Sky Tøfler Ortopediske Sandaler

293 kr

Tilbud!

Sky Tøfler Ortopediske Sandaler

293 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt

Beskrivelse

Gå uten tretthet og ubehag i timevis!

ORTOREX™ ortopediske tøflers myke minneskum vil gi maksimal komfort mens du bruker dem. Føttene dine vil være avslappende når de går på grunn av den lette og spesifikke formen som samsvarer med strukturen til menneskekroppen. Dette designet simulerer spa-prosedyrer og massasjer for føttene dine med hvert skritt du tar. Det vil betydelig redusere smerte, tretthet og sårhet etter en lang dag.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ ortopediske tøfler:

 • Lindre fotsmerter, sårhet og tretthet
 • Gi terapeutmassasje
 • Simuler spa-prosedyrer
 • Hjelp til å gå lange avstander
 • Stimulere avslapning
 • Beskytt føttene mot gjørme og vann
 • Fjern fotlukt
 • Fremme sikkerhet på glatte overflater

Den båtformede designen kan pakke føttene dine perfekt og beskytte føttene 360°. Tøflene våre holder også føttene dine unna vann, støv eller gjørme. I tillegg vil såletykkelsen på 1,57 tommer (4 cm) få deg til å føle at du tråkker på en sky, noe som gir en behagelig og myk skoopplevelse. Dessuten er ORTOREX™ ortopediske tøfler unisex og kan brukes av både menn og kvinner.

Våre skytøfler er laget av hudvennlig EVA-materiale. De har utmerket vanntett ytelse på forskjellige steder, for eksempel et bad, et svømmebasseng, en strand, spa, stue eller soverom. Hvis det kommer vann inn i sandalene, er det unike dreneringshull på sidene for å helle det ut. I tillegg har ORTOREX™ skytøflene antiskli-såler. De gjør det tryggere å tråkke på alle våte og glatte underlag.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR FOTMASSASJE — Tøflene har mykt, taktilt minneskum som tilbyr en skånsom massasje for føttene dine mens du går.

✔️ LINDER TRETTHET OG SÅRHET — Takket være massasjen som ORTOREX™ ortopediske tøfler gir, vil du frigjøre føttene fra smerte, sårhet og tretthet mens du har dem på.

✔️ FØLES SOM Å GÅ PÅ EN SKY — ORTOREX™ skysandaler har en fortykket såledesign som gjør gåingen så myk at det føles som om du tråkker på en sky mens de beskytter føttene dine mot gjørme og vann.

✔️ ELIMINER FOTLUKT – Med sin åpne tå-design tillater disse tøflene luftsirkulasjon og utfører en luktfjernende funksjon for å redusere fotlukt.

✔️ SKLISIKKER SÅLE — Den bølgete bump-designen på sålene gjør sandalene våre anti-skli. Det fremmer dobbel sikkerhet når du tråkker i dusjen, badet eller våte og glatte overflater.

✔️ FORBIPASSERENDE FOR ULIKE ANLEDNINGER — Tøflene våre er stilige og trygge for alle årstider og anledninger, inkludert bad, soverom, stuer, svømmebasseng, strender, spa, etc.

STØRRELSESGUIDE:

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte disse tøflene fordi jeg har leddgikt i begge knærne og jeg trengte tøfler som ville være komfortable. Disse er perfekte for mine behov. Jeg er veldig fornøyd med disse lysbildene.

 2. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er det tredje paret av disse sandalene jeg har kjøpt, og jeg er en fan! Disse er flotte for brede føtter, og de gir mye mer demping enn andre lysbilder. Jeg elsker dem!

 3. A****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har problemer med plantar fasciitis, og disse tøflene hjelper mye med å roe ned smertene i hælen. Utrolig kvalitet!

 4. T**m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til disse skytøflene først. Men jeg har brukt disse som hjemmetøfler hvert eneste øyeblikk. Og jeg er glad jeg kjøpte disse.

 5. R****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Føttene mine er glade. Jeg har dobbel hælspore og plantar fascia. Perfekt for rundt i huset eller raske butikkturer.

 6. A****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Passer som forventet, superkomfortabel. Jeg bruker dem rundt i huset, og de er perfekte for støtte og komfort.

 7. W***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har nylig operert en av føttene mine. Foten min er hoven, så jeg kjøpte disse for å ha i dusjen, men jeg har dem på meg hele tiden fordi de sitter så behagelig. De er myke og sklisikre. Dette er en veldig viktig funksjon for meg siden jeg er ustø når jeg går.

 8. D**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse er så myke og svampete. Det føles virkelig som å gå på skyer.

 9. L**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker disse lysbildene! De er supersøte og ekstremt komfortable. God kvalitet, og det er mer støtte enn forventet. Føttene mine hovner ikke opp i disse i det hele tatt.

 10. Y***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse tøflene er så behagelige å ha på seg rundt i huset. Passformen er normal i størrelsen. Jeg liker dem så godt! Alle i familien min vil ha et par også, så jeg bestiller mer fra Ortorex. Takk skal du ha!