Nettbrettstativ iPad puteholder

325 kr

Tilbud!

Nettbrettstativ iPad puteholder

325 kr

Beskrivelse

Lei av å holde opp telefonen eller nettbrettet? Da er vår myke puteholder til nettbrett og iPad designet spesielt for deg!

Å bruke nettbrett- og iPad-puteholderen er den mest komfortable måten å overskue favoritt-TV-seriene dine, handle for de beste tilbudene og videochatte med venner eller familie fra din egen seng, sofa, lenestol eller bil. Du kan like godt bruke den på bordet til å vise oppskrifter, hjelpe barna dine med å øve musikken eller gjøre leksene komfortabelt, og til og med holde dem glade og travle på veien.

Trekantdesignet gir deg tre perfekte visningsvinkler, enten du ligger, sitter opp eller står. Du kan oppleve håndfri skjermtid uten justeringsproblemer.

Nettbrettholderen er laget av et innovativt dempet skum som er ultralett og supermykt for å hvile komfortabelt i fanget. Den er solid nok slik at du kan sveipe, tørke eller skrive med presisjon og hastighet, og sklisikkert stoff og nyskapende kantdesign holder alle enhetene dine sikkert.

Den er designet for å holde nettbrett, iPader, e-boklesere, smarttelefoner, blader og bøker.

Dette nettbrettstativet har en liten lomme på siden og en ekstra på baksiden for enkel oppbevaring av tilbehør som hodetelefoner, ladekabel, pekepenn, briller og mer. Puteholderen er laget av slitesterk og sklisikker lin og bomull. I tillegg er trekket avtagbart og helt maskinvaskbart. Morsomme farger å velge mellom – flott for barn og tenåringer. Størrelsen på putestativet er 28*20,5*21cm. Bare plasser enhetene dine på holderen, plasser holderen på skrivebordet, sengen, sofaen, fanget, stolen eller til og med i bilen for komfortabelt å lese eller se favorittprogrammene og YouTube-kanalene dine uten irriterende nakke- og håndanstrengelser. Det er perfekt for å holde alle organisert og også forberedt på virtuelle møter eller læring!

✔️ MULTI-PURPOSE — Er kompatibel med de fleste nettbrett, e-lesere, smarttelefoner og lesemateriell, inkludert: iPad mini, air, pro, iPad 1 – 4; Samsung Galaxy-nettbrett, Kindle, HTC, LG, Nokia Lumia, OnePlus, Dragon Touch og Google Nexus, nettbrett for barn, bøker, blader, lærebøker.

✔️ 3 VISNINGSVINKLER — Gir 3 forskjellige visningsvinkler for å holde nettbrettet eller boken i den beste vinkelen for deg.

✔️ STYRT OG LETT — Laget av ultra-holdbart, lett skum og sklisikre stoff for et solid stativ på enhetene dine.

✔️ REISEVENTLIG — Det praktiske bærehåndtaket gjør stativet til en reise som er viktig for deg å lese bøker eller se programmer på farten.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket! Barnet er glad som en hest! Praktisk, høy kvalitet!!! Anbefale!!!

 2. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  den mest komfortable tingen noensinne. kom på et blunk, jeg er ekstremt fornøyd

 3. D***G (bekreftet kjøper)

  Norge

  Godt produkt, skum med god tetthet som støtter det digitale nettbrettet uten problemer.

 4. N***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er forskjellige vinkler du kan bruke for å se hva som er på iPad eller nettbrett. Superkul! Elsker det!

 5. M***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Rask levering, godt pakket

 6. D***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fin pute 🙂

 7. G***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet samsvarer perfekt med beskrivelsen, kom etter planen. Godt pakket, perfekt form. Anbefaler sterkt!

 8. A***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den har forskjellige vinkler som holder leseren min rett, enten jeg sitter på sofaen, ligger i sengen eller leser til bordet. Elsker det!

 9. I***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Generelt veldig fornøyd med denne, den har til og med en liten lomme på siden!

 10. S***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette, det er perfekt for å holde nettbrettet mitt (som blir tungt når jeg holder det). Jeg anbefaler det definitivt.