Sittepute Til Kontorstol

Opprinnelig pris var: 848 kr.Nåværende pris er: 565 kr.

Tilbud!

Sittepute Til Kontorstol

Opprinnelig pris var: 848 kr.Nåværende pris er: 565 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Sitt i lange timer uten ubehag og risiko!

Ortorex-seteputen er vitenskapelig utformet for å avlaste sittetrykket på halebeinet. Det hjelper til med å lindre muskeltretthet og sårhet. I tillegg bidrar det til å opprettholde en riktig holdning som ikke forårsaker ubehag og lidelser.

Smertelindring
Vår setepute holder ryggen din for å lindre og forhindre smerter i rygg, hofter og isjiasnerve. Den er spesielt effektiv for diskusprolaps, halebeinskader, isjias og andre spinalproblemer.
Minneskum
Skummet til Ortorex-seteputen har en minneeffekt som fordeler belastningen jevnt over hele overflaten. Den går raskt tilbake til sin opprinnelige form etter bruk og mister ikke sine ortopediske egenskaper.
Sykdomsforebygging
Feil sittestilling kan forårsake hemoroider, høyt blodtrykk eller kardiovaskulære problemer. Vår pute justerer bekkenet og ryggraden, og forbedrer holdning og sirkulasjon. Dette reduserer i sin tur risikoen for at plager oppstår og utvikles.
Ortopedisk kontur

U-formen former komfortabelt etter din unike kroppsform.

Pustende design

Den øvre nettingen og den spesifikke U-formen på puten fremmer ventilasjon for å redusere svette.

Allsidig bruk

Puten vår kan brukes på alle seter, inkludert kontorstoler, bilseter og andre.

Flere grunner til å elske puten vår
Avtakbart Deksel
Lett
Sklisikker Bunn
Bærbar
Hudvennlig
Skjult Glidelås
4.67
12 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D*****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne ryggstøtteputen med minneskum bidro definitivt til å lindre ryggsmerter når jeg satt lenge foran datamaskinen. Jeg tror det også bidro til å forbedre holdningen min. Memory-skummet er ganske tykt og det passer veldig godt til hjemmekontorstolen min. Tusen takk!

 2. E***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Etter å ha prøvd denne puten, innså jeg at jeg ikke kan sitte uten den i det hele tatt. Så … jeg bestilte en til! Jeg bruker en til kontorstolen min og en til bilsetet mitt. De fungerer utmerket og adresserer stor komfort og smertelindring. Verdt hver krone.

 3. B******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjalp den gamle arbeidsstolen min som magi … den gjorde en stor forskjell i komforten min og resulterte i mindre ryggsmerter. Jeg vil garantert kjøpe den igjen.

 4. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til denne puten, men jeg er så glad jeg kjøpte den. Dette hjelper så mye og lindrer mye korsryggsmerter. Hvis noen er i tvil, ikke gjør det. Kjøp dette produktet!

 5. I****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har riktig tykkelse og bredde, og er også en grei vekt slik at du kan bære den rundt i huset eller til bruk i bilen. Den er ideell for å lindre ryggsmerter og holdningskorreksjon. Super fornøyd med kjøpet mitt.

 6. S***w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg la puten i bilen min, og den har gjort en enorm forskjell for ryggen min. Det gir fantastisk støtte der jeg trenger det mest. Jeg kunne ikke kjøre uten den nå.

 7. H****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er flott! Den er myk og har memory foam-polstring. Etuiet kan tas av for vask. Perfekt for stoler eller biler som ikke gir korsryggstøtte!

 8. L***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg brukte den i bilen min på en biltur, og den var en livredder! Sitter fint og er flott for de som trenger støtte for ryggen.

 9. N****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har isjias og tok en 7-timers tur. Jeg kjøpte dette og det gjorde hele forskjellen i verden. Den har god støtte og er veldig behagelig. Vel verdt kjøpet!

 10. N**k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fint produkt. Gir god beskyttelse for halebeinet og gjør det lettere å sitte i arbeidstiden. Vil anbefale