D’arsonval høyfrekvent hår- og hudskjønnhetsenhet

Opprinnelig pris var: 870 kr.Nåværende pris er: 435 kr.

Tilbud!

D’arsonval høyfrekvent hår- og hudskjønnhetsenhet

Opprinnelig pris var: 870 kr.Nåværende pris er: 435 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Nyt høyfrekvent ansiktsbehandling som lar deg oppnå spa-lignende resultater fra komforten av ditt eget bad!

D’arsonval High Frequency Beauty Device er det ultimate ansiktsverktøyet med et 4-i-1-system av behandlingsmekanismer for å målrette spesifikke områder av ansiktet. Den består av indirekte og direkte høyfrekvente som passer for akneutsatt hud, dehydrert hud, aldrende hud og hårtap individer. Når den påføres huden, dreper høyfrekvent behandling bakteriene rett under samtidig som den gir et naturlig løft av cellulær energi for både å drepe akne-fremkallende bakterier og redusere betennelse på samme tid. Den produserer 10 watt kraft ved høyfrekvente 50-60Hz bølger som er helt smertefri og effektiv til å redusere rynker og fine linjer over tid ved å øke sirkulasjonen og kollagenproduktet. Du kan se huden din forvandle seg med dette profesjonelle spa-kvalitetsverktøyet som du kan bruke rett fra badet.

Høyfrekvent behandling brukes til å hjelpe:

 • Behandle og forhindre gjenstridig akne
 • Krympe forstørrede porer
 • Akselerere blodsirkulasjonen
 • Reduser forekomsten av fine linjer, rynker og cellulitter
 • Berik huden med næringsstoffer
 • Fjern hovne øyne og visne mørke øyesirkler
 • Forynge tilstanden til hodebunnen for forbedret hårvekst

Du kan bruke den før eller etter hudpleie, det viktige er å sørge for at du velger elektroder i henhold til din hud bekymring. Sopprør for behandling av store områder (kinn, panne, kjevelinje) bidrar til å redusere rynker, cellulitter og fine linjer. Tungerør for sensitive områder, som mørke ringer og hovne øyne. Bøy rør for punktområder hjelper til med å eliminere akne, behandle kviser, sterilisere og helbrede forstørrede porer. Kamrør for å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Den hjelper til med å stimulere hårsekkene for å akselerere ny hårvekst og redusere hårtap.

Slik bruker du høyfrekvensverktøyet:

1) Vask og tørk ansiktet grundig, og påfør serumet.

2) Sett det valgte glassrøret inn i høyfrekvensenheten.

3) Slå på enheten.

4) Test den med fingeren før du legger den på huden.

5) Plasser enheten på huden din og flytt den over målområdet i sirkulære bevegelser i ikke mer enn tre til fem minutter.

6) Når du har truffet alle punktene, er høyfrekvente ansiktsbehandlingen offisielt over, og du kan avslutte med å påføre fuktighetskremen.

Bruk den 2-3 dager i uken og 10 minutter hver behandling for et strålende og etterfylt utseende. For overfølsom hud anbefales det å bruke gasbind for å beskytte huden mot irritasjon.

✔️ TRYGG OG IKKE-INVASIV BEHANDLING — Huden føles revitaliserende med den høyfrekvente strømmen som øker blodsirkulasjonen, behandler akne og forhindrer dannelsen av nye kviser, krymper forstørrede porer og gir antibakterielle fordeler.

✔️ 4 BEHANDLINGSMETODER — Du kan velge 4 forskjellige elektroder for å behandle ulike hud- og hårproblemer.

✔️ FOREBYGGING AV HÅRTAP — Fremmer blodsirkulasjonen i hodet, styrker næringstilførselen og hjelper til med å fremme hårvekst og redusere hårtap.

✔️ HØY KVALITET — Laget av førsteklasses glassrørdesign for å sikre en hyggelig opplevelse.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har ikke prøvd det ennå, men det ble levert raskt. Håper å se resultater snart.

 2. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kom fort. Elsker produktet.

 3. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott verktøy!

 4. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjelper virkelig!

 5. F***f (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er genialt! Jeg er en medisinsk estetiker og brukte dette i min praksis. Resultatene er fantastiske. Flekkmerker blekner dramatisk og fine linjer og rynker forsvinner praktisk talt. Mine kunder og jeg er veldig fornøyd med produktet ditt. Det er kostnadseffektivt og jeg vil anbefale det til alle.

 6. G***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Til min forbauselse føltes kamrøret bedre enn jeg hadde forestilt meg. Det føltes veldig bra, og hvis du har tykt og langt hår, må du kanskje porsjonere seksjoner for bare å få glassstiftene til å konsentrere seg om å komme i kontakt med hodebunnen. Hjelper virkelig med hårtap. Anbefaler sterkt.

 7. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble anbefalt dette av en venn som er og estetiker. DETTE PRODUKTET FUNGERER! Jeg har mistet helt hva jeg skal gjøre for å behandle akneområdet mitt på kinnet. Ingenting har fungert, og jeg har prøvd mange ting stol på meg. Takk for dette fantastiske skjønnhetsapparatet!!

 8. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet overgår langt mine forventninger, og jeg er ekstremt kresen. For det første er kvaliteten suveren. Den er godt laget, godt designet, enkel å bruke. For det andre har jeg brukt den i ansiktet og på halsen for å redusere rynker og øke fastheten. Wow, jeg har bare brukt den i en uke, og jeg ser allerede resultater. Jeg mener sterkt at alle burde ha en av disse! Jeg anbefaler på det sterkeste!

 9. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har bare brukt dette produktet i en kort periode, men jeg kunne merke forskjell nesten umiddelbart. Jeg ønsket å forbedre utseendet på kjevelinjen/kinnbeina og reparere noen fine linjer i pannen. Dette produktet har gjort begge deler! Jeg gleder meg til å fortsette å bruke den!

 10. E***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et fantastisk produkt. Jeg har brukt det hver dag i omtrent 10 minutter de siste ukene eller så, og hårtilstanden min har blitt kraftig forbedret.