4D Smart øyemassasjeapparat

Opprinnelig pris var: 2,246 kr.Nåværende pris er: 1,045 kr.

Tilbud!

4D Smart øyemassasjeapparat

Opprinnelig pris var: 2,246 kr.Nåværende pris er: 1,045 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Gi lettelse for anstrengte, trøtte øyne – nyt en avslappende øyemassasje!

4D Smart Eye Massager er en intelligent enhet som effektivt slapper av muskler og nerver rundt øyeområdet for å lindre øyetretthet og smerte. Den gir en nøyaktig og varmeaktivert massasjeopplevelse i hjemmet til målrettede akupunkturpunkter slik at du kan føle øynene avslappet og forynget i løpet av minutter. Det er den beste behandlingen for tørre øyne og avlastning av øynene, naturlig hodepinemiddel og hverdagsavslapping. Med presis varme- og vibrasjonsteknologi, forbedrer massasjeapparatet blodstrømmen i øyeområdet, løser opp spenninger og lindrer sårhet og bihulehodepine.

Fordelene med å bruke 4D Smart Eye Massager:

 • Lindrer tørre og trøtte øyne
 • Avhjelpe hodepine
 • Fremmer avslapning
 • Reduserer mørke ringer under øynene og hovne øyne
 • Fremmer bedre avslappende søvn

Massasjeapparatet kommer med et fullt sett med 4D-kollisjonsputer som imiterer kunstig massasje. Dens 107,6 °F (42 °C) varmkomprimeringsfunksjon fungerer for å øke blodsirkulasjonen rundt øynene dine. Dette bidrar til å hindre øyetørrhet og trene øyemusklene som til slutt jobber for å hindre belastning på øynene. Med 15 minutters synkroniseringsfunksjon trenger du ikke å bekymre deg for mye massasje. Den har også et justerbart elastisk hodebånd som justerer elastisiteten for å passe alle hodestørrelser.

Denne øyemassasøren har digitale innstillinger som du kan bruke til å justere de ulike funksjonene og massasjene som er innebygd i den. Du kan velge mellom 5 forskjellige massasjemoduser for å hjelpe deg å slappe helt av:

 • Automatisk modus: lufttrykk + varmekompresjon + vibrasjon + musikk
 • Strømmodus: lufttrykk + vibrasjon + musikk
 • Øyebeskyttelsesmodus: lufttrykk + varmekompresjon + musikk
 • Reduseringsmodus: lufttrykk + musikk
 • Dvalemodus: varmekompresjon + musikk

Musikkspilleevnen er et herlig tillegg til din avslappende og terapeutiske øyemassasje. Enheten har musikk av naturlyder innebygd, og lar deg til og med synkronisere din egen musikk til den via Bluetooth-tilkobling. Du kan nyte den milde massasjen mens denne massasjen gjør alt arbeidet for deg.

✔️ EYE STRAIN RELEIF — Intelligent lufttrykksmassasje slapper effektivt av muskler og nerver for å lindre belastning og tretthet i øynene.

✔️ REDUSERER MØRKE SIRKLER UNDER ØYENE OG HØVEDE ØYNE — De rundstrålende massasjeknutene øker proteinsekresjonen for å forbedre cellemetabolismen, jevne ut rynker og eliminere mørke sirkler.

✔️ VARMEMASSASJE — Innebygde varmeputer gir en behagelig temperatur på 42°C, gunstig for å stimulere blodsirkulasjonen og opprettholde et sunt syn.

✔️ 5 JUSTERBARE MODUS — Leveres med 5 massasjemoduser: automatisk modus, strømmodus, øyebeskyttelsesmodus, dempingsmodus og dvalemodus. Velg en som passer dine behov.

✔️ 180° JUSTERBAR OG BÆRBAR — Kan foldes sammen til en mindre, slik at du kan ta den med deg uansett hvor du går: til kontoret, flyet, tur.

