Vacuum Pore Cleanser for Blackhead-fjerning

Opprinnelig pris var: 1,140 kr.Nåværende pris er: 570 kr.

Tilbud!

Vacuum Pore Cleanser for Blackhead-fjerning

Opprinnelig pris var: 1,140 kr.Nåværende pris er: 570 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Revolusjoner hudpleierutinen din – si farvel til tette porer en gang for alle!

Blackheads har en tendens til å være bane av nesten alles eksistens, spesielt for de med fetere hud. Vacuum Pore Cleanser virker ved å bruke sug for å dypt rense ut porene dine, effektivt fjerne hudormer og overflødig olje. Glem den konstant flekkete nesen – Vacuum Pore Cleanser frigjør porene fullstendig, og etterlater huden polert og frisk.

Vacuum Pore Cleanser har 2 nivåer av sugeintensitet: sterkt sug for menn og komfortsug for kvinner. Du kan enkelt justere de riktige innstillingene for hvert nivå med indikasjonslyset. Lav modus av Vacuum Pore Cleanser kan brukes for sensitiv og tørr hud, midtmodus brukes for liten hudorm, hovedsakelig kombinasjonshud, og høy modus er for stor hudormer eller svært tette porer for fet hud. Kraftig, men mild nok, Vacuum Pore Cleanser er trygt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. For rengjøring av forskjellige områder er det 4 dyser inkludert i settet: for T-formede områder, skjøre sensitive områder, aknepåvirket hud og generell hudløfting.

Det er veldig enkelt å bruke. Etter å ha vasket ansiktet, bruk varmt håndkle i 3-5 minutter for å åpne porene. Velg deretter passende dyse og skru litt inn i Vacuum Pore Cleanser-spissen. Du bare slår på enheten, fester den sirkulære tuppen på huden din og skyver den sakte over porene dine, og ser på at skitten blir bortført fra hudormene dine. Beveg Vacuum Pore Cleanser forsiktig langs sidene og krøllene på nesen, gå frem og tilbake over hvert sted, men ikke stopp på ett sted for lenge. Etter bruk, påfør en toner for å kjøle ned huden din.

 

Velg Vacuum Pore Cleanser som virkelig fungerer!

✔ PROFESSIONAL BLACKHEAD EXTRACTION — Renser selv dyptliggende smuss og reduserer forekomsten av store porer, akne, lysner og forynger huden din.

✔ 3 FUNKSJONELLE MODUS OG 4 FORSKJELLIGE DYSER — Suget kan justeres i henhold til dine faktiske behov.

✔ PASSER FOR ALLE HUDTYPER — Perfekt for fet og kombinert hud, skånsom nok til å bruke på sensitiv og normal hud.

✔ TRYGG OG ENKEL Å BRUKE — Trygg og ikke-irritabel, provoserer ikke blåmerker eller betennelser i huden.

4.89
19 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er opptatt av å bruke ansiktsmasker, men huden min var det ikke. Så jeg prøvde ærlig talt alt og alt med mye skepsis. Men folkens, denne svarte hodefjerneren fungerer virkelig for å bli kvitt de hvite hodene i ansiktet mitt og holde problemflekker unna. Det beste er at du faktisk kan se den fungere ettersom den etterlater huden din fin og ren. Jeg anbefaler en god porerens etterpå og et varmt håndkle i ansiktet før vask.

 2. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette fungerer utrolig for akne i ansiktet. Det tok akne fra nesen min, og alt jeg så inni var hvitt som slam, det var så ekkelt, men glad for at det kom ut uten å skade meg. Den er veldig enkel å bruke, bare velg hodet for sugeenheten og sett den på og påfør på plassering og trykk på knappen og hold på plass i 15 sekunder og gå videre til neste sted. Det fungerer fantastisk i ansiktet, spesielt nesen

 3. J***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette. Ikke bruk det hver dag fordi det fungerer så bra at du ikke trenger det også. Det er utrolig hva som kommer ut av huden din! Jeg opplevde ingen blåmerker eller langvarig rødhet, og huden min er FORFERDELIG superfølsom og bryter ut veldig lett. Dette var et flott alternativ å prøve, og jeg er glad jeg gjorde det, veldig enkelt og det renset porene mine uten å forårsake utbrudd.

 4. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde bedre hell med dette etter å ha tatt andre anmelderes råd om å bruke det etter en varm dusj. Det får all smuss ut av porene dine! Jeg tror det vil ta litt prøving og feiling for å finne ut riktig hastighet for å flytte dette over huden min og riktig sug å bruke. Når jeg finner ut av det, vil den definitivt gjøre jobben sin!

 5. L***b (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker å få ansiktsbehandlinger, men ville ha en rimeligere måte å ha hjemmehudpleie på. Dette fungerer utmerket etter å ha klargjort huden og åpnet porene med en varm dusj eller varm kompress. Start på laveste innstilling for å sikre at du ikke skader huden din. Enkel å bruke og fungerer virkelig for å fjerne ting som forårsaker porene dine.

 6. J*** (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg brukte den laveste funksjonen, og med hvor følsom huden min er, fungerte det helt fint! Jeg likte virkelig hvordan det tok alle de ekle ut av ansiktet mitt. Etter første gangs bruk ser jeg resultater umiddelbart. For det andre og tredje ble skinnet mitt vant til det, og jeg hadde ikke mange merker. Merkene klares morgenen etter!! Sørg for å bruke den raskt og ikke la den stå på ett sted i mer enn et millisekund.

 7. E***8 (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsket produktet! Kvaliteten er utmerket og fungerer effektivt. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

 8. H***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et flott sett! Jeg er glad jeg fikk dette. Jeg har mange svarte hoder som ble fjernet på bare 15 minutter

 9. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne hudormfjerneren fungerer jevnt og jeg klarte å rense hudormene rundt nesen uten smerte. Remover har tre forskjellige hastigheter, men jeg klarte å få ut hudormene selv ved lav hastighet, nøkkelen er at du ikke lar fjerneren sitte på ett sted, flytte den sakte, ellers vil du ende opp med røde flekker.

 10. D***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er virkelig overrasket over sugekraften til dette produktet. Anbefaler det definitivt!