Elektrisk Oppvarming Nakkestøtte for Smertelindring

325 kr

Tilbud!

Elektrisk Oppvarming Nakkestøtte for Smertelindring

325 kr

Beskrivelse

Målrettet varmeterapi for rask og effektiv lindring av nakkesmerter

Ortorex oppvarmende nakkebøyle er en løsning for de som lider av muskelspenninger og hodepine. Støtten er designet for å lindre nakkesmerter og ubehag, forbedre blodsirkulasjonen, redusere muskelstivhet og fremme avslapning. Temperaturinnstillingene sikrer at beltet passer dine spesifikke behov.

Redusere hodepine
Ved regelmessig bruk kan skinnen redusere alvorlighetsgraden av hodepine forårsaket av spenninger i nakke og skuldre.
Smertelindring
Det oppvarmede nakkebeltet gir umiddelbar lindring av muskelstivhet og sårhet ved å forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse.
Forbedret holdning
Støtten som tilbys av bøylen og dens varmeterapi bidrar til å slappe av nakkemusklene, og reduserer belastningen på skuldrene og øvre del av ryggen. Etter hvert som ryggmuskulaturen blir mer avslappet, vil du merke en betydelig endring i holdningen din.
Justerbar kraft

Bøylen har tre varmemoduser slik at du kan velge den som passer deg best. Vær sikker på at du ikke vil oppleve utilstrekkelig varme eller en brennende følelse. Du kan også stille inn en timer ved å velge mellom flere alternativer.

Ultimate komfort

Vi har designet en ergonomisk form på denne bøylen for å passe perfekt rundt halsen. Det myke flanellstoffet gnis ikke mot huden, noe som gjør det behagelig å ha på seg hele dagen.

Justerbar størrelse

Bøylen vår er utstyrt med borrelåsstropp, slik at du kan endre størrelsen etter eget ønske.

Flere grunner til å elske nakkebøylen vår
Lett Å Bruke
Hudvennlig
Komfortabel Konstruksjon
Lett
Hånd Fri
4.78
9 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsket denne nakkevarmeren! Den er supermyk og blir god og varm. Det er bra mot nakkesmerter. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!

 2. E***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en PERFEKT passform for en nerve i klem i nakken. Jeg bruker den i USB-porten i bilen og i en bærbar batteripakke i lommestørrelse. Får bestille en til så jeg kan ha den i bilen og huset!! Elsker det!!!

 3. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne nakkevarmeren er herlig. Den varmes raskt opp og med en veldig god mengde varme. Jeg kan bruke den når jeg sitter ved datamaskinen på kontoret eller i bilen fordi jeg har USB-porter der. Utrolig kjøp

 4. T****s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med min nye oppvarmede nakkeomslag! Det lindrer ubehaget i nakken min perfekt. Jeg bruker den ofte når jeg ser på tv bare fordi den er så trøstende og føles så bra!

 5. L***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt for mine behov. Den er lett og sitter på nakken og holder meg varm mens jeg sitter hjemme mens jeg jobber. Vil anbefale!

 6. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Som en som regelmessig opplever nakkesmerte og nakkestivhet har vært et kjærkomment tillegg til smertebehandlingsarsenalet mitt. Den har flere varmeinnstillinger og passformen er behagelig. Den beste investeringen i helsen min 👍🏻

 7. C**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne nakkebøylen. Det blir godt og varmt og sitter lett på nakken. Mye bedre enn den forrige jeg eide

 8. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Etter å ha brukt denne varmebøylen i et par uker, kan jeg si trygt at det er en game-changer for mine kroniske nakkesmerter. De justerbare varmeinnstillingene gjorde at jeg kunne tilpasse terapien mens den tette passformen føltes sikker og komfortabel. Et must-have!

 9. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne nakkebøylen er fantastisk! Jeg har to diskeprolaps i nakken som gir nakkesmerter og hodepine. Jeg har brukt denne nakkebøylen siden i går, og lettelsen er til å ta og føle på. Dette hjelper mot nakkebeinsmerter samt utstrålende nervesmerter og hodepine!