Fotstøttepute

Opprinnelig pris var: 562 kr.Nåværende pris er: 375 kr.

Tilbud!

Fotstøttepute

Opprinnelig pris var: 562 kr.Nåværende pris er: 375 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Avlast spenningen på rygg, føtter og ben med ORTOREX™ fotstøttepute!

ORTOREX™ fotstøttepute gir fast støtte til føttene dine og bidrar til å opprettholde en oppreist sittestilling for bedre holdning. Den ergonomiske utformingen av puten hjelper til med å fordele vekten jevnt for å redusere sårhet og tretthet til rygg, føtter, ben og knær samtidig som den forbedrer sirkulasjonen. Riktig støtte til denne fotstøtten for bena vil få deg til å føle deg mer komfortabel når du sitter på en stol uansett høyde mens du spiser eller jobber.

Puten vår er laget av nøye konstruert skum som er pustende, mykt og fast nok for bedre støtte slik at du kan slappe helt av. Den er formet som en sky for effektiv fiksering. I tillegg har denne polstrede fotstøtten et bærehåndtak på siden for din bærbare bekvemmelighet. glidelåsdesignet gjør den avtakbar og kan vaskes helt i maskin.

Svampdesign med høy elastisitet er humanisert og ikke lett å deformere. Den har en god massasjefunksjon og lang levetid. Vend over fotstøtten med den buede siden ned, og den ville være gyngende for å gjøre deg morsom og slappe av. ORTOREX™ fotstøttepute er ideell for folk som tilbringer dagen ved et skrivebord i timevis av gangen. Den er allment egnet for kontor, hjem, seng, bil og så videre.

HOVEDFORDELER:

✔️LISTER SMERTE — ORTOREX™-fotstøtten lindrer sårhet og hevelse forårsaket av en vedvarende og statisk stilling. I tillegg forhindrer det fotsmerter.

✔️ØKER SIRKULASJON — Den ergonomiske utformingen av puten løfter bena, forbedrer blodsirkulasjonen og muskeltonen. Det bidrar til å forhindre blodpropp og hevelse.

✔️MINIMERER TRETTHET — Fotstøtten vår er ment å støtte og heve føttene for å minimere tretthet fra lange perioder med sittende.

✔️ FORBEDRE SITTEHOLDNING — Bruk av en fotstøtte hjelper til med å stabilisere underekstremitetene dine i en mer symmetrisk justering, og reduserer dermed posturale underskudd forårsaket av asymmetrisk sittestilling.

✔️PAKTIGT Å BARE — Lett og bærbart design med sidehåndtaket muliggjør ergonomisk støtte uansett hvor du går. Du kan bruke denne fotstøtten ikke bare i huset eller på kontoret, men også andre steder som i bilen eller til og med på flyet.

✔️FUNKSJONER SLIFESIGN – Den sklisikre overflaten forhindrer effektivt skliproblemet.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. W****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott og nyttig produkt. Denne fotstøtten er myk og behagelig. Mye lettere for føttene mine enn de harde plastene. Hjelper mye! Takk skal du ha

 2. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne puten. Superbehagelig å hvile føttene, mykt skum og et gripende deksel. Det er akkurat det jeg trengte under hjemmepulten min. Høy kvalitet. Anbefale!

 3. E******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er akkurat passe høyde og lengde for å ta litt press fra ryggen og bena mens jeg sitter i lange perioder. Det ser ut til å hjelpe på sirkulasjonen i bena mine. Det er enkelt å ta med seg på reise, mellom hjemmekontorer og bedriftskontorer osv. Jeg anbefaler dette produktet.

 4. Y*****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er akkurat som beskrevet. Fungerer etter hensikten.

 5. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne til bestemoren min. Hun elsker det, hun sier at det hjalp beinet hennes til å helbrede og hjalp blodstrømmen hennes bedre. God service, takk.

 6. D****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er utmerket. Den føles SÅ myk og behagelig, men likevel fast nok til å støtte føttene. Jeg vil anbefale.

 7. T****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt det en stund nå. Hva skal jeg si… Ryggen min er mindre smertefull nå, så det fungerer virkelig, og som et resultat har arbeidseffektiviteten min blitt mye bedre! En veldig nyttig ting for kontoret. Ingen klager.

 8. O****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt puter for å hjelpe med sirkulasjonen og bestemte meg til slutt for å kjøpe en fotstøtte. Den BESTE avgjørelsen noensinne! Det er superkomfortabelt og hjelper mye på de hovne bena mine. Takk!

 9. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig behagelig, perfekt for arbeid hjemmefra. Kom raskt, jeg anbefaler.

 10. K****w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg lette etter en fotstøttepute under skrivebordet mitt, da jeg hadde problemer med at føttene mine ble hovne av å sitte hele dagen. Denne puten er perfekt! Den har riktig vinkel og er veldig behagelig. Det hjelper meg definitivt mye med problemet mitt. Flott produkt og null klager!