Reise Bærbar Potte

Opprinnelig pris var: 938 kr.Nåværende pris er: 490 kr.

Tilbud!

Reise Bærbar Potte

Opprinnelig pris var: 938 kr.Nåværende pris er: 490 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Bli kvitt uvelkomne ulykker med Ortorex Travel Portable Potty!

ORTOREX™ Portable Potty er spesielt designet for barn som ennå ikke er pottetrent eller trenger hjelp i enhver nødsituasjon. Å ta med en av våre potter for lengre turer eller når du er på farten er alltid et smart valg som vil lette livet ditt betydelig. ORTOREX™ potte for barn har flere funksjoner. For det første er det et flott pottetreningsprodukt som kan brukes til både gutter og jenter. For det andre kan den brukes som en toalettsetereduksjon for å tilpasse et hvilket som helst standard toalettsete. Til slutt kan du bruke den både hjemme og på reise.

Med denne bærbare reisepotten for hånden er det ikke behov for vesentlige endringer siden den vil passe inn i ethvert bagasjerom. Du kan lett folde den ned for å ta mindre plass samtidig som du gir barnet den nødvendige støtten. I tillegg til selve potten, kan du velge at pakken din kommer med to eller ti potteposer. Å bruke potteposer er en svært hygienisk og enkel måte å rydde opp etter barnet ditt.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ bærbar potte:

 • Gir støtte til barnet ditt slik at de kan føle seg trygge
 • Tilpasser seg alle standard toalettseter
 • Tar liten plass når den ikke er i bruk
 • Leveres med to eller ti potteposer for å kaste avfall avhengig av preferanse
 • Trener barnet ditt til å bruke toalettet
 • Kan enkelt rengjøres

Vår bærbare potte for reise er laget av høykvalitets og slitesterke ABS- og TPE-materialer. Dette produktet er hypoallergent og vil ikke forårsake irritasjon på babyens sensitive hud. Pottens robusthet sikrer at barnet ditt kan bruke den fra det første leveåret til syv år.

Hvordan å bruke:

Snu først baksiden av toalettsetet opp ned, og skyv de 3 føttene frem til sporet. Når du bruker den som en frittstående potte, snu føttene 90 grader. Når du bruker den med toalett, snu føttene 180 grader. Skyv deretter føttene til sporet igjen til de “klikker” på plass. For enklere rengjøring, sett en av potteposene mellom den sammenleggbare potten og ABS toalettsetet.

HOVEDFORDELER:

✔️ LETT Å RENGJØRE OG OPPBEVARE – Du kan tømme ORTOREX™ Portable Potty ved hjelp av spesielle potteposer. Den er sammenleggbar, så den tar liten plass når den ikke er i bruk – men den er alltid klar til bruk.

✔️ FREMMER POTTETRENING — Vår bærbare potte er en utmerket måte for småbarnet ditt å venne seg til å bruke toalettet alene uten å bekymre seg for å falle ned i et åpent toalettsete i voksenstørrelse. Det gir barna støtte og selvtillit til å bruke toalettet.

✔️ TILPASSER TIL ALLE TOALETTSETE — Potten vår for barn kommer med fleksible armer som tilpasser seg alle standard toalettseter, til og med voksenstørrelse, uansett hvor du går.

✔️ FUNKSJONER SKIKKISK DESIGN — ORTOREX™ Portable Potty har en trepunkts festestruktur med sklisikre fotputer, som sikrer stabiliteten til toalettsetet.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne potten. Potty trente sønnen min på 2 dager.

 2. W***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Glidelåsen på etuiet brakk da vi åpnet det første gang. Imidlertid er det en fin liten potte.

 3. T****g (bekreftet kjøper)

  Norge

  En så lett-å-bruke potte for min pjokk. Den er flott å ta med oss ​​da den kollapser og gjør transporten enkel. Bærevesken er fin.

 4. N***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den sammenleggbare bollen er genial, og den sitter bare der under setet mitt til det trengs. Utmerket produkt!!

 5. Z****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne potten er OK. Den er litt på den mindre siden, så når datteren min vokser, kan hun vokse fra den raskere enn hun er klar til å være på de store toalettsetene

 6. R****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gutten min er litt større, og denne potten er litt kortere enn vår normale, så jeg er ikke sikker på om bena vil støtte ham lenge

 7. C*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er bokstavelig talt det beste i vårt lager for pottetrening på farten! Når datteren min trenger å gå, finner jeg et bortgjemt sted å stoppe, og hun bruker det hver gang. Hun er nå pottetrent og bruker den fortsatt når vi skal et sted! Vi elsker denne potten!

 8. B****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne potten er veldig liten, men den er laget for å være kontinent og bærbar. Den er perfekt for å ta den med i bilen når pjokk fortsatt ikke har det bra med offentlige bad. Vi tok denne med på en 13-timers biltur og det fungerte utmerket! Ekstremt fornøyd med kjøpet mitt.

 9. I*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne lille potten er en vinn! Sønnen min bruker den daglig hjemme og jeg tar den også med oss ​​på lange bilturer. Superenkel å bruke og de små søppelposene gjør den også enkel å rengjøre. Størrelsen er perfekt. Vil absolutt anbefale det til alle som har små barn!

 10. H****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min 2 år gamle datter elsker denne tingen. Hun var livredd for å sitte på toalettet, men nå bruker hun denne potten og har ingen problemer med den. Det er den perfekte høyden for henne. Elsker alt med dette produktet.