusere håndledds- og armtrykket, eliminere den konstante belastningen på muskler i nakke og skuldre som så mange databrukere opplever.

Støttepute for datamaskinarmstøtte passer både for skrivebord og stol. Den fordeler vekten av hele underarmen og albuen jevnt. Fullt 180° roterbar ergonomisk design lar deg velge den mest komfortable vinkelen for deg selv. To pads kan installeres (en på hver side av tastaturet) for å gi full støtte til underarmene. Støtteputen for datamaskinarmstøtte øker den tilgjengelige plassen på skrivebordet og forbedrer arbeidseffektiviteten, noe som gjør den praktisk å bruke hjemme og på kontoret, for arbeid og lek. Designet sikrer at du kan bevege deg fritt, komfortabelt og uanstrengt for å utføre datamaskinoppgavene dine.

✔️  REDUSER ARMTRYKK – Reduserer lokalisert trykk på håndleddet og eliminerer konstant belastning på muskler i nakke, armer og skuldre.

✔️  PASSER FOR BORD OG STOL – Den kan justeres til skrivebordet eller stolen, og sikrer den ultimate komforten.

✔️  LETT Å INSTALLERE – Ingen verktøy kreves, egnet for de fleste datamaskinbord og -stoler, den kan enkelt installeres på 5 min.

✔️  TRYGG OG STERK – Laget av høystyrke ABS-plate med polstret minneskum, det vil ikke sprekke eller knekke.

 

 

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. I***f (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette!! Jeg jobber hjemmefra under Covid-19 på et sammenleggbart bord. Bordet er litt over 1 tommer tykt og jeg hadde ingen problemer med å feste dette. Det er ikke noe du ønsker å legge på deg i full kroppsvekt, men er flott for det tiltenkte formålet.

 2. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bestilte dette for å gi litt avlastning for armen og håndleddet. Jeg har brukt det i ca 2 uker nå, og jeg har ingen klager.

 3. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Først og fremst trenger du nok 2 av disse. Jeg bruker mye tid på datamaskinen og etter en stund begynte jeg å få vondt i ryggen. Jeg kjøpte først en, og jeg la merke til at kroppen min vippet hvilende på albuen med armlenet. Så jeg bestilte en ny, nå kan jeg hvile ryggen på stolen og både albuer og armer hviler helt på den. Ryggen og kroppen min gjør ikke lenger vondt. Fantastisk!!

 4. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte 2 av disse, og de er perfekte for det lille skrivebordet mitt, og gjør det om til en spillstasjon. Veldig enkelt å feste og fjerne, føles solid nok. Kan justeres 180 grader venstre og høyre etter preferanser, gir god støtte for armer/albuer.

 5. K***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig bra, faktisk bedre enn forventet. Føles veldig stabil og veldig behagelig. Anbefalt.

 6. R***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et flott kjøp, hjelper enormt med min RSI. Jeg kunne sitte ved datamaskinen i timevis takket være denne tingen. Veldig slitesterk og støtter den tunge armen min godt uten å synke for mye nedover. Det beste med dette: er den raske bytte fra tastatur til mus uten å bekymre deg for at du kommer til å knekke armstøtten som henger fra skrivebordet ditt.

 7. O***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Når jeg satt ved pulten min på jobb, kunne jeg ikke finne en måte å hvile armen komfortabelt mens jeg brukte tastaturet og musen. Jeg kjøpte dette for det tiltenkte formålet å feste til skrivebordet mitt, og det så ut til å være veldig enkelt. Veldig beleilig. Anbefaler varen på det varmeste!

 8. D***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg jobber hjemme og sitter ved et skrivebord hele dagen … dette er fantastiske forbedringer av arbeidet mitt.

 9. A***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er den desidert beste investeringen jeg har gjort, disse har fullstendig fjernet all smerte i håndleddet og hånden etter lang bruk av arbeid/spilling.. det var så ille på et tidspunkt at jeg hadde på meg håndleddsputer, men helt siden jeg kjøpte disse løste problemet. KJØP 2 du vil ikke angre på!

 10. A***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Mesteparten av tiden min på datamaskinen går med til å bruke musen med høyre hånd, og skulderen min ville komme i en låst posisjon. Denne armlenet setter armen min på et jevnt nivå slik at armen og skulderen ikke faller ned. Det har også lindret ryggsmerter mens jeg sitter på datamaskinen. Flott produkt