Smarte Snorkestopper For Antisnorkingsenhet

379.99 kr

Tilbud!

Smarte Snorkestopper For Antisnorkingsenhet

379.99 kr

Beskrivelse

Bekjemp snorking og sov bedre!

Ortorex snorkestopperen er en effektiv måte å redusere og forhindre snorking mens du sover. Hvis du gjør det, påvirker det også søvnkvaliteten positivt. Som et resultat reduserer enheten vår tretthet og hodepine på dagtid, øker energien og forbedrer det generelle velværet.

Søvnforbedring
Snorking forårsaker ulike problemer, inkludert søvnapné og søvnavbrudd. Ved å stoppe snorking hjelper enheten deg å gå inn i dype søvnstadier, noe som er avgjørende for å føle deg uthvilt og holde deg frisk.
Komfortabel konstruksjon
Snorkestopperen vår har en ergonomisk design som gjør at den kan hvile koselig under haken din. Den passer for enhver sovestilling og vekker deg ikke mens du jobber. I tillegg er enheten vår laget av hypoallergeniske materialer og forårsaker ikke hudreaksjoner etter natt.
Snorking lettelse
Ortorex anti-snorkeenheten har TENS-teknologi som sender ut mikroimpulser til hypoglossale nerver når du snorker. Dette veileder muskelen rundt halsen til å stramme og åpne opp luftveiene for å få deg til å puste jevnt og rolig.
Intelligent styring

Vår smartbrikke oppdager automatisk og nøyaktig snorking gjennom høypresisjonssensorer.

Justerbart gir

Kontroller intensiteten til massasjen og se den nåværende modusen ved antall blå lys.

Tilpassbar størrelse

Ortorex snorkestopperen har en holdering som kan justeres for å passe til forskjellige hodestørrelser.

Flere grunner til å elske enheten vår
Lettvekt
Bærbar
Kompakt
Brukervennlig
Trygg å Bruke
Spesifikasjoner
Dimensjoner:
1.9x0.7x0.4 inch (5x2x1.2 cm)
Vekt:
0.03 lbs (13.7 g)
Merkespenning:
3.7V
Trykkområde:
4-20 cmH2O
Batterikapasitet:
1800 mAh
Strømforsyning:
USB
4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer for meg. Jeg føler meg mye bedre om morgenen etter at jeg begynte å bruke denne enheten. Jeg har bare brukt det i to dager, men jeg kan tydelig se forskjellen i mitt generelle velvære. Vil anbefale hvis snorking er et problem for deg

 2. D**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Mannen min snorker som en gal, og jeg sover lettest. Det gjør det veldig vanskelig for oss å sovne samtidig. Han kan sovne på ca 10 sekunder og det tar meg 30 minutter. Av denne grunn leter jeg alltid etter noe som hindrer ham i å snorke eller gjøre det slik at han snorker mye roligere. Denne enheten svarte til forventningene våre! Det reduserer ikke bare snorking, men er også justerbart.

 3. T****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Grei kvalitet. Den opprettholder en lading i minst tre netter med 8-timers søvn og tar omtrent en time å lade helt opp. Gir ikke ubehag mens du sover og holder seg på plass hele natten

 4. P****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Superenkel å bruke og veldig effektiv! Du legger stroppen over hvert øre og enheten er under haken rett foran halsen. Du holder knappen inne i to sekunder for å slå den på. Du kan justere intensiteten fra én til seks. Når munnen begynner å åpne seg er det en liten elektrisk puls som får munnen vår til å lukke seg, og deretter masserer eller vibrerer apparatet halsen din.

 5. T**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne snorkestopperen gjør det den skal. Mens jeg sovner, legger jeg merke til den lille elektriske pulsen som er litt irriterende, men som ikke forstyrrer meg mye. Når jeg først har sovnet, legger jeg aldri merke til enheten. Halsen min gjør ikke vondt om morgenen lenger, og jeg føler meg godt uthvilt og klar til å ta fatt på dagen. Vil anbefale det

 6. R**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Mye annerledes enn andre anti-snorkeenheter jeg har prøvd. Sitter komfortabelt på haken og gjør faktisk en ganske anstendig jobb! Snorking var nede ganske mye i motsetning til å ikke bruke den.

 7. O****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten oppdager automatisk lyden av snorking og søvnapné og starter deretter en massasje på halsmusklene dine, noe som får deg til å puste bedre. Jeg har bare brukt den i kort tid, og jeg kan allerede føle forskjellen. Min kone forteller meg at snorkingen og nattstøyen min har avtatt. Hun kan nå sove bedre og er takknemlig for den gode kvaliteten på denne enheten

 8. A***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Wow! Jeg kan definitivt si at det fungerer for meg fordi jeg ikke lenger har sår hals om morgenen. Flott ting

 9. G***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har aldri sett noe slikt, så var veldig spent på å prøve det. Totalt sett er jeg ganske fornøyd med det. Den er enkel å bruke og fungerer godt. Kvaliteten er god for prisen

 10. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt verdt hver krone. Jeg kjøpte denne enheten til mannen min fordi han sover så høyt. Han distraherer meg alltid fra søvnen min, vi har prøvd ALT, men ingenting fungerte for oss. Inntil nå. Denne enheten ble sendt av Gud til oss. Han snorker nesten ikke nå, og jeg får endelig sove. Takk!!