✔️ TRÅDLØS OG OPPLADBAR – Innebygd 1600mAh oppladbart litiumbatteri kan vare i timevis på full lading, noe som gjør det mulig å ta en øyemassasjetur når som helst og hvor som helst. Etter å ha brukt 15 minutter, vil den automatisk stoppes for å spare strøm. Bruk USB til lading.

✔️ INNBYGGET MUSIKK OG BLUETOOTH-KOBLING — Nyt en avslappende massasjeøkt med din egen favorittmusikk eller de innebygde ambient-lydsporene.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et flott produkt som gir øynene dine en god treningsøkt! Den er laget av materialer av god kvalitet som skal vare lenge. Jeg skjønte aldri hvor mye øynene mine ville ha nytte av å bruke en slik massasjeapparat. Jeg tilbringer lang tid foran en PC i disse dager og får ofte vonde trøtte øyne og den lette hodepinen som kommer av anstrengelser i øynene og sannsynligvis mangel på søvn! En økt med øyemassasjeapparatet blir snart kvitt begge deler.

 2. S***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Først trodde jeg størrelse ville være et problem, men den er ganske komfortabel og sitter veldig tettsittende. Først rett ut av esken, lad med usb-dataladeren som følger med. Det følger også med en lettlest bruksanvisning. Elsker at den har LED-indikatorer som forteller deg hvilken modus massasjeapparatet er i. Flott er også at det er Bluetooth slik at du kan lytte til favorittspillelisten din mens du slapper av. Du kan også svare på anrop. Utrolig ja! Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste, og selv om jeg bare vil beholde det for meg selv, vil jeg dele det med forloveden min for en pris. lol.

 3. I***S (bekreftet kjøper)

  Norge

  Alt i henhold til beskrivelsen. Massasjeapparat fungerer og masserer veldig fint

 4. I***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott massasjeapparat. Veldig rask levering, godt pakket pakke. jeg anbefaler på det sterkeste

 5. S***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette får meg til å sove på et minutt! 🙂 Anbefales på det sterkeste

 6. J***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så imponert over dette, elsker hvordan det lindrer stresshodepine og trøtte øyne … eneste ulempen er at det bråker litt. Jeg personlig bryr meg imidlertid ikke, fordi massasjen er så bra!

 7. P***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten har vært fantastisk. Å sitte foran datamaskinen i 8+ timer om dagen sliter definitivt på øynene mine. Og vårallergiene slår inn også. Det føles definitivt som om noen masserer øynene dine, og jeg føler meg mer avslappet etter å ha brukt den.

 8. O***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  For en så liten gjenstand er det en stor lettelse!!! Jeg får bihulemigrene og stresshodepine, og denne lille fyren fikser dem med en gang! Glad jeg kjøpte den.

 9. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne dingsen er bare fantastisk!! Jeg elsker å få massasje og ansiktsbehandlinger månedlig, og har savnet dem siden hjemmebestillingen. Så jeg trengte NOE for å komme meg forbi og hjelpe meg å slappe av i denne anspente tiden. Det har også hjulpet meg med hodepine og anstrengelser for øynene fra jobb hjemmefra. Hvis du er anspent og/eller har hodepine, eller bare trenger lite flukt, anbefaler jeg på det sterkeste at du kjøper!

 10. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker denne enheten daglig nå, og den lindrer mine tørre og hovne øyne er ikke viktig for meg lenger. Det får øynene mine til å føles bra og… Jeg sovner ofte mens jeg bruker enheten. Oppvarmingsfunksjonen er fantastisk og fungerer raskt. Jeg er overrasket over hvor fort den varmes opp. Sønnen min bruker dette nå regelmessig. Siden han er i nettkurs hele tiden, klager han alltid over øyesmerter og hodepine. Etter å ha brukt dette regelmessig, føler han seg avslappet og klager ikke over hodepine nå. Jeg skal kjøpe en til for hans bruk. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste.