Ortopediske Knystkorreksjonssandaler for Kvinner

Opprinnelig pris var: 621 kr.Nåværende pris er: 310 kr.

Tilbud!

Ortopediske Knystkorreksjonssandaler for Kvinner

Opprinnelig pris var: 621 kr.Nåværende pris er: 310 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke flere irriterende smerter og ubehag i ballen! Lindre smertene uten operasjon og nyt lange turer!

ORTOREX™-sandaler har et stilig design med en tåring. Den unike stortådesignen lindrer effektivt ballsmerter, forbedrer fotstillingen og flytter det vinklede tåbenet tilbake til sin naturlige posisjon. De er spesielt designet for å holde føttene dine komfortable, sunne og trygge.

Bunkersandalene våre hjelper til med å justere skjelettsystemet for holdningskorreksjon. En liten ubalanse kan føre til smerter i knær, hofter og andre muskler i kroppen. ORTOREX™ ortopediske sandaler bidrar til å forhindre hofte- og muskelubalanser, kne- og buebein og andre fremtidige tåkomplikasjoner.

Utformingen av våre sandaler sikrer at vekten din fordeles jevnt over tærne, fotbuen og fotballen. En av de mest innovative teknologiene som brukes i dette paret sandaler er Nano Foam-sålen – neste generasjons minnesåle som forvandles til å passe og komfortabelt klemme føttene dine uansett hvor du går.

ORTOREX™-sandaler er ideelle for kvinner som lider av knyster, flate føtter, dårlig gåstilling og plantar fasciitt. Den perfekte kombinasjonen av knystkorreksjon med flip-flop-kilesandaler lar deg skjule knystringene dine med stil. I tillegg bidrar det til å forhindre tåoverlapping og dårlig kroppsholdning.

HOVEDFORDELER:

✔️ SMERTELITTERING – Sandaler hjelper til med å eliminere smerter forårsaket av knyster, flate føtter, dårlig gåstilling og plantar fasciitt.

✔️ FORHINDRER KNYST — Det spesielle stortåbåndet lindrer knystsmerter, hjelper til med å korrigere og justere dem, og forhindrer at det dannes knyster.

✔️ KORREKSJON AV POSITUR — Flytt den vinklede tåen tilbake til sin naturlige posisjon mens du justerer skjelettsystemet for å korrigere holdningen. Utformingen av sandalene forhindrer ubalanse i hofte og muskler og korrigerer kne- og buebein.

✔️ VELTRENGT STØTTE — Fordeler vekten jevnt over tærne, fotbuen og fotballen, slik at de føles mer komfortable og stabile.

✔️ SUPERKOMFORTABEL — Sandalene våre gir ultimat komfort selv når du bruker dem hele dagen; de skader ikke føttene, tærne eller anklene. Sandalene er laget av 100% PU-skinn og regnes som veganske.

STØRRELSESVEILEDNING

Merk: Skostørrelsen er angitt i størrelsesområdet i USA.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker fargen og stilen, men ikke så behagelig som forventet. Gjør faktisk vondt mellom stortærne.

 2. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekte sko for pengene!

 3. D***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet samsvarer med beskrivelsen, rask levering, tusen takk!

 4. F***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte disse i sort. Passformen, komforten, stilen … nevnte jeg komforten. Hvordan kan sko som ser så bra ut føles så bra. JEG ELSKER DEM!

 5. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette vil være min en ukes slitasjestreve. Jeg har et problem med knyst og plantar fasciitis. Og dette er perfekt for de som har det samme problemet som jeg har akkurat nå.

 6. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Korreksjonssandalene ser ut til å være akkurat det jeg trenger, jeg har aldri vært i stand til å kjøpe tåstolpsandaler på grunn av et fotproblem, disse ser ut til å være perfekte, de er også veldig mykt skinn og jeg bestilte den svarte som passer til de fleste antrekk . Veldig fornøyd og anbefaler på det varmeste!

 7. K***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en nydelig sandal og sitter ganske bra. Jeg er veldig fornøyd med min og vil kjøpe et annet par i en mørk farge.

 8. D***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne komfortable og støttende sandalen! Flott for å dekke til knyster.

 9. Z***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fine sandaler, de kom veldig fort, de er som på bildet

 10. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse er fantastiske, komfortable og så søte!