Justerbar, sammenleggbar, kjølende bærbar stativ i aluminium

499.98 kr

Tilbud!

Justerbar, sammenleggbar, kjølende bærbar stativ i aluminium

499.98 kr

Beskrivelse

Forbedre holdningen din og reduser belastningen på øyne, rygg og nakke for å holde deg ultraproduktiv når du jobber ved datamaskinen!

Sammenleggbart aluminiumskjølende bærbart stativ er en arbeidsområdeløsning av høy kvalitet for å beskytte øynene dine, fikse holdningen din og lindre nakke-, skulder- og ryggsmerter mens du bruker databehandling. Takket være den ergonomiske designen til stativet, trenger du ikke lenger å lide av disse ulempene. Dens plassbesparende, sammenleggbare flate konstruksjon gjør det enkelt å lese og skrive hvor som helst på kontoret, hjemmet, biblioteket, kaffebaren eller flyplassen.

Alt-i-ett flerbruks bærbar PC-holder er designet for å kombinere både skjønnhet og bekvemmelighet. Den kommer med 6 tiltnivåer som lar deg passe det beste visuelle for deg. Flytt enheten din for å opprette akkurat den rette vinkelen som er den mest komfortable og bidra til å forhindre anstrengte øyne, tretthet i hånden og nakke- og ryggsmerter.

Bygget med en lett, sterkt forsterket aluminium-legering, kan stativet for den bærbare datamaskinen støtte opptil 40 kg vekt på toppen, og absorberer og avgir lett varme. Med anti-skli gummiputer på toppoverflaten og frontkanten kan du holde den bærbare datamaskinen stabilt på plass og beskytte enheten mot riper eller gli. Den bakre åpne designen til laptopstativet gir bedre luftventilasjon og akselererer varmespredning, forhindrer overoppheting forårsaket av langvarig bruk, noe som hjelper datamaskinen din med å fungere raskere med større effektivitet.

✔️ FULLSTENDIG JUSTERBAR – Med 6 justerbare høyder vil den holde den bærbare datamaskinen i en ergonomisk vinkeldesign for å redde deg fra endeløse rygg- og nakkesmerter og tretthet i øynene.

✔️ HOLDBAR OG STABIL – Laget av solid aluminiumsmateriale, tåler vekten opptil 40 kg. Silikonputer stopper enhver glidning og gli, og sikrer stabilitet og maksimal beskyttelse av datamaskinen mot riper.

✔️ STIL OG LETT – Elegant sølvfarge ser flott ut i alle miljøer. Aluminiumslegering gjør den lett og fullt bærbar.

✔️ BRED KOMPATIBILITET – Kompatibel med alle bærbare datamaskiner opptil 16″ som MacBook Air/Pro, ThinkPad, Lenovo, Microsoft Surface, Dell XPS HP, ASUS og mer.

✔️ VARMEDISSIPASJONSDESIGN – Hulutskåret design gir god luftventilasjon for å kjøle ned den bærbare datamaskinen under drift og holde den i god stand.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet samsvarer fullt ut med beskrivelsen. Veldig rask frakt.

 2. D*** (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig godt laget produkt!! Elsker det!

 3. A***u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker det!

 4. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er laget av metall og av utmerket kvalitet. Den kommer veldig godt innpakket og tar med egen veske slik at den kan oppbevares. 100 % anbefalt.

 5. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket produkt! Sterkt materiale du kan skrive lett uten hjernerystelse det tok 10 dager å komme Tyrkia. Takk skal du ha.

 6. E***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig glad. Den bærbare datamaskinen min går utmerket. Mindre oppvarmet. Praktisk for halsen. Kom raskt i en vakker fløyelspose. Anbefale

 7. M***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Aluminiumslegeringsmaterialet til dette bærbare stativet ser solid og elegant ut som passer perfekt til min MacBook Air. Den kan enkelt brettes for å reise, og den kommer med en liten veske som jeg synes er veldig nyttig når du reiser. Den kan justeres til seks forskjellige høyder, og jeg kan bare justere den til en god vinkel for meg å skrive og se på den bærbare datamaskinen.

 8. D***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig solid og lett vekt. Sammenleggbar til en kompakt størrelse og tar med deg hvor som helst du vil! Den passer perfekt til 16″ MacBook. Og den passer også til min iPad 12,9″ i den smaleste vinkelen.

 9. S***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Brukte det som bærbart stativ for bærbar PC. Jeg trodde det ville være spinkelt, men er veldig solid. Fungerer bra med min bærbare datamaskin og visningshøyden er akkurat passe. Jeg parer laptopstativet med en trådløs mus og tastatur. Er liten og bærbar, sammenlignet med noen av mine andre stasjonære bærbare stativer.

 10. A***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig enkelt å bruke stativ, du justerer bare til høyden du synes er behagelig og plasserer deretter den bærbare datamaskinen på den. Min 13′ HP bærbare datamaskin passer perfekt på den og støttes godt. Frakt tok 10 dager!