Vektet teppe beroligende gravity-teppe

Vektet teppe beroligende gravity-teppe

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Email me when stock available

Beskrivelse

Stress mindre, sov godt, våkn lykkelig!

Introduserer ro, avslapping og en stor klem, alt pakket inn i ett komfortabelt teppe. Silentnight Wellbeing Weighted Blanket er naturlig søvnterapi på sitt beste. Ved å bruke revolusjonerende ‘Deep Touch Pressure Stimulation’-terapi – kjent for å frigjøre en følelse av stillhet og ro – fordeler de kompakte syede lommene vekten jevnt over hele kroppen, og skaper en beroligende, koselig effekt.

Fordelene med å bruke et vektteppe:

 • gir en varm følelse av velvære og trygghet
 • bidrar til å redusere eller lindre angst
 • hjelper med søvnløshet eller søvnforstyrrelser

Et vektteppe er som et vanlig teppe, bortsett fra at det har glassmikroperler sydd på innsiden for å gi det litt økt vekt når du drar det rundt deg. Teppet er konstruert med et vattert bomullstrekk og gir utmerket pusteevne for å holde deg kjølig i de varmere månedene. Men det gir også grei isolasjon når utetemperaturene synker. Rutenett-lignende søm bidrar til å holde glassperlene jevnt fordelt utover. Det vektede teppet kommer i 2 størrelser for individuell størrelse og delt bruk (120x180cm / 48×72 tommer og 150x200cm / 60×80 tommer). Du kan også velge mellom 2 vekter (7 og 9 kg / 15 og 20 pund). Den vektede sovemasken kommer som en pakke med kjøpet av teppet.

Dette teppet kan brukes ikke bare under søvn, men også når du leser eller ser på TV. Kast den over sengen eller sofaen når du tar en lur, eller bare kos deg med en film.

HOVEDFORDELER

✔️ LETTER STRESS OG FORBEDR ANGST—Gir trykkstimulering, lik trykket fra en dyp berøring eller en klem. Øker serotonin, et kjemikalie i kroppen din som får deg til å føle deg glad og rolig.

✔️ SOV MER DYPER — Fremmer mer avslappende søvn uten å svette. Fungerer bedre enn noen annen avslappende sengetidsrutine, og beroliger deg til å sove.

✔️ GIR UTMERKET VEKTDISTRIBUSJON — Har dobbelsydde bafler for perlene for å fordele vekten jevnt over hele kroppen.

✔️ HØY PUSTEFARHET — Laget av vattert bomull som er naturlig kjølig å ta på, og har temperaturregulerende egenskaper for å forhindre overoppheting.

STØRRELSESVEILEDNING

MERK: Vi anbefaler å velge et vektteppe som veier omtrent 10 % av kroppsvekten din. Ikke bekymre deg for at det er nøyaktig; innenfor området 7-12 % anses som bra.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Super koselig og myk følelse. Så fornøyd med dette.

 2. D****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg sover dårlig og pleide å våkne konstant. Jeg var ikke klar over hvor trøstende et vektteppe kunne være!! Jeg har virkelig lagt merke til at jeg sover mye bedre med den ekstra vekten. Og søvnen min føles dypere nå. Anbefaler sterkt!

  null

 3. M****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg lider av angst, så det er derfor jeg bestilte det. Det føltes litt tungt i begynnelsen, men kort tid etter begynte jeg å slappe dypt av og sovnet uten de vanlige bekymringene. Det er flott for angst og søvnløshet. Har akkurat bestilt en til!

  null

 4. W****w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker hvordan det får meg til å føle meg! Jeg pleide å våkne om natten, men det har ikke skjedd siden jeg fikk dette teppet. Jeg sover så godt med den!! Hvis du vil ha et vektteppe, er dette et veldig bra et

  null

 5. D*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har urolige netter når jeg er stresset, kaster meg rundt i sengen og våkner flere ganger. Dette teppet er perfekt for å hjelpe meg med det. Det beroliger meg, og på grunn av vekten slenger jeg meg ikke så mye. Flott kjøp!!

  null

 6. M****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette gravitasjonsteppet er vanedannende!!! Jeg kan ikke sove uten den lenger, den er så varm og behagelig. Det gir meg virkelig bedre søvnkvalitet og reduserer til og med ryggsmerter. Sterkt anbefalt!

  null

 7. V****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er bare en uke siden teppet mitt kom, men jeg kan ikke tro forskjellen. Jeg har sovet godt hver natt. Jeg har problemer med rastløshet, angst og å våkne ofte. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg kunne forvente, men det har hjulpet meg på alle disse områdene. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.

  null

 8. J**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler dette teppet til alle som lider av søvnmangel. Den første morgenen etter å ha brukt den våknet jeg og innså at jeg hadde sovet gjennom hele natten uten å våkne. Det har forbedret søvnen min betraktelig.

  null

 9. S***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte dette teppet i gave til faren min, og han elsker det absolutt. Det er godt og tungt for deg og vil gjøre deg søvnig. Det har definitivt en beroligende effekt.

  null

 10. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Teppet blir liggende hele natten og samler seg aldri som vanlige tepper. Det føles så avslappende å ha den ekstra vekten jevnt fordelt over meg. Flott produkt og fantastisk kvalitet, takk!

  